Der er ved at være styr på ting i privaten - nu er jeg klar til den perfekte weekend

Føler ikke jeg har lavet andet end rengøring, forberedelser og andet praktisk de sidste par uger. Men nu er jeg også ved at være up-to-date med det hele. Der er ikke så meget der ligger og forstyrrer herhjemme længere, og jeg har fået gjort det meste klar til den kommende weekend hvor der afholdes Read-a-Thon. Selvom det har taget lang tid og kostet mange kræfter, så er det det værd. Nu kan jeg forhåbentlig slappe 100% af i weekenden. Skal dog lige have overstået noget kursus i morgen og have handlet Fredag, og så er jeg done! Så rar en fornemmelse.

For at fejre det har jeg lavet mig et lille "ostebord", som jeg vil nyde imens jeg får læst lidt. Er ved at være færdig med "Angel"-serien, som jeg er igang med, og så vil jeg se om jeg kan nå endnu en bog inden Lørdag. Det er ikke en umulig opgave, men ved endnu ikke hvor lang tid jeg får til at læse de næste par dage. Men.. tja.. Må se hvad jeg når. Men det er super rart at have lidt ekstra tid til mig selv nu her. Tror endda jeg vil lave mig mit første fodbad siden... sidste år?! Damn! Det er altså for lang tid. Så ja.. Det bliver det til i aften. Fodbad, ansigtsmaske og måske et par serieafsnit. Perfekt form for opladning inden kursus i morgen.


4 kommentarer:

 1. Ser bare lækkert ud og lyder som en skøn dag.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid lækkert med et lille ostebord :)

   Slet
 2. Årh kiks med ost... ej altså det kunne jeg jo også godt spise nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Så må du sende manden ud efter noget :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)