Månedens Favoritter - August 2017

Jeg overraskes hver måned over hvor hurtigt tiden er gået og denne måned er i den grad også fløjet afsted. Jeg troede faktisk den ville føles langtrukken fordi jeg glæder mig så meget til Oktober, men det har den heldigvis ikke. Når det kommer til mine favoritter denne måned, så er der ikke ret mange ting i puljen. Det skyldes blandt andet at jeg ikke har haft ret meget i brug og fordi jeg har været lidt i en tåget tilstand hele måneden. Jeg er inde i en rigtig dum periode og det kan ses på mine utal af lister. Der er ikke ret meget der bliver krydset af og det irriterer mig. Men jeg håber det bliver bedre fra næste måned af. Har lidt ting jeg ser frem til, og så skal jeg igang med planlægning af lidt kreative sysler til både Oktober og December. Så det kommer forhåbentlig til at hjælpe en smule på det. Og så går vi jo ind i Efteråret, og det plejer gerne at hjælpe lidt på mit humør.

Men nok om det. Lad os få kigget lidt på mine favoritter denne måned.

Vi starter med beauty-sagerne. Jeg har endelig fået taget min Drops of Youth Youth Liquid Peel fra The Body Shop i brug, og jeg er stadig voldsomt imponeret over den peeling den har. Det er jo en gel, så man tænker slet ikke peel når man står med den. Men jeg skal da lige love for at der kommer døde hudceller med af når man masserer den ind i huden. Damn! Så den har klart været en favorit denne måned. Og hvis I skulle have lyst til at prøve den, så er der pt. 30% rabat for medlemmer med koden "LYBCDK" på bla. denne peel og nogle af de andre også. Så smut indelig ind på deres shop og kig nærmere på det.

Jeg har også været ret glad og imponeret over min Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub fra The Body Shop. Jeg bruger den en gang imellem og jeg er faktisk blevet ret glad for den. Det er en salt scrub til hovedbunden og den er fantastisk til at fjerne produktrester, fedt og andet skidt fra håret. Og den har en dejlig kølende effekt. Jeg var lidt nervøs for hvad min psoriasis ville sige til den, men der er ingen problemer, så det er jeg virkelig lykkelig over. Og den skummer lækkert op når man til sidst tilføjer lidt vand og masserer videre. Dog er det vigtigt at bruge en balsam eller hårmaske bagefter, fordi håret bliver virkelig tørt når man skyller det ud. Så det skal man lige tænke over når man bruger den.

Jeg er også endelig kommet igang med at bruge min Rimmel Volume Shake Mascara. Og hold da op hvor er jeg overrasket over hvor glad jeg har været for den. Børsten er helt rigtig til mine vipper, og så er selve mascaraen virkelig god. Mine vipper bliver så flotte og den holder hele dagen. Shake-funktionen er også fantastisk da den forhindrer mascaraen i at blive klumpet og tør. Jeg er fan. Kan varmt anbefale jer at prøve den.

En bog jeg har været ret glad for i August er "Bossman" af Vi Keeland, som LoveBooks var så skønne at sende mig til anmeldelse her på bloggen. Hold da op hvor var det en skøn læseoplevelse og jeg bliver simpelthen nødt til at læse mere af den forfatter. Wow!

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg også har mine Staedtler Noris Club Watercolor Pencils med i månedens favoritter. Hold da op hvor er jeg glad for dem. De har overrasket mig positivt og jeg er så glad for at det er to produkter kombineret i ét. Nemlig farveblyanter og akvarel farver. Det er så sjovt at lege med og jeg er endelig kommet godt igang med at bruge dem i min Bullet Journal.

Sidst men ikke mindst så er der lidt sødt til ganen, som jeg har nydt et par gange denne måned når jeg rigtig skulle forkæle mig selv. Det er nemlig disse Jakobsen Dessertstænger. Mums de er lækre! Der findes både den klassiske æske som den jeg har her, og så er der en pakke der hedder selection som er mere... nøddet. *Haha* Men jeg er mest til den klassiske, og jeg betaler gerne lidt ekstra for disse i stedet for at købe nogle billige versioner, for marcipanen i disse er bare så meget bedre. Så skal jeg virkelig forkæles og det skal nydes, så bliver det gerne med disse. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)