#BlogXMas - Dagens Julegæster

Igen i år har jeg valgt at have lidt Jule gæster her på bloggen. Synes det er en fantastisk måde at skabe sig selv et netværk, og selvfølgelig også give andre mulighed for at give sig til kende hos læsere der måske ikke lige følger dem i forvejen. De skønne kvinder jeg har inviteret på besøg er alle nogen jeg synes er et besøg og et følg værd. ;) Enjoy!
Johanne Kristensen

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Jeg ELSKER at få gaver – må man gerne sige det som voksen? Især når man får noget, man virkelig har ønsket sig. Men der er altså også noget helt specielt ved at give den perfekte gave til en, som virkelig bliver glad for den. Det er en fantastisk følelse! Så er det bare med, at man kan finde disse helt perfekte gaver!

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Julen dufter jo så fantastisk! Jeg vil sige appelsiner med nelliker er fantastiske – og kanel. Kanelduften er en juleduft for mig – derfor meget mærkeligt, når man kan dufte den resten af året. Julen og dufte er meget forbundet hos mig.

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Jeg tror ikke, at min jul er så meget anderledes end andre danskers. Måske med undtagelse af, at min storebror har fødselsdag juleaften – så han holder som regel en brunch om formiddagen. Det er en ret hyggelig tradition, hvor man hygger over lækker brunch med en masse mennesker og hygger på en jule-agtig måde, som måske ikke er specielt julet. Ellers er det vel det sædvanlige med lækker mad, dans om juletræet, gammel julemusik og masser af slik.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Jeg glemmer at tænke på min ønskeliste før det er for sent. Derfor skal jeg altid finde på nogle halvhjertede ønsker. Men parfumer ønsker jeg mig altid – f.eks. Miss Dior Absolutely Blooming. Jeg elsker Miss Dior parfumerne! Desuden har jeg set mig ret varm på et ur fra Olivia Burton, som har nogle meget smukke urskiver.

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Jeg håber, at jeg står på artig listen. Men det er vel ikke så meget min beslutning? I mine øjne har jeg altid stået på artig listen ;-)

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
De er faktisk ikke helt fastlagte endnu – jeg skal i hvert fald holde det med min kæreste hjemme hos min mor. Det bliver en skøn stille aften, som jeg holder meget af at julen er. Jeg er ikke til alt for store juleaftener, da det fjerner hyggen og går det hele lidt ekstra stresset. Det er verdens hyggeligste aften, så den skal nydes i fred og ro.

Blog | Instagram | Facebook


Camilla Sofie Petersen

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Jeg kan da godt lide at få gaver, men jeg synes helt klart det er sjovere at finde på noget kreativt og se modtageren åbne gaven. Jeg elsker at give noget, som jeg har brugt lang tid på at finde eller lave selv. På den måde synes jeg bare der opstår en højere mening med at give, når man har gjort noget ud af det. Og siger man ikke også, at julen handler om at give? ;-)

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Kanel og nelliker. To ingredienser jeg synes meget godt om, men som optræder hyppigst i køknet omkring juletid. Hvis jeg kan lugte gran, kommer jeg også i julehumør.

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Jeg følger gerne med i årets julekalender (selvom jeg ikke er et barn længere), de dage jeg ikke har travlt. Derudover har vi på min mors side af familien valgt at genoptage traditionen, hvor vi bruger en dag på at lave julegodter og juledekorationer sammen med bedsteforældrene og vores moster og lille niece. Vi plejer at slutte af med æbleskiver, Mmm. Det er bare så hyggeligt.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Uuuh altså, jeg ønsker mig overraskende meget i år, men udover fred i verden ønsker jeg mig Tea Tree-serien fra The Body Shop, som er den bedste hudplejeserie mod urenheder jeg længe har prøvet! Jeg har også fået øje på en flot læbestift fra YSL, som jeg gerne ville tilføje til samlingen, hihi..

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Jeg vil langt fra sige, at jeg er perfekt, men overordnet set er jeg nok på artiglisten ;-)

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Jeg regner med at holde jul med min far, men jeg har ingen idé om, hvem der kommer endnu. Det bliver nok bare en stille og rolig aften hjemme, hvor vi pynter træet sammen og nyder den gode mad. Selvfølgelig ser vi også Disneys juleshow inden da – det er også en fast tradition ;-)

Blog | Instagram | Hvisk-profil


Mie Kristiansen

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Jeg kan helt klart bedst lide at give gaver. Jeg bliver helt glad indeni, når en person bliver glad for den gave, som jeg har købt.

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Uhh... Det er der flere dufte, som gør. F.eks. både duften af clementiner og kanel får mig til at tænke på jul.

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Jeg har faktisk en del. Min mor og jeg plejer at julehygge sammen den sidste fredag i november (har vi gjort siden jeg var lille). Vi tager ud og ser lysene tændes på det store juletræ i vores kommune. Derhenne spiser vi æbleskiver, brunkager osv., drikker varm kakao mens vi hører orkestret spille julemusik. Fra den dag af så er jeg 100% i julestemning.

Udover det så holder vi både ”jule-klippeklister-dag”, julebagningsdage osv. med familien. Samt et par familiejulefrokoster og juleture i Tivoli plejer vi også at have. Med veninderne har vi en tradition om hvert år at se Crazy christmas cabaret i Tivoli.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Jeg har ikke ønsket mig noget vildt i år, men et par dvdfilm og bøger plejer jeg altid at have på min ønskeliste. Og så har jeg i år også skrevet det nye mumi julekrus på listen. Ellers har jeg ikke noget, som jeg mangler.

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Se det er et super godt spørgsmål. Jeg tror ærlig talt at julemanden ved bedst. Får man kun julegaver hvis man står på artig-listen? Så håber jeg da hvert fald at jeg står der :D Men... Lidt uartig er man vel altid ;)

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Min plan er at holde det sammen med min familie, som jeg plejer. Selvfølgelig med Disney juleshow, god julemad, risalamande, mandelgave, julemusik, julegaver og bare hygge generelt.

Blog | Instagram


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)