Jeg er i et Smartphone mareridt

Jeg slås meget med min mobil for tiden. Den holder ikke rigtig strøm længere (går ud ved fx 43% og er pludselig på 0%) og den fryser ret ofte. Det er ved at gå mig på nerverne, og derfor havde jeg lidt overvejet at tænke på at købe en ny. Dog den samme model som jeg har nu – nemlig en HTC One M7. Men hvad opdager jeg? Den er jo totalt umulig at få fingrene i! Hvad sker der lige for det? Den kan da ikke være udgået? Det kan de da ikke være bekendt!

Men tror desværre jeg må indse, at det snart er på tide at opgradere. Det er dog noget der smerter mit hjerte og min pengepung. Jeg havde nemlig fundet et cover hos mobilcovers.dk, som jeg gerne ville have, men det er jo lidt dumt at købe det, hvis jeg ikke kan få en HTC One igen. Har faktisk også rigeligt covers. Jeg har også altid irriteret mig over at jeg ikke kunne få to bestemte covers til min mobil, fordi de kun laves som iPhone covers. Det er blandt andet det cover man kan få med lys i, som hedder LuMee. Synes det er så smart. Og så er der også det cover hvor der er indbygget ekstra batteri i, så man lige har lidt længere levetid på mobilen. Men nææh nej. Det kræver en iPhone eller en anden snotdyr mobil. *Suk* Men jeg har som sagt ret mange covers liggende til min nuværende mobil og det irriterer mig lidt, at jeg så ikke kan bruge dem længere, hvis jeg skal hen og have en helt anden model. Har heller ikke råd til at opgradere, men.. argh for fanden. Hvorfor skal de gode mobiler udgå? Hvorfor skal alt være til iPhones? Synes ikke det er fair. *Hehe* Og jo flere nye iPhones der kommer, jo flere fede ting kommer der også på markedet. Og jeg gider IKKE iPhone. Sorry, men jeg er slet ikke til den mobil. Men tingene der kan købes til? De tiltaler mig. Er jeg den eneste der synes det ikke er fair, at der ikke er de samme muligheder for alle? :D

Men så er problemet bare - hvilken model eller mobil skal det så være? Det skal være med et godt kamera og med Android. Please help me!

10 kommentarer:

 1. En p9 eller Samsung,ville jeg anbefale:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Samsung har jeg haft tidligere, og det var bare ikke lige mig. Men en P9 er da værd at kigge nærmere på. :) Tak.

   Slet
 2. Jeg har en Huawei (Ascend Mate 7), den er jeg mega glad for. Jeg kender en del, som er gået over til Huawei med godt resultat. De koster ikke mere end det halve af de dyre mærket. Min mand har lige købt en p9 lite, som han er vældig glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har faktisk også tænkt meget på en Huawei. Skal bare have fundet en der har en super godt kamera. :D

   Slet
 3. Hvor er det træls med din mobil søde, håber du finder en anden du kan li. Kunne være vi skulle kigge på lidt forskellige, næste gang du er i Odense, så du kan se om der er nogen der tiltaler dig. :D

  Jeg kan nok ikke rigtig komme med det rigtige råd her, er jo selv super glad for min iPhone. Overvejer selv om jeg snart skal ha en ny, min driller sgu lidt ind imellem.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har stået på længe, men det er blevet rigtig slemt på det seneste. /: Ja vi må lige gå på mobil-jagt. :D

   Slet
 4. Mit bud på en fremtidig telefon - Samsung S7, det er en fantastisk telefon.

  - Louise
  http://louimadness.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har personligt ikke en god erfaring med Samsung, så det bliver nok ikke fra dem. :) Men sådan har man jo heldigvis forskellig smag. Der skal jo gerne være kunder til alle brands. :D

   Slet
 5. Hvis du har mod på det, så kan man købe brugte iphones hos bluecity.dk :) Der er altid 2 års reklamationsret selvom produktet er brugt, hvilket jeg synes er fantastisk - det får man jo ikke hvis man køber brugt gennem fx dba.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sagt så er jeg slet ikke til iPhones og vil helst ikke gå i den retning. :) Så den springer jeg nok over. ;) Ellers tak for rådet.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)