Månedens Favoritter - September 2017

September er nu ved at være slut og det betyder også, at det er blevet tid til at kigge lidt på månedens favoritter. Der er et par gentagelser og så er der nogle nye ting jeg har fået købt denne måned. Der er ikke så meget, men jeg har været specielt glad for disse ting i denne måned.

Først og fremmest så er der jo min elskede nye læne(læse)stol fra Ikea, som jeg simpelthen er gået hen og er blevet så glad for. Man sidder super godt i den, og når jeg virkelig skal hygge så tager jeg en pude frem til nakken, finder en skammel og et lækkert tæppe frem og så puttes der på livet løs. Jeg har endda også formået at falde i søvn i den flere gange, og jeg har blundet skønt! Så den er jeg satme blevet glad for.

Denne måned har jeg også haft en del af mine paletter fremme, men det er disse to fra Morphe som jeg har brugt mest. Farverne er perfekte til årstiden, og når vi kommer ind i Oktober, så bliver min Morphe 35F nok også fundet mere frem. Disse to hedder 35OM og 35P hvis nogen skulle være i tvivl.

Jeg skifter ret meget imellem hvilke håndcremer jeg bruger - jeg har MANGE i min samling - men her i September har jeg især rakt ud efter denne Saaremaa Moisturizing Hand Cream fra Natura Siberica. Jeg elsker duften og jeg er faktisk også ved at løbe tør. Men det gør ikke noget. Har flere varianter af deres håndcremer, og så har jeg jo også et utal af andre håndcremer. Det er i hvert fald ikke det jeg står og mangler. *Haha*

Jeg fik også prøvet en af Starskins mud sheetmasks for første gang denne måned og OMG! Intet mindre end fantastisk! Jeg elsker muddermasker og jeg er gået hen og er blevet ret glad for sheet masker og en kombination af de to slags er simpelthen intet mindre end en drøm. Må helt sikkert prøve at få fingrene i nogle flere af disse.

Tæppet I ser på billedet er også et af mine favoritter denne måned. Det er købt i Jysk og jeg kunne sagtens finde på at købe et i den brune farve også. Dette er det mørkegrå og hold da nu kaje hvor er det lækkert blødt og skønt at sidde med. Jeg har ønsket mig det i mange år, så da de havde tilbud skyndte jeg mig derned for at købe det.

Jeg har også været tosset vild med den mjød jeg købte igennem Valravnen på Egeskov Marked. Mums siger jeg bare! Jeg tør næsten ikke drikke for meget af det for så løber jeg jo tør, men der er måske mulighed for at købe noget mere igennem end af mine forældres venner da de også brygger lidt. Såå... tja.. Men jeg er især blevet vild med de varianter jeg har købt igennem Valravnen. De må gerne komme forbi med nogle flere flasker. :D

Og sidst men ikke mindst, så er der den lækre poncho jeg også købte på Egeskov Marked. Den er så lækker og stor og virkelig lækker at tulle rundt i herhjemme. Jeg har også haft den på når jeg skulle ned og handle osv, så den fungerer også rigtig fint som sådan en årstids overgangs ting. Jeg elsker den og kan godt fortryde lidt at jeg ikke købte to til mig selv. Men så må jeg jo bare håbe at de er der igen til næste år.

Hvilke favoritter har I haft i September måned?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)