Der skal testes "Eyelash Conditioner" og "Volumizing Primer" fra RevitaLash

Jeg fik en lille prøve på "Eyelash Conditioneren" fra RevitaLash i min Oktober Goodiebox, men jeg tror desværre den har været utæt, for den var kun "våd" i et par dage, så jeg fik ikke rigtig mulighed for at teste den. Har dog fået tilsendt en ny, så jeg har en ekstra en liggende når jeg løber tør for denne, som jeg har været så heldig at få lov til at teste igennem SpaShop.dk.

Jeg har haft problemer med at mine vipper knækker utroligt let det sidste års tid eller falder af, og jeg har været super super ked af det (er jeg jo egentlig stadig), da mine vipper plejede at være så flotte og lange. Det samme skete med mit hår, så jeg tror desværre det var noget medicin der var skyld i det. Men nu er jeg ikke længere på det, og vil gerne se om ikke jeg kan redde mine vipper.

Jeg har som sagt en "Eyelash Conditioner" jeg skal bruge hver aften inden jeg går i seng, og så har jeg fået en "Volumizing Primer", som jeg skal bruge når jeg bruger mascara. Den har en smuk blå farve, som overraskede mig meget. For billedet på sitet viser en sort primer. Så nu er jeg spændt på at se hvordan den fungerer sammen med en sort mascara på toppen. Om den blå trænger for meget igennem. En primer skulle være rigtig god, da den beskytter vipperne under mascaraen og nærer vipperne imens. Så jeg er super spændt på at teste denne. Og forhåbentlig bliver mine vipper flotte igen.

Jeg starter denne test-periode fra og med i dag, og så vender jeg tilbage om nogle uger med en anmeldelse af produkterne og med nogle før- og efter-billeder.
Skrevet i samarbejde med SpaShop.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)