Giv mig mit Efterår tilbage tak!

Hmm... Synes jeg bliver snydt for det kølige vejr i dag. Man skulle seriøst tro at Sommeren havde valgt at komme tilbage. Og det er jeg altså virkelig ikke tilfreds med. Som mange nok allerede ved, så hader jeg varme, og det hører altså ikke Efteråret til. Så jeg er pænt utilfreds. Solen brokker jeg mig ikke over, men varmen kunne jeg dog godt undvære.

Men nu hvor det alligevel var solskin, så besluttede jeg mig for at smutte ud på en lille gåtur. Dog havde jeg fået for meget tøj på, så det blev en ret kort tur. Som sagt, så havde jeg ikke forventet at det skulle være så varmt, men jeg fik da rørt mig en smule og det er jo bedre end ingenting. Så nu hvor det ikke blev til den lange tur, så besluttede jeg mig for at vende hjemad igen og være lidt kreativ. Oktober måned i min Bullet Journal skal jo gøres klar, og der er en del luft i layoutet, så jeg ville gerne tilføje noget Efterårs-stemning de steder. Det er blevet ret fint, og I vil få mulighed for at se billeder af det i løbet af næste uge.

Jeg har ingen faste planer denne weekend, så jeg tror den kommer til at stå på lidt kreativt, en helveds masse læsning og total afslapning. Jeg kæmper stadig med lidt træthed efter forrige uge, men jeg er ved at komme ovenpå igen. Utroligt så meget man kan køres flad når der sker så mange ting inden for kort tid. Hader at det gør mig så fysisk og psykisk dårlig. Men jeg bliver nødt til at acceptere det og lade min krop komme ovenpå igen. Også selvom det er pænt frustrerende, da det forhindre mig i at nå det jeg gerne vil. Men sådan er det nu bare.

Jeg kan da i det mindste planlægge en masse. *Haha* Selvom det måske er lidt som at lade det bide mig selv i røven i sidste ende. For jeg ender jo med at planlægge en masse, som der nok ikke bliver tid til. Oktober bliver i forvejen ret travl, men jeg håber nu alligevel at jeg når lidt af det jeg gerne vil. Ellers bliver min elskede Oktober måned virkelig trist. Der er et par ting som jeg på ingen måde ser frem til, så jeg håber at kunne "forsøde" det lidt med mine egne planer. Derudover så ser jeg meget frem til min "Oktober Photo Challenge", og så håber jeg at jeg kan finde inspiration til en masse lækre indlæg her til bloggen. Hvis I har nogle ønsker, så sig endelig frem.

Og så har jeg igen i år en aftale med LookFantastic. De vil gerne have mig til at lave lidt Halloween Look Tutorials, så det kan i også se frem til. Indtil videre vil jeg gerne lave tre, men nu må vi se hvor meget tid jeg får. Håber det lykkedes og at de bliver super gode. Er allerede ved at brainstorme lidt idéer og kan forhåbentlig komme igang med den første i næste weekend. Hvornår mine tutorials kommer online på deres blog ved jeg ikke, men jeg lover at give jer besked herinde når det er.

Puha.. Sikke en smørre. :P Det var egentlig ikke planen at det skulle være et update-indlæg, men det blev det så alligevel. Nu ved I da i hvert fald hvad der kommer til at ske, og jeg håber at I tager godt imod de forskellige ting der kommer herinde. Nu vil jeg læne mig lidt tilbage med min kop te og læse lidt. Der er ikke så længe til at aftensmaden skal laves, men... tager lige en slapper. Og så står den bare på putning med Prinsen i aften og lidt mere læsning. Er igang med den sidste bog i "The Iron Fey"-serien og så tror jeg faktisk, at jeg vil igang med nogle af de bøger jeg har modtaget med posten på det seneste. Inden jeg skal igang med årets første Halloween-bog. Ja.. Sådan en har jeg faktisk været henne og købe. Glæder mig.

Ha' en fortsat god Lørdag og fantastisk weekend. :D

9 kommentarer:

 1. Jeg er bestemt heller ikke tilfreds med af sommeren er kommet lidt tilbage. Jeg vil have efterår, lige nu 🙈

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Og nu går der bare længere tid før bladende bliver gyldne. Er så trist.

   Slet
 2. Det er seriøst til at blive skør af de skiftende temperaturer.

  Træerne kan heller ikke rigtig finde ud af om de skal have grønne blade eller om bladene skal begynde at blive gule.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig irriterende. Kan også mærke at halsen driller fordi jeg ikke rigtig kan finde ud af hvad jeg skal passe på da vejret skifter sådan. Pænt irriterende.

   Nej jeg frygter at de gyldne farver bliver voldsomt forsinket pga. varmen. /:

   Slet
 3. Håber du har haft en skønt weekend og jeg håber virkelig vi får et smukt efterår.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var okay... Desværre kommer Efteråret til at blive udskudt. De gyldne farver kommer i hvert fald ikke så længe temperaturen er så varm som den er. /:

   Slet
  2. Jeg synes faktisk godt man kan begynde at ane farverne skifter.. :D

   Slet
 4. Jeg er ved at brække mig over de artikler, hvor der står: Gode nyheder fra DMI.. Varmen vil blive ved ugen ud og endda måske helt til efterårsferien. Jeg ved, at deres langtidsprognoser kan være virkelig usikre, så jeg håber jo, at de tager HELT fejl, men i deres annoncer indikerer de jo ligefrem, at vi alle sammen skal være glade over deres 'gode' nyheder.. EH - NEJ! En god nyhed for mig ville også være, hvis de skrev, at temperaturen ville falde væsentligt mere og jeg kunne finde min varmere jakke frem OG støvler :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Vi har fået lidt regn men temperaturen er stadig kvalmende varm. Øv altså.. Men håber det går den anden vej snart. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)