Marts måned i min Bullet Journal

Nu er der ikke ret mange dage til at vi går ind i en ny måned. Det betyder også at det er på tide at gøre klar til den i kalenderen. Jeg har været henne og gøre klar til Marts i min Bullet Journal, og jeg har igen valgt at køre det super simpelt. Jeg ville egentlig gerne være mere kreativ, men jeg har simpelthen ikke overskud til det for tiden. Så der bliver bare lige lavet det mest nødvendige.

Jeg bliver faktisk også mere og mere glad for dette stilrene design, så jeg tror muligvis jeg har fundet min BuJo stil. :) Jeg vil selvfølgelig stadig gerne prøve lidt forskellige idéer af, men det må vente lidt endnu. Måske jeg skulle gøre det i min Leuchtturm1917? Så kan jeg se om det er noget jeg kan eller vil bruge i min nuværende BuJo. Og selvfølgelig dele det med jer her på bloggen. For selvom jeg måske ikke ender med at bruge det, så kunne det jo være at der var en af jer derude der vil gøre brug af det. Ja. Det tror jeg at jeg vil gøre. Stay tuned. ;)


2 kommentarer:

 1. Jeg er også pænt begejstret ved tanken om at flytte fra min A6 BuJo som jeg har brugt siden midt januar (delvist inspireret af dig, hehe, men har nu overvejet det længe) og over i min nye A5. Det er med blanke sider, fordi jeg foretrækker det til doodles og den slags - sevom det prikkede også er fristende. Men det kan jo fint lade sig gøre at gøre pænt og lige med blankt kan jeg se :)

  Men jeg er også lidt nervøs omkring de større sider. Hvordan får du det lavet så fint og lige? Planlægger du det først med blyant og lineal og tegner op med kuglepen senere, eller hvordan? :)

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Hvor er det dog dejligt at høre at jeg kan inspirere andre til at lave en BuJo. :D Selvom det måske ikke er 100% pga. mig. Bare at jeg kan give folk skubbet gør mig glad.

   Blanke sider har jeg virkelig også overvejet. Dels fordi det er så meget nemmere at finde notesbøger med det. "Pletterne" i min er så lyse at de næsten ikke kan ses, og det er nok derfor du tror det er en blank jeg har. Men det er det ikke. ;) Men det ville ikke være ret meget svære med en blank. For som du selv skriver, så tegner jeg små markeringer op med blyant (gør jeg også ved den med dot-grid) og tegner derefter færdig med kuglepen. Så hvis det er en blank side så skal man selvfølgelig måle lidt mere end man skal med dot-grid som man kan guide sig efter. Men det er ikke umuligt. Det kræver bare lidt mere forberedelse og tid.

   Deler du billeder af din BuJo nogle steder? Vil nemlig gerne se den. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)