Lidt flere Natura Siberica Håndcreme til samlingen

I min jagt på Oblepikha-håndcremen fra Natura Siberica, som jeg har omtalt et par gange her på bloggen, kom jeg også i kontakt med den Danske afdeling af brandet. I den forbindelse overraskede de mig med to - for mig - ukendte håndcreme fra dem. Den ene havde jeg dog spottet før, men ikke rigtig undersøgt nærmere, da jeg jo var på jagt efter nogle bestemte. Men hvor er jeg dog glad for, at de har været mig behjælpelig med at stifte bekendtskab med disse. De har nemlig vist sig at være super skønne! Det kommer ikke længere som nogen overraskelse for mig, for indtil videre har jeg ikke været skuffet over deres produkter én eneste gang. Tværtimod. Og selvom disse er i en helt anden duft-klasse end dem jeg ellers har anskaffet mig, så er jeg blevet vild med dem!

Den første her er deres Saaremaa Moisturizing Hand Cream med multebær og ginseng. Jeg har ikke kunne finde den ret mange steder på nettet, så har ikke ret meget info på den, men udfra hvad der står på indpakningen, så er det en fugtgivende håndcreme der beskytter hænderne mod tørhed og kulde og stimulerer hudcellerne. Altså er det en håndcreme der er rigtig god til genopbygning af huden og derved ideel til moden hud.

Hvis man synes om krydret dufte og duften af bær så er denne et godt bud på en rigtig god håndcreme. Jeg er selv blevet mere og mere glad for den mere krydret duft sammen med frugter - kan jeg takke The Body Shop og deres Jule-produkter for - så denne er for mig fantastisk! Og den blødgør huden super godt uden at virke for fedtet.

Den anden creme jeg fik tilsendt er deres Fresh Spa Mitten Hand Cream med vilde urter. Serien Fresh Spa har jeg haft kigget lidt på og håndcremen her er helt igennem fantastisk! Ikke nok med at den blødgør hænderne helt ekstremt, men den skulle også være helt ideel til beskyttelse mod vind og kulde. Den er endda blevet testet ved minus 50 frostgrader i Sibiriens barske miljø. Så det er den helt perfekte Vinter creme og jeg ser frem til at teste den til Vinter. Hvis jeg har mere tilbage til den tid. *Hehe*

Når man påfører den bliver den let som... vand. Altså slet ikke den vante fornemmelse af creme, men mere let. Mere tynd. Og det gør at den trænger ind i huden super hurtigt og føles virkelig lækker. Jeg synes den er svær at beskrive, men hold nu op hvor er den skøn. Og så har den igen en lidt krydret duft men samtidig frisk. Jeg er fan.

Jeg er super glad for at have fået chancen for at teste disse to håndcremer, som jeg også er gået hen og blevet rigtig glad for. Og som jeg også nævnte tidligere, så har jeg endnu ikke oplevet at få nogle Natura Siberica produkter i hånden, som jeg ikke synes om. Derfor kan jeg ikke andet end anbefale disse produkter. Duftene kan selvfølgelig være det der skiller vandene imellem folk, men selve produkterne har altså en virkelig lækker effekt på huden, såå.. Hvis ikke det skal være pga. duftene, så synes jeg man skulle give dem et forsøg for i det mindste effektens skyld.

Min Natura Siberica produkt-samling vokser stille og roligt og det er simpelthen så lækkert. :)

Modtaget som gave og til anmeldelse på bloggen - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)