Status efter Julen

Kroppen er godt træt efter nogle lange Juledage med alt for meget god mad, og jeg har på ingen måde energi til andet end bare at slappe af herhjemme. Og så er det da heldigt at vejret heller ikke rigtig er til andet. Det skifter meget imellem at regne og være solskin. Og når vi taler om regn, så er det voldsomme skybrud. Så jeg bliver indendøre i dag og hygger. Jeg er hoppet i nogle pyjamasbukser og en varm striktrøje, har lavet mig en kop varm kakao, fundet tæpperne frem og så står den ellers bare på ren afslapning. "Ice Age" kører på TV3 i flimmerkassen og jeg sidder sjovt nok og læser i min "Rejsen over stepperne" som netop også forgår i Istiden. :P Lidt skægt. Så den film lader jeg køre i baggrunden.

Senere står den på endnu mere afslapning, lidt mad fra fryseren (ved at der gemmer sig et eller andet) og så regner jeg med at lave mig et skønt fodbad og prøve en af de muddermasker jeg fik Juleaften af min søster. :) Skøn dag hvis I spørger mig.

Hvad får I de sidste Juledage til at gå med?


4 kommentarer:

 1. Lyder bare så hyggeligt... <3

  Vi slapper også bare af nu og putter på sofaen..

  Knus Jeanette <3 - http://www.jeasblanketanker.dk/

  SvarSlet
 2. Vi har også bare brugt de sidste par dage på at slappe af... sjovt som energien bare forsvinder efter sådan en jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. :D Julen er sku en hård tid for kroppen.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)