Mit 24 Timers Read-a-Thon (Opdateres løbende)

Så er det blevet tid til endnu en gang Read-A-Thon. Jeg startede ikke dagen specielt godt ud. Jeg vågnede med mavesmerter og føler mig ikke helt på toppen. Men så er det godt at det er weekend og at jeg bare kan slappe af. Alt er klar og jeg mangler sådan set bare at få taget mig et langt og afslappende bad og hoppe i noget hyggetøj.

Dette indlæg vil i løbet af de 24 timer blive opdateret når jeg lige føler for det. Derudover så vil jeg være på Twitter og Instagram også med små opdateringer. Så der er rig mulighed for at følge mit læsedøgn. :) Men før det starter kl. 14 så skal jeg igang med min dag. (Ja jeg var lidt sent ude af fjerene i dag) Jer der deltager i Read-A-Thon - Håber I får et fantastisk læsedøgn. Og til jer andre - God weekend! :D


Lørdag
● Kl. 11:55 - Da jeg kom så sent op fik jeg ikke spist morgenmad, så jeg valgte at tage lidt ekstra frem til middag. Så går der nok også lidt længere tid før jeg føler trangen til at tage snacks frem. Det er godt at starte Read-A-Thon op med at være godt mæt. Nu skal de sidste detaljer bare på plads og så kan jeg læne mig tilbage i lænestolen med min bog. Håber I andre der deltager er ved at være klar også.

● Kl. 13:53 - En varm kop drikkelse er blevet lavet, bogen er taget frem og jeg har smækket måsen i lænestolen. Jeg er nu klar til at gå i læse-mode. Og det er Cosmo åbenbart også. Han har også en svaghed for bøger. Han tygger lidt i dem, nusser dem og snuser intenst på siderne. :P Er spændt på at se hvor meget jeg får lov til at læse imens han ligger her på skødet af mig. :P

● Kl. 16:08 - Der er så meget larm omkring mig at jeg har svært ved at koncentrere mig om min bog. Og fordi jeg har så lille en lejlighed, så kan jeg ikke rykke ind i et andet rum for at få fred. *Suk* Overvejer at tage headphones på og høre noget beroligende musik, men.. argh... Det er pænt belastende at jeg bliver nødt til den slags for at få bare en smule ro i mit eget hjem.

● Kl. 17:07 - Pause. Tid til at komme igang med noget aftensmad hvis ikke jeg vil ende med at spise sent i aften. Så må hellere komme igang. Det er ikke ret meget der skal forberedes, så det er en forholdsvis nem omgang. Jeg er nået ca. 25% ind i min bog, og det synes jeg nu er meget godt. Især når man tænker på alle de forstyrrelser jeg har omkring mig. Så til trods for det, så går det faktisk okay. :) Men nu til aftensmaden. Kan godt mærke at jeg er ved at være en smule sulten.

● Kl. 18:46 - Bogen er blevet lagt til side, for nu skal der spises.

● Kl. 19:43 - Alt for meget mad.. Nu er jeg pænt mæt. Har fået set nogle YouTube-videoer fra de daily vloggers jeg følger, og nu vil jeg hoppe tilbage i lænestolen og læse videre i min bog. Håber I andre hygger jer med jeres læsning.

● Kl. 21:21 - Hyggebelysningen er blevet tændt og jeg har været henne og lave mig en kop te, fundet en muffin og en lionbar frem og nu skal der puttes under et fluffy tæppe med Prinsen på skøde. :) Perfekt aften.

● Kl. 23:13 - Har lige haft en krise hvor jeg slet ikke har kunne koncentrere mig om min bog. Læste samme sætning igen og igen uden at kunne huske hvad jeg læste. Så måtte lige ligge den fra mig og lave noget andet. Nu ringede viceværten også lige for at høre hvem det er der rumsterer og det viser sig så, at der er en der er ved at flytte ind. Midt om natten! For fanden da! Alt den hamren og banken kommer til at drive mig til vanvid. Bliver spændende at se om jeg springer en sikring på øverste etage og farer ned i flæsket på ham for at forklare ham hvordan tingene hænger sammen her i boligblokken. Jeez altså. Jeg har ingen tålmodighed med sådanne uopdragene mennesker. Klokken er mange og folk forsøger at sove. Og inden længe bliver det også min tur. Det har virkelig ikke været den bedste dag for mig i dag. Men har alligevel forsøgt at hygge mig. Håber bare ikke resten af Read-A-Thon bliver et mareridt for mig. *Suk*
Håber det går bedre hos jer andre.

● Kl. 23:55 - Hopper ind i seng med min bog. Kan godt mærke at trætheden er begyndt at presse på, så må hellere gøre mig klar til at smide mig under dynen. Forhåbentlig kan jeg komme tidligt op i morgen og læse videre. :)

Søndag
● Kl. 09:02 - Vågnede kvæstet og godt træt. En ny nabo valgte at flytte ind i nat og endte så med at samle og slæbe møbler rundt imellem kl. 1 og 3. Altså har jeg ikke fået sovet ret godt. Og min mavepine vendte tilbage. Så ikke ligefrem i det bedste humør fra morgenstunden af.
Og ikke nok med det, men så valgte min computer også at skulle igennem en større opdatering da jeg tændte den.

