Tanker på en grå Søndag

Jeg ved godt at 95% af den Danske befolkning ville få et slagtilfælde når jeg siger dette, men... for fanden hvor jeg savner Efteråret og jeg kan ikke vente til Sommeren er slut. Jeg savner det køligere vejr. De smukke farver. Duftene... Ja jeg ved godt at jeg gentager mig selv hver gang jeg snakker om Efteråret, men mit savn er simpelthen blevet så stort, at jeg har brugt de sidste par uger på at kigge nettet tyndt for billeder, kreative idéer, makeup looks osv som har noget med årstiden at gøre. Dammit hvor jeg savner det!!! Og jeg drømmer om det om natten. Selv når jeg ligger her og putter med Prinsen, så tænker jeg på ting jeg godt gad lave når det er. Små ture jeg gerne vil ud på. Skove jeg gerne vil traske rundt i. Arrangementer jeg ville ønske vi i Danmark ville holde i år. Kan man blive Sommer-deprimeret?

Nå.. Jeg vil prøve at komme på lidt andre tanker. Ville egentlig have været nede for at handle ind til klassisk Dansk mad - nemlig flæskesteg eller frikadeller, men jeg ombestemte mig hurtigt. Det er nu endt med at blive mad udefra. Så det skal jeg lige have bestilt og så vil jeg tage mig et langt og afslappende bad. Måske hygge med en masse "Orange is the new black"-afsnit?! ;)

2 kommentarer:

 1. Du skal da nyde årstiderne som de kommer :-)
  og især solen, som er god for din psoriasis.
  Men efteråret er en smuk årstid, der skal bare så meget tøj til.
  Knus og en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Sommer er den årstid jeg synes værst om. Jeg hader varme. Så nyder på ingen måde Sommeren. Jo de kolde dage hvor man ikke er ved at dø, men ellers ikke. :P
   Jeg kan godt lide at have hyggetøj på, så der er Efteråret perfekt til mig. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)