En virkelig skøn og afslappende weekend

Ahh... Det har været en skøn og dejligt stille og rolig weekend. Lige hvad jeg trængte til. Mit humør har på det seneste været ret... kaotisk. Virkelig mange op- og nedture og dage hvor jeg bare har været ekstra sensitiv - mere end jeg er i forvejen. Og det har virkelig været hårdt. Derfor har jeg også været ekstra træt hver dag og på ingen måde følt mig udhvilet eller haft energi til at klare mine faste rutiner. Men de sidste par dage her har været dejligt rolige. Vejret har været godt, jeg har kunne hygge på altanen, jeg har fået sovet (Selvom jeg har drømt meget og haft urolige nætter) og så har jeg fået styr på lidt løse ender. OG!!! Nu ser det ud som om at jeg kan få hentet min lænestol på Onsdag. Så kryds fingre for at den er på lager Tirsdag når den skal bestilles og betales. :D

Men hvad har jeg så egentlig lavet i weekenden? Læst, hygget, set film og puttet en masse med Prinsen. Jeg fik også langt om længe forkælet mig selv med en ansigtsmaske og et fodbad. Mine fødder er et mareridt for tiden, da de er igang med at "smide hud" efter at jeg har brugt en peeling fodmaske. Så for at kunne få nuldret en masse hud af, så blev jeg nødt til at have fusserne i blød. Og jeg fik også endelig taget hul på en af mine Starskin masker, og denne med mudder er FANTASTISK!!!! Hold da op! Jeg elsker jo muddermasker og jeg elsker sheetmasker, og dette er begge dele i én. Intet mindre end fantastisk. Så den kan jeg varmt anbefale jer at prøve. Min hud var simpelthen så blød og lækker efter jeg havde haft den på. Bliver nødt til at anskaffe mig flere. Måske endda også den anden mudder-sheet-maske de har. Åhhh jeg er forelsket!

Nå, men nok om det. Jeg vil læne mig tilbage i sofaen og læse lidt igen. Starten af næste uge skal bruges på opladning så jeg kan være klar til søskende-hygge og I kan tro jeg glæder mig. :D Det er flere år siden det har været muligt, så det skal så meget nydes. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)