Endelig kommet mig over weekendens udskejelser

Jeg er stadig ved at komme mig over weekenden i disse dage. Var til fødselsdag i Fredags hos mine forældre hvor der kom lidt (eller meget) alkoholiserede væsker indenbords, og da jeg sjældent drikker så kunne det godt mærkes både Lørdag og Søndag. Heldigvis stoppede jeg, da jeg begyndte at kunne mærke, at det var på tide at stoppe hvis jeg gerne ville kunne cykle hjem. Men derfor brugte jeg alligevel et par dage på at komme mig over det. Samt at der skulle lades op igen (fandens introvert-hed). Så det er faktisk først i går og i dag, at jeg har kunne komme igennem dagen uden at have træthedskriser. Derfor har jeg også fået ordnet en masse praktisk og er nu klar til at imødekomme resten af ugen og de aftaler jeg har.

Tog også lige modet til mig og fik kigget på min bankkonto her til aften, og av for den. Kan godt se at jeg er gået igang med Efterårs-shoppingen. Jeg hungrer efter den årstid og har langt om længe fundet et par ting, som jeg har ledt efter i flere år og som jeg gerne vil bruge til Efteråret. Derfor har jeg også bestilt det hjem nu. Og det har ikke været billigt. Jeg håber så meget at det er pengene værd. Men nu er det altså også slut. Ikke mere shopping resten af måneden. Og helst heller ikke i næste måned. Der kommer Egeskov Marked dog lige i vejen, så den dag (den vi vælger at tage afsted på) er undtaget. Men ellers.. No more shopping! Kan nok ikke overholde det, men det skal alligevel prøves.

Jeg er også langt om længe kommet igang med at læse igen. Den bog jeg pt. er igang med har ligget og samlet støv i en uge. Hvor er tiden lige blevet af? Føler ikke der var gået så længe, men ifølge min goodreads, så passede det. Så jeg forsøgte en smule i går og har i dag siddet ude på altanen i et par timer med den og hygget sammen med Prinsen. Vejret har også været skønt, så det var perfekt. Håber på endnu sådan en dag i morgen. :D

Men until then så tror jeg, at jeg vil lave mig et lækkert fodbad (Det første i år tror jeg) og smide en ansigtsmaske i krydderen og læse videre i min bog resten af aftenen. Simpelthen koble helt af og slutte dagen af på den helt rigtige måde. Hygge!

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)