● Kl. 09:54 - Er ikke gået igang med at læse endnu, men har været henne og lave mig noget morgenmad og vil nu sætte mig ind i sofaen og tage bogen frem imens jeg spiser. Håber I andre har haft en bedre start på dagen og at I i det mindste har fået lidt søvn.

● Kl. 11:25 - Computer endelig færdig med opdatering så jeg kan få opdateret på de sociale medier.
Solen skinner! Dét burde da få et smil på mine læber. :)

● Kl. 12:15 - Oooog det var så Read-A-Thon for mig denne gang. Turen går til Odense om små 15 minutter, så skal lige gøre mig klar til at tage afsted. Jeg tager dog nok fat i min bog igen når jeg kommer hjem. Det er jo Søndag og der skal ro på inden i morgen. Det er ikke en dag jeg ser frem til. Den skal bare overståes.
Men I andre må have en fortsat god Read-A-Thon - i de sidste par timer der er tilbage. Tak for denne gang.

22 kommentarer:

 1. Håber mavepinen forvandles til læse-kriller :D
  God fornøjelse.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Den gik i hvert fald væk efter et par timer. :D Og tak og i lige måde (Hvis du deltager selvfølgelig).

   Slet
 2. Svar
  1. Manget tak. :D Og i lige måde. Gætter på at du også deltager. ;)

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud! Rigtig god læselyst! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det nogle fine billeder, du får taget! <3
   Er det et ildsted??? *indsæthjerteøjnesmiley*

   Slet
  2. Tark :D Ja det er en hjemmelavet "kamin". :) Tutorial eller billeder af hvordan jeg lavede den kommer på bloggen i December.

   Slet
  3. Uuuh! Det ser jeg frem til, at læse mere om! :D
   God søndag.

   Slet
 4. Altid hyggeligt at følge lidt med hos dig, jeg har min først pause nu og skal lige ha lidt luft ind.. Jeg har ørepropper i når jeg læser, så er jeg sikker på at intet kan forstyrre mig.. Er rigtig dårlig til at lukke lyde ude og det kan jo ikke helt undgås når Søren er hjemme. Han lister rundt, men skal jo også ha lov til at være her.. Ha Ha..

  Håber du finder lidt mere ro med høretelefonerne og får en skøn aften.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke fået købt nogen denne gang. Synes de er så dyre. Men det skulle jeg seriøst have gjort. *Suk*

   Håber du får en fortsat god aften, og at Søren hygger om dig. :D

   Slet
  2. Jeg har altid ørepropper, sover med dem hver eneste nat.. Dem jeg bruger koster vidst 46 kr på apoteket og så er der 3 par i, det plejer holde 3-5 måneder. Kan slet ikke leve uden..

   Jeg har også lige haft en krise, så holder også lige en lille pause. Kunne heller ikke helt holde fokus mere..

   Søren er ikke helt på toppen i dag, så han hænger næsten mere end mig på sofaen.. Ha Ha.. Men det er hyggeligt..

   Håber du får en god nat.. Knus <3

   Slet
  3. Jeg tør ikke bruge dem hver nat, da jeg så ikke vil høre vækkeuret. Men i sådanne situationer som denne, der kunne de være gode. Tror jeg skal have anskaffet mig nogen på et tidspunkt. Dem jeg har fundet har været pænt meget dyrere end 46kr, men det kan være jeg skal tjekke apoteket.

   Slet
  4. Det er de grønne på apoteket jeg bruger.. mener det er 40-50 kr. Til hverdag, piller jeg den ene ud når søren siger farvel. ;)

   Håber i har en hyggeligt tur til Odense.. :D

   Knus <3

   Slet
 5. Øv hvor irriterende med uro, men håber du får nydt bogen alligevel :) Jeg glæder mig virkelig meget til at høre om Trick or Treat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er pænt irriterende. Og den bliver skam nydt. :) Er positivt overrasket over den indtil videre i hvert fald. :D

   Slet
 6. Irriterende med forstyrrelser!
  Håber din aftensmad bliver god <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget. /:
   Åhhh den smagte alt for godt, og jeg fik lavet nok til at der også er rester til i morgen. Perfekt. :D

   Slet
 7. Her kommer der også ørepropper i lige om lidt. Kæresten vil gerne se tv. Og jeg vil ikke være kedelig og gå i seng allerede. Forsat god læselyst <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh hvor jeg dog ville ønske jeg havde købt sådan nogen. :P God aften og læselyst til dig også. ;) Håber kæresten hygger lidt om dig imens du læser.

   Slet
 8. God læselyst! Jeg har også svært ved at koncentrere mig hvis der er for meget larm, men der er heldigvis ro på herhjemme nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Åhhh hvor er jeg misundelig på dig. ;) Der har været larm hele natten her. *Suk*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)