En tur til Odense og mine bedste køb derfra

Jeg er godt brugt i dag efter en dejlig dag sammen med Jeanette i Odense i går. Jeg skulle jo et smut ind forbi Sygehuset, så vi havde aftalt at mødes bagefter. Dog var min tur på Sygehuset ret spildt, da jeg jo ikke har hørt noget mht. det tilskud der skulle søges for mig, og derfor var jeg ikke kommet igang med den nye psoriasis behandling. Men det viser sig at det nok er fordi at alle andre der har søgt har fået afslag. Det er åbenbart en medicin der fremover skal udleveres på Sygehuset, så det kommer ikke til at koste patienterne noget. Dét er simpelthen så stor en lettelse. For det betyder at jeg får "råd" til at prøve den. Der er dog nogle grimme psykiske bivirkninger, som min egen læge og psykiater skal være opmærksom på når det er. Især fordi jeg i forvejen er ret skrøbelig. Så jeg er både nervøs men også spændt på at komme igang.

Jeg har fået en ny tid i Januar. Dog ved de ikke med 100% sikkerhed om behandlingerne starter op der, men jeg skulle ringe ind en uge før min tid for at høre om det er startet eller om vi skal rykke min tid. Men det bliver altså i det nye år jeg starter på ny medicin. Det kunne jeg selvfølgelig have fået at vide over telefonen, men jeg fortryder ikke at jeg tog til Odense, for hold da op hvor har vi hygget resten af dagen.


( Tak for lån af billederne Jeanette ;) )

Jeg fik shoppet en del, men jeg havde også tilladt mig selv at gøre det denne gang. Vi tog i Rosengaard Centret og der fik jeg endelig besøgt den nye Normal-butik som de har åbnet derinde. Hold da op hvor er den stor! Derudover besøgte vi de sædvanlige butikker vi plejer at gå i samt et par andre nye, som jeg er blevet lidt vild med.

Der skulle blandt andet kigges efter nogle rekvisitter til mine billeder, nogle praktiske ting til hjemmet og så skulle der købes ting til gaver til en pakkeleg der bliver afholdt i December. Ja jeg er i meget god tid, men så skal jeg ikke tænke på det indtil da. :) Og der faktisk er nogle ting jeg især er glad for at have købt med hjem. Dem vil jeg vise jer her.

Jeg har altid været stor fan af Rituals' lækre produkter, og da Jeanette viste mig deres nye butik i centret måtte jeg straks derind. Og det fortryder jeg på ingen måde. Jeg blev nemlig ramt af en duft jeg straks faldt i stimer over. Det viste sig at være deres nye Limited Edition "The Ritual Of Anahata" Juleprodukter. Hold da op hvor dufter de bare himmelsk! Jeg kunne sagtens have købt deres Body Mist og Body Scrub med hjem også, men jeg nøjedes med at købe Shower Foamen. Hvis de får nogle lækre Black Friday tilbud på Fredag, så kunne det godt ske, at jeg bestiller noget mere hjem, men indtil da vil jeg nyde denne.

Kruset I ser på billedet er fra Tiger og hold da op hvor er det bare lækkert! Det kunne også fås i blåt og muligvis i grå. Havde den søde medarbejder taget nogle grå med op fra kælderen, så havde jeg nok købt det, men... nu hvor jeg sidder og tænker nærmere over det, så er jeg faktisk rigtig glad for at have købt det grønne her. De kunne fås i to forskellige modeller - jeg købte denne model og Jeanette købte den anden. De er dejligt store og det er jeg jo stor fan af.
Jeg har på ingen måde brug for flere krus - har faktisk også et på vej med posten (Ups!) - men jeg kunne simpelthen ikke stå for dette. Såå... Jeg må nok hellere få sorteret i min samling. *Hehe*

Jeg havde så også set dette skærebræt fra Søstrene Grene på deres hjemmeside, og det var jeg ret interesseret i at købe. Oprindeligt var det det store jeg havde planer om at købe med hjem, men da jeg så det i en lille størrelse faldt valget altså på det i stedet for. Træsorten er akacietræ og det er så fin en farve den har - især sammen med den mørkegrønne. En farve som åbenbart gik igen i de ting jeg købte i går. :D

Begge ruller med gavepapir er nemlig i den mørkegrønne farve. Jeg havde egentlig planlagt at købe store karton stykker i den nuance, men.. jeg besluttede mig for at se om ikke jeg kunne finde noget gavepapir i stedet for. Og jeg var heldig i både Tiger og Bilka. I Tiger fandt