Månedens Favoritter - Februar 2017

Februar måned har ikke været den bedste måned for mig. Jeg har haft det rigtig svært og har egentlig haft mest lyst til bare at få den overstået. Men til trods for det, så har jeg alligevel været rigtig glad for nogle af de ting jeg har brugt, købt og haft fornøjelsen af. Ting jeg har været ekstra glad for og som derfor er faldet i min favorit-pulje denne måned. I kan se dem her.

En af de ting jeg var meget opsat på at få købt og testet denne måned var hårprodukter til badet. Winter Hair Repair Shampoo, balsam og spray fra Schwarzkopf Gliss, som jeg så i en reklame for flere måneder siden og den Maple Remedy Shampoo og Balsam fra Garnier Respons, som der pt. bliver reklameret for i TV. Jeg er blevet super glad for begge, men jeg kan ikke længere finde produkterne fra Schwarzkopf Gliss, så dem får jeg ikke købt flere af. Det kan jeg derimod med Garnier Respons produkterne. De er stadig på hylderne i Føtex og jeg har allerede været nede og købe en ekstra af både shampoo og balsam, da de igen kom på tilbud i sidste uge. Jeg elsker duften og mit hår bliver så lækkert blødt af dem.

En ting jeg også har fået leget en del med er mine dust shimmers, som jeg købte på eBay for noget tid siden. Jeg elsker den effekt de kan give en mat og måske lidt kedelig øjenskygge. Og man kan gøre en hvilket som helst farve til en chrome og/eller holografisk farve. Det er det super fede ved disse. Jeg har fx brugt den "grønne" og den "blå" ovenpå en rød eller orange øjenskygge og det ser simpelthen så fedt ud! Billeder retfærdiggør ikke den virkelig effekt, men IRL ser det bare magisk ud. Er muligvis blevet en smule afhængig af at bruge disse. :P

Bogen "Forbandede Kærlighed" af Colleen Hoover har virkelig også gjort et stort indtryk på mig denne måned. Jeg var rigtig glad for "Måske en dag", så ville meget gerne læse noget mere af hende. Nu efter at have læst denne bliver jeg simpelthen nødt til at få nogle flere af hendes bøger hjem. Hvis disse kan fange mig så meget, så er jeg ret sikker på at de andre også vil gøre det.

En ting jeg virkelig har nydt i Februar er dette This Works Deep Sleep Stress Less roll-on produkt, som jeg fik i min BeautyBox fra LookFantastic denne måned. Jeg bruger det gerne på de aftner, hvor jeg kan mærke at jeg har for meget uro i kroppen. Nætter hvor jeg har svært ved at falde i søvn. Duften er så dejligt beroligende og det - synes jeg - hjælper en smule på at få mig til at falde lidt til ro. Duften af eukalyptus og lavendel sammen er fantastisk!

Jeg kan ikke anbefale denne mascara fra New Look nok. Den koster kun 70,- så det er ikke en ting der springer budgettet, og så er den bare så fantastisk! Eller det synes jeg i hvert fald. Den deler mine vipper super flot (er der ikke mange mascarabørster der kan), og så er selve formularen i mascaraen altså bare en drøm til mine vipper. Den gør dem længere og giver også lige tilpas med volume. Aih men jeg er sku forelsket! Jeg valgte i denne måned at købe et par stykker hjem til lageret, da jeg ikke kan finde den andre steder, og jeg ved ikke hvornår Asos stopper med at sælge den. Så for ikke at løbe tør og ikke kunne få fat i en ny, så skulle der købes et par stykker hjem. Og var endda så heldig at få en Asos rabatkode tilsendt i min indbakke (en af de der nyhedsmails I ved nok), så jeg sparede lige 10% på den! Det var ellers meningen, at jeg ville have købt en anden mascara jeg har ville prøve længe, da den var på tilbud hos Ellos (køber ellers aldrig makeup hos dem, men den var super billig der), men jeg er glad for, at jeg i stedet for besluttede mig for at købe backups af denne i stedet for.

Jeg er også gået hen og er blevet ret glad for min Emuaid Overnight Akne Serum. Jeg synes det er et super interessant produkt, og jeg er blevet positivt overrasket over hvor hurtigt den tørre efter man påfører den på huden. For olien der ligger øverst er super fedtet og den får man jo med op når man dypper en vatpind ned i bunden. Den har godt nok ikke fjernet alle mine urenheder, men de der store ømme bumser, som normalt er umulige at blive fri for, er den overraskende hurtig til at "dræbe". Også gerne før de bliver for slemme. Så på det punkt er denne serum altså fantastisk. Og så får man den ikke smurt ud over det hele på pude og ansigt imens man sover, fordi den netop tørre ret hurtigt.

Jeg knuselsker også min Himalaya Saltstens Lampe. Har haft den tændt hver dag siden jeg fik den hjem. Den giver så fint lys (der er lidt ræv-farve over den *Hehe*), og så er jeg overrasket over hvor "ren" luften føles når jeg går rundt i stuen. Jeg plejer at kunne mærke støvet i luften når jeg trækker vejret, men det er slet ikke så slemt længere. Så jeg må indrømme at jeg nok tror at den virker. Selvom jeg var en smule skeptisk og egentlig kun købte den fordi jeg elsker krystaller og sten. Så det er jo bare en bonus oveni hatten. Nu er jeg mere opsat på at få købt nogle flere.

Sidst men ikke mindst, så er der den lækre Natura Siberica Oblepikha Håndcreme jeg fik i min Goodiebox i Januar. Jeg har rigtig mange håndcremer, men det er denne jeg har rakt mest ud efter denne måned. Jeg elsker duften og jeg elsker hvordan mine hænder føles efter regelmæssigt brug af den. Bliver nødt til at få købt nogle flere til lageret. Og den er vist heller ikke så dyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)