Hjemmelavede 3D-bogmærker i Cernit

Jeg har altid været meget imponeret over de smukke bogmærker som Olena Mysnyk fra MyBookMark laver, men jeg er sku en smule nærrig, såå... har ikke fået købt nogle af dem endnu. Men hvorfor så ikke prøve at lave nogle selv? Det var i hvert fald det jeg besluttede mig for her forleden.

Og nu hvor det er Efterår, så skulle de jo selvfølgelig passe til årstiden. Derfor besluttede jeg mig for at lave et græskar, nogle fødder med sutsko og uldne sokker og til sidst men ikke mindst - en ræv. Er faktisk ret godt tilfreds med resultatet, men jeg tror jeg vil prøve at lave dem uden "rillen" til selve bogmærket imens cernitten er blød næste gang. For det ødelagde motiverne lidt. Fødderne var lange ben i starten, men blev trykket så "flade" at det kun er fødder og lidt af skinnebenet nu. Fordi jeg skulle "trykke" en "rille" i dem. Så næste gang vil jeg se om ikke jeg kan vente med at lave den til efter de er bagt. Og så ville det være rart med et stykke stivere pap end det jeg har brugt til disse. Men så ved jeg da det til næste gang. Men selvom jeg havde problemer og tingene blev trykket og mistede halvdelen af detaljerne, så synes jeg faktisk at de er blevet ret gode alligevel. Det er i hvert fald helt klart noget jeg vil prøve at lege noget mere med. ;)


8 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)