En lille surprise pakke til gravid veninde

Jeg har haft en ustyrlig lyst til at dele Jeanettes og mine planer om denne lille overraskelses gave til Mette i virkelig lang tid, men jeg har måtte vente indtil nu, da hun jo ikke skulle få mistanke om hvad vi havde planer om. ;) Og nu hvor jeg skulle på sygehuset i dag, og hun faktisk også endte med at skulle være derinde, så valgte vi at gøre gaven klar til der. Så kunne vi nemlig lige mødes i et par timer og hun kunne få den. Jeanette og jeg mødtes så lige i Fredags for at få købt de sidste ting ind og få "samlet" det hele. Vi havde en hyggelig dag, og vi er blevet super tilfredse med det vi har fået samlet sammen til Mette og den lille Silas der snart kommer til verden.

Som I kan se, så endte det faktisk med at blive til en hel del i sidste ende. Selve puslekurven og en suttesnor har vi bestilt igennem en anden af mine veninder, Irene Bebe, der har shoppen Bebe Design. I suttesnoren hænger en sut med navnet "Silas" printet på. Så er der i hvert fald ingen tvivl om hvis det er. Derudover så har jeg valgt at købe Silas en bamse - en lille ræv - da jeg også fik en ræv da jeg var en lille baby. Så det synes jeg var oplagt at han også skulle have. Han har også fået en fint tæppe og nogle klude, som Jeanette har hæklet. Og så gemmer der sig også en hagesmæk, en stofble, en bodystocking og et lille uglespejl til ham i kurven.

Mette har selvfølgelig også fået nogle lækre ting. Der gemmer sig nemlig også et personligt krus med nogle lækre tebreve, noget chokolade og nogle vingummisutter et sted deri. Imens hun nyder det kan hun passende forkæle sig selv med et fodbad eller karbad, for der gemmer sig også tre varianter af bad-salt og en lækker fodcreme. Derudover så har hun fået en ansigtsmaske med, en håndcreme og lidt håndsprit. Det er altid godt at have lige i nærheden. Der er også blevet tilføjet en notesbog hvori hun kan skrive minder ned i. Sjove ting Silas gør, hans første ord, hvad han vejede og målte ved fødslen osv.. Det er faktisk helt op til hende hvad hun ender med at bruge den til. Sidst men ikke mindst, så har jeg også lagt et lille personligt brev med i kurven. Det er så mange år siden at jeg har skrevet et brev til hende, så tænkte det kunne være lidt skægt at give hende et med hjem. Og et hjemmelavet kort selvfølgelig!

Til at starte med tænkte jeg at det bare skulle være et simpelt kort, men.. så fik jeg idéen til at lave en lille... krop indeni. Og så måtte det jo være et kort der kunne åbnes. Så jeg fik lavet det som en lille bodystocking der åbnes i bunden og indeni gemmer der sig så en lille nøgen baby med ble. Synes selv det endte med at blive ret godt. :) Det tog lidt tid, men det var det værd.

Så som I nok kan se, så endte det med at blive en tætpakket kurv. :D Og vi håber hun blev glad for det hele.

8 kommentarer:

 1. Skønt indlæg du har fået lavet søde. :D
  Det har virkelig været hyggeligt at lave den overraskelse med dig og at vi endelig kunne få det hele afsløret.. Var lige ved at revne.. ha ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. :D Ja det var skønt endelig at kunne afsløre det, og super lækkert at hun blev glad for det.

   Slet
 2. Blev så rørt over at I havde brugt tid og penge på mig <3

  Og sad med tårerne trillende, da jeg læste brevet fra dig. Det rørte mig godt nok.

  Det var rigtig dejligt at se jer i går <3

  Vores lille Silas får den bedste moster GiZmo <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu sidder jeg jo og tuder! :P Men du fortjener det søde. Jeg holder utroligt meget af dig. Og ja det var super dejligt lige at ses i går. :D <3
   Og moster GiZmo glæder sig til at følge med i hans liv. :)

   Slet
  2. Holder også rigtig rigtig meget af dig <3 og jeg er glad for, at vi har haft muligheden for at ses i hvert fald 2 gange mens jeg har været med i Odense. Glæder mig også til at Silas skal møde Moster GiZmo :)

   Slet
  3. Ja det har virkelig været rart. :D <3

   Slet
 3. Ej.. sikke en fin og personlig kurv du endte med at få sammensat :)

  Jeg synes kortet er genialt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også ret tilfredse med resultatet, og modtageren blev også rigtig glad. :D Så det var det hele værd.
   Taaak! :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)