"Nyt" Cover og Layoutet for September måned i min BuJo

August er gået virkelig hurtigt, og det betyder selvfølgelig at det var på tide at få lavet næste måned klar i min Bullet Journal. Og jeg har valgt at være lidt kreativ igen, og denne gang også bruge mine nye akvarel-farveblyanter. Er blevet ret vild med at lege med dem, og det giver altså bare lige det der ekstra til min kreativitet. Jeg har endda fundet ud af at jeg kan bruge dem ovenpå de kuglepenne jeg bruger uden at de "bløder". Simpelthen fantastisk!

Og så har jeg endelig fået mit lysegrå ringbind/cover hjem og har fået syet mine små ræve på, som jeg også købte på eBay for mange måneder siden. Nu er der vist ingen tvivl om hvem både Bullet Journal og penalhus tilhører. :P

September er første måned i Efteråret, men det er ikke heeeelt Efterår endnu efter min mening. Naturen er stadig lidt i Sommer-mode, men i løbet af måneden bliver det koldere og det er på tide at byde Efteråret velkommen for alvor. Jeg har valgt at holde temaet i lilla og blå farver - det passer også rigtig fint sammen med den washi-tape jeg har valgt at bruge.

Jeg har valgt at genbruge layoutet fra sidste måned, da det passer rigtig godt til mig pt. Dog er måneds-oversigten blevet droppet, da jeg aldrig brugte den, og den er i stedet for blevet mindsket en del og sat sammen med de andre elementer jeg har på den første side. Er spændt på hvordan det kommer til at fungere for mig.
Jeg havde egentlig også overvejet at ændre lidt på uge-layoutet mht. mine lister, men ved ikke helt endnu hvad jeg skal gøre i stedet for. Må jeg bruge September på at lege lidt med og så afprøve det i Oktober. Men indtil videre ser min September altså sådan her ud. Er ret godt tilfreds med resultatet og jeg elsker effekten af farveblyanterne. Helt sikkert noget jeg vil fortsætte med.


4 kommentarer:

 1. Jeg elsker din BuJo! Virkelig smukt dekoreret, både udenpå og indeni. Jeg ville ønske, at jeg selv var så talentfuld. Jeg skal også selv til at i gang med mine september-sider. Det er så hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. Mange tak. :D Ja det er det. Er selv gået igang med at teste lidt ting af til Oktober.

   Slet
 2. Hej. Jeg vil høre hvilken penne du bruger til at skrive med. På øverste billede er der nogle i et plast etui, er det nogle kalligrafi penne. Til tal og bogstaver, bruges der en skabelon eller er det hele i fri hånd. Det er en rigtig fin kalender du har
  Kh Maibritt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger Staedtler penne. Det er ikke kalligrafi - de hedder bare fineliners. De kan købes mange steder. :) Det hele skrives og tegnes i frihånd. Og mange tak. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)