Prinsens Papkasse bliver peppet op

Jeg har her de sidste tre måneder fået en hel del pakker ind af døren, og det har også betydet, at jeg endte med at have et mindre bjerg stående af tomme papkasser ude i opgangen. Det havde virkelig taget overhånd. Men der er en her på adressen der har elsket at jeg fik så mange papkasser hjem. Prinsen. Han elsker dem, og jeg plejer også at skifte hans gamle papkasse ud når der kommer en hjem i passende størrelse. Han ligger i dem stort set hele tiden og mange gange så meget, at de ender med at gå efter for hans vægt. :P Så det er både godt og skidt at jeg har et lille shoppe-gen der skal tilfredsstilles en gang imellem.

Han har nu haft denne Zalando-papkasse i over en måned, og der er ikke rigtig kommet en ny ind af døren der havde en god størrelse. Og nu er jeg ved at være lidt træt af at se på den. Så her i går sad jeg og tænke lidt på hvordan jeg kunne peppe den lidt op for at gøre den lidt nyere og spændende at se på. Han blev lidt utilfreds da jeg tog den fra ham for at sidde og være lidt kreativ på den, men fik da lov til at låne den lidt.

Nu kalder jeg ham jo "Prinsen", så der skulle selvfølgelig en krone på, og farven blå da han jo er en dreng. Så jeg hev mit karton frem og lavede en lille front til kassen, som I kan se på billederne herunder. Siderne gad jeg ikke dække helt - og løb faktisk også tør for lim - så det blev bare lidt hvidt papir på den del der ses tydeligst.

Den "nye" papkasse er nu blevet godkendt, og han har allerede lagt sig til rette i den igen. Tør næsten ikke stille den på sin plads, så den får lov til at stå på altanen indtil han hopper ud af den igen. Skal jo helst ikke blive mere uvenner med ham. *Hahahahha*

Så ja.. Jeg genbruger gerne de papkasser jeg får med når jeg bestiller ting hjem. Enten bliver de brugt til Prinsen, eller også gemmer dem der har en god størrelse, og som jeg kan bruge til selv at sende ting afsted i. Har også brugt små kasser til opbevaring af smykker, undertøj osv tidligere, og tror altid jeg finder en måde at genbruge dem på eller give dem videre til nogen der kan bruge dem til noget fornuftigt.

Genbruger I jeres papkasser?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)