#GoodieBoxDK September 2017 - "Look Good Feel Better"

(Reklame) Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Så er det blevet tid til at kigge lidt på denne måneds Goodiebox. Den er lavet i samarbejde med den humanitære forening "Look Good Feel Better", som hjælper sygdomsramte kvinder med at få selvtillid og velvære ved hjælp af hudpleje- og makeupkurser. De fejrer i år 20 år, så det skal selvfølgelig fejres. For det er vigtigt at kunne føle sig som kvinde selv når man er syg af kræft. Og at man kan finde støtte og fællesskab sammen med andre kvinder i samme situation via de kurser der afholdes.

Så i forbindelse med deres runde fødselsdag har de i samarbejde med Goodiebox valgt nogle produkter til månedens box. Overskudet af salget af denne måneds box går derfor også til netop dette formål. Produkterne vi har fået med denne gang er fra brands der støtter op om denne forening. Lad og kigge nærmere på dem.

● Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Skin Protectant - Multifunktionelle produkter er fantastiske, og det er netop hvad denne skønhedsbalsam er. Altså multifunktionel. Den kan nemlig bruges på hele kroppen. Om det er tør hud, sprukne læber, tør hud på fødderne, flossede neglebånd - så er denne balsam velegnet til det hele. Og jeg må sige at den i den grad gør huden blød. Jeg synes på ingen måde om duften, men den har da været god til mine læber, mine hænder og til de revner jeg har haft i min ene hæl. Jeg slås dog stadig med meget tør hud på fødderne, men mine hænger er altid super lækre når jeg bruger den der. Og mine læber føles også okay fugtet, men tørheden er jeg ikke sluppet af med. Det er selvfølgelig pga. det konstante vejrskift, men.. jeg tror nu alligevel at denne balsam vil være fantastisk at have med sig overalt, da den jo netop kan bruges til så meget forskelligt. Så hvis man kan se bort fra duften så er det et ganske okay produkt.
Full size (50 ml) - Vejl. pris 300 kr

● Nivea - Daily Essentials Sensitive Day Cream - Jeg har sagt det mange gange før, og jeg gør det gerne igen. Dagcremer og ansigtcremer generelt er bare ikke mig. De fungerer slet ikke til min hudtype og jeg bliver bare mere fedtet end hvad godt er når jeg bruger dem. Så jeg har ikke ville tage hul på denne, da jeg ved den ikke vil fungere for mig. Derfor bliver denne sendt til en ny ejer. Nivea er nu ellers et ret godt mærke, men cremer til ansigtet er bare ikke noget for mig.
Den indeholder dig SPF 15 og reducerer rødme, så jeg er lidt ked af at jeg ikke kan bruge den.
Full size (50 ml) - Vejl. pris 79,95 kr

● Vichy - Pureté Thermale Cleansing Gel - Rense gel kan man stort set aldrig gå forkert i byen med, og denne er helt klart en af de gode af slagsen. Jeg bruger selv et par forskellige rensegels i forvejen, så endnu en brokker jeg mig ikke over. Bruger dem både morgen og aften og huden efterlades så lækker og blød. Og så renser de super godt i bund og det skulle denne også gøre. Nu er det desværre ikke en full size, så kan ikke rigtig danne mig et godt billede af effekten, da der ikke er til så lang tid, men den tid jeg har brugt den i synes jeg den var helt okay.
Travel size (15 ml) - Vejl. pris 145 kr for 200 ml

● MaxFactor - Masterpiece Max Mascara - Jeg kan altid bruge en mascara ekstra, og MaxFactor plejer jeg også at være ret glad for. Dog er jeg ikke så glad for silikone børsterne på mascara. Det er ikke altid at det fungerer skide godt for mig. Stikker mig altid i øjet med "tænderne" på dem eller også samler der sig for meget mascara imellem dem, så jeg ender med alt for meget mascara på en gang. Børsten på denne var jeg derfor ret nervøs for i starten. Den deler dog mine vipper super godt, og der samler sig ikke nødvendigvis for meget mascara, men jeg kan godt lide at tilføje flere lag, og der er denne mascara ikke helt så god som jeg kunne ønske. Jeg er perfektionist og jeg bryder mig ikke om vipper der klumper sammen. Så jeg skal kunne arbejde med mascaraen uden at den tørre for hurtigt og klumper. Ja jeg er utroligt kræsen men resultatet er også derefter. Denne er dog ikke dårlig nok til at jeg ikke vil bruge den. Den skal nok blive brugt. :)
Travel size (5,3 ml) - Vejl. pris 129 kr for 7,2 ml

● L'Oréal Paris - Infaillible Les Accessoires Makeup Brush - Foundation Brush - Jeg havde sådan håbet at jeg havde fået eyeshadow brushen i stedet for, for jeg bruger ikke foundation brushes. Men nu hvor jeg alligevel har fået den, så tror jeg at jeg vil bruge den til mine muddermasker. Så behøver jeg nemlig ikke at skulle putte fingrene ned i produktet når jeg skal bruge dem. Og det tror jeg denne brush vil være fantastisk til. Så selvom det ikke lige var den brush jeg havde håbet på at modtage, så kan jeg sagtens bruge den alligevel.
Man kunne få enten en foundation brush, eyeshadow brush, powder brush eller contour brush.
Full size (12 ml) - Vejl. pris 79,95 - 119,95 kr

Desværre var dette ikke den bedste box for mit vedkommende. Der er et par ting jeg godt kan bruge, men det er ikke nogen specielt favorit hos mig, så må desværre sige at indholdet skuffer mig lidt. Men der skal nok være mange derude der elsker disse produkter og hvor de fungerer hos, så det er jo fantastisk. :) På deres vegne er jeg glad. Personligt håber jeg bare på at den næste box falder mere i min smag. Det er jo også Oktober boxen så den har jeg måske liiiiiidt høje forventninger til. :P

1 kommentar:

  1. Den mascara er jo den jeg altid bruger..
    Jeg synes altid den driller lidt de første par gange af en ny.. men efter den har været brugt nogle gange, er det som om at beholderen bliver bedre til at "skrabe" overflødig mascara af og så er det meget bedre...

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)