Jeg bliver mere og mere glad for Pukka Te

Te er noget jeg drikker i perioder. Eller det plejede det at være. Jeg er nemlig gået hen og er blevet bedre til at vælge te frem for varm kakao med og uden kaffe. Og det er enten min elskede vinterte med kamille eller Pukka te. Jeg har længe kun haft "Cleanse" og "Night Time", og jeg tror måske det var derfor jeg ikke rigtig fik drukket det. Ikke fordi det er dårligt, men fordi der ikke var så mange varianter at vælge imellem. Men jeg har efterhånden fået mig en større samling, som I kan se.

Jeg har et par gange købt en "bland-selv"-pose, men jeg valgte at bestille tre store pakker i sidste uge i varianterne "Wild Apple & Cinnamon" (Som vil være perfekt til Efteråret og Vinteren), "Herbal Collection" og "Charmomille, Vanilla & Manuka Honey". Jeg ville egentlig også gerne have "Relax", men den har jeg en del af fra mine "bland-selv"-poser, samt at den er i "Herbal Collection"-pakken. Så indtil videre kan jeg godt undvære den store pakke. Og jeg skal helt sikkert have en stor pakke af "After Dinner" varianten. That's for sure!

Men "bland-selv"-muligheden er genial! Man kan nemlig få lov til at smage på en masse forskellige og derved finde sine favoritter. Der er stadig nogle stykker jeg ikke har testet, og et par stykker jeg bliver nødt til at prøve igen. Såå.. Ja.. Det er ikke sidste gang at jeg handler Pukka igennem Matas. Ville dog ønske at de kunne give samme rabat på 3 x "bland-selv"-poser, som ved 3 store pakker. For antallet på te-brevene ville så være den samme. :P

Hvilke varianter er jeres favoritter? Kan være det er nogen jeg ikke selv har prøvet. Jeg vil så gerne have mig en god stor samling af en masse lækre Pukka te.


2 kommentarer:

  1. Har du set at www.giz-blog.dk henviser til en forkert side?

    SvarSlet
    Svar
    1. Og at siden loader ekstremt langsomt? I hvert fald i Safari. Det tager halvanden til to minutter overhovedet at komme ind på siden...

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)