Mine første New Look Makeup Produkter

Jeg havde lidt penge til gode hos Asos grundet en fejl, og jeg besluttede mig derfor at bruge dem på lidt produkter jeg havde på min "Saved"-liste - Nemlig disse New Look Makeup Produkter. Jeg har længe gerne ville have en contour palette og denne så lovende ud. Jeg er også stadig på jagt efter en god concealer, så jeg valgte at teste en af deres også. Derudover faldt jeg over en mascara jeg blev lidt nysgerrig på og sidst en af deres læbestifter.

Jeg linker ikke direkte til produkterne, da Asos ret ofte skifter ud i deres sortiment, og så vil fremtidige læsere af dette indlæg ikke længere kunne få fat i dem, hvis de skulle ønske det. Så søg efter "New Look" under "Beauty"-kategorien og find dem der. ;)

Contour paletten er jeg super spændt på at få testet. Jeg har en masse bronzere, men ikke rigtig noget til contour. Så jeg har faktisk brugt bronzere til det, og det fungerer altså bare ikke helt som ønsket. Så jeg er spændt på at prøve en mere... kold(?!) farve til det. Altså en der er beregnet til det. Umiddelbart ser farverne gode ud til min hudfarve og det er fantastisk. Og så er de alle matte. Det er svært at finde matte produkter i denne kategori (så man stadig kan få råd til det), så jeg er super glad for dette køb.
Den koster i øjeblikket 69.90,- hos Asos.

Næste ting er den fugtgivende læbestift i farven "Champagne". Jeg valgte den fordi den er nude og med en masse shimmer. For sig selv er den meget... "frost-agtig". Måske lidt for meget til min smag, men jeg kunne forestille mig at den er perfekt til highlight på læben. Eller bare for at give lidt shimmer til en anden læbestift. Den er nemlig voldsomt shimmer. Men jeg elsker jo glitter og glam, så jeg klager ikke. Men den er måske lige lovlig lys nok (inkl. shimmeret) til at bruge for sig selv.. Eller... argh.. Jeg skal lege noget mere med den for at se hvad jeg vil bruge den til. Flot er den i hvert fald. Og den føles ret okay på læberne. Så so fare good.
Den koster i øjeblikket 39.90,- hos Asos.

Så er der deres False Lash Extreme Volume Mascara. Jeg faldt først og fremmest for børsten på denne. Det er nemlig den type børste og form jeg foretrækker. Derudover elsker jeg børste-typen der er tynd yderst og tyk inderst. Altså en lidt mere afspidset børste end denne. Men det er mine to foretrukne børste-typer inden for mascara.
Farven er ikke super sort, men acceptabel. Jeg testede denne en smule da jeg fik den hjem i går, og førstehåndsindtrykket er ret godt. Vipperne blev flotte og børsten skilte dem ret fint. Ser frem til at teste den for alvor snarest. Men indtil videre er indtrykket af denne mascara godt.
Den koster i øjeblikket 69.90,- hos Asos.

Sidst er der Cover and Protect Concealer Crayonen. Farven ("Porcelain") var jeg super spændt på, da jeg har svært ved at finde en der er lys nok til det jeg skal bruge den til. Eller også kunne finde en der passer min hudtype til problemområderne. Men denne ser faktisk ud til at passe ret godt. Til begge formål. Jeg var bange for at den ville blive for tør eller fedtet, men på håndryggen føles den som den perfekte konsistens. Det er jo lidt noget andet i ansigtet, men det tror jeg ikke bliver noget problem. Hvor meget den så dækker, det kan jeg slet ikke svare på endnu, men til den pris, så gør det ikke det store hvis den viser sig ikke at være så god. Men indtil videre ser det godt ud.
Den koster i øjeblikket 39.90,- hos Asos.
Det var hvad der gemte sig i min Asos pakke. Mine første New Look Makeup produkter. Jeg er spændt på at få testet dem i praksis, og mon ikke nogle af dem dukker op i månedens favoritter sidst på måneden? ;) Det er ikke helt utænkeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)