Forberedelser til Read-A-Thon i weekenden

Jeg er typen der forbereder mig lang tid i forvejen, men denne gang har jeg ikke rigtig fået tænkt så meget over det jeg gerne ville nå inden Read-A-Thon denne gang. Jeg ved godt at et par dage før, er lang tid for nogen, men for mig er det lige presset nok. *Haha* Men nu fandt jeg endelig tid til at sætte mig ned og få skrevet en to-do liste. Jeg vil gerne have handlet det meste ind i dag, så jeg ikke behøver at tænke på det i morgen. Om jeg holder mig 100% til det på listen ved jeg ikke, det kommer nemlig an på hvad der er på tilbud osv. Men skal helt sikkert have lavet noget lækkert. Jeg tror også at jeg vil bage mig nogle muffins og måske nogle boller og pølsehorn til mellem-snacks i løbet af dagene. Og nu hvor det er Fredag i morgen, så tror jeg også at jeg skal have lavet mig en lille bland-selv-slikpose.

Min bogbunke har også ændret sig en smule, da jeg fik tyvstartet lidt på de bøger jeg ellers havde planlagt at ville læse. Så nu står der andre bøger på listen. Jeg vil stadig gerne læse "Trick Or Treat" af Jackson Sharp, som jeg har gemt til netop Read-A-Thon og så har jeg også tilføjet "Oprindelse" af Dan Brown og "Archers Stemme" af Mia Sheridan. Begge bøger jeg gerne vil læse som nogle af de næste. Så tænkte at de var perfekte som erstatning for de andre jeg har fået læst eller som jeg har lagt tilbage til boghylden.

Jeg har også siddet og tænkt lidt over hvilke billeder jeg gerne vil tage og dele på de sociale medier samt her på bloggen. Jeg har nemlig planer om at lave et "update"-indlæg igen denne gang, og så vil jeg løbende skrive på både Twitter og Instagram. Hvor meget det bliver ved jeg ikke, da jeg gerne vil koncentrere mig om min bog denne gang. Det betyder også at jeg heller ikke deltager i nogle af de mange små konkurrencer der bliver afholdt i løbet af de 24 timer. Det tager simpelthen for lang tid.

Noget jeg gerne vil finde tid til denne gang er forkælelse. Så der skal findes ansigtsmaske, ting til fodbad osv frem så det hele ligger klar. Og så skal jeg begrave mig i lækkert hyggetøj og gemme mig under nogle lækre tæpper. Åhhh det bliver så godt. Dog ved jeg af erfaring at jeg altid bliver forstyrret den weekend der bliver afholdt Read-A-Thon, så døren bliver låst og mobilen sat på lydløs. Mest fordi jeg gerne vil udnytte så meget tid som muligt, da jeg nok ikke er med i de sidste timer af begivenheden. Forhåbentlig skal jeg en tur til Odense og kigge på Jule-sager sammen med de gamle. Der er nogle ting jeg meget gerne vil have fingrene i. Så kryds fingre for at det bliver til noget.

Nå men tiden løber. :D Inden jeg slutter helt for at tage ned og handle ind, så tænkte jeg at jeg lige hurtigt ville skrive et par tags som I skal være velkommen til at bruge i jeres eget "forberedelses"-indlæg hvis I skriver sådan et. ;) Tjek eventuelt også min tag ud fra sidste år her.

● Hvor mange gange har du deltaget i Read-A-Thon?
Jeg var med første gang i Marts 2015, så det må blive min 6. gang denne gang. Utroligt som tiden går. Troede faktisk kun jeg havde været med i to år, men ifølge min blog, så er det tre. :)

● Deltager du i alle 24 timer?
Ville ønske jeg kunne holde mig vågen i alle 24 timer, men jeg er simpelthen blevet for gammel til den slags. Så nej. Jeg skal have min nattesøvn, og så slutter jeg nok nogle timer før, pga. min Odensetur. Hvis den altså bliver til noget. Men derudover så har jeg planer om at bruge al min tid på hygge og læsning.

● Hvilken bog ser du mest frem til at læse?
Well.. Jeg har jo egentlig købt "Trick Or Treat" af Jackson Sharp til netop dette Read-A-Thon, så det må nok være den. Det er en thriller og titlen er jo perfekt til årstiden. Så jeg har store forventninger til den.

● Har du nogle steder du foretrækker at læse?
Nu hvor jeg har fået købt mig en virkelig lækker lænestol, så er den helt sikkert mit mest foretrukne sted denne gang. Så det er planen at det bliver der jeg kommer til at befinde mig det meste af weekenden. Og måske også en smule i sofaen hvis jeg får brug for lidt adspredelse.

● Læser du bedst alene eller sammen med andre?
Jeg kan egentlig godt læse selvom der er andre omkring mig, men jeg bliver ret let distraheret, så jeg læser helst alene. Jeg drømmer dog om at tilbringe en weekend i et Sommerhus et hyggeligt sted sammen med andre bogorme, men det har nok lange udsigter. Kunne ellers være super hyggeligt. Jeg får så nok ikke læst så meget, men tja.. Sådan en tur ville nok også mest handle om hyggen hvis det blev en realitet.

Jeg tror det var det. :) Ha' en fortsat god aften alle sammen. Jeg daffer. :D

10 kommentarer:

 1. Det lyder mega hyggeligt. Jeg tror også jeg skal være lidt med. Men helt ærligt - så readathon'er jeg nok lidt hver dag ;) Og jeg skal også have min nattesøvn.. Og du kan godt glæde dig til Archers stemme - den er helt vanvittig god. Og sød. God weekend og readathon. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også. :) I dag er det bare lidt mere... tja ved det faktisk ikke.. Det er måske bare lidt mere "magisk" med det sammenhold der er i disse 24 timer. Men ja jeg Read-a-thon'er også dagligt.

   Åhh den vil jeg gå igang med som den næste så. :D
   God weekend til dig også.

   Slet
 2. Fedt!
  Det lyder rigtig hyggeligt.
  God readathon! :D

  SvarSlet
 3. Den der Trick or Treat bog lyder bare så perfekt til årstiden og det kommende readathon :D

  Jeg mangler stadig en bogstak og jeg har heller ikke planlagt snacks. Jeg får travlt i morgen :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Derfor jeg tænkte den skulle være min bog denne gang. Håber du fik styr på det hele. :D

   Slet
 4. Sejt, det lyder som et sjovt projekt. Det er også en god måde at få høvlet bøger igennem. Dog vil jeg sige at jeg prioriterer min nattesøvn højt, så kan jo ikke holde til 24 timer.
  www.jillchristinablog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig ja. :D Jeg holder heller ikke i 24 timer i træk. Men jeg læser jo også til hverdag, så jeg skal ikke "nå noget" i dette døgn. Deltager for hyggens skyld. ;)

   Slet
 5. Vildt fine billeder, jeg kommer helt i oktober-readathon-stemning :) God idé med selvforkælelses-tema, det kunne være jeg skulle lade mig inspirere :) Hav et dejligt readathon!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh mange tak. :D Ja er det ikke? Det synes jeg du skulle. Det er altid lækkert med en smule selvforkælelse imens man hygger med en bog. :D Ha' et godt Read-a-thon selv. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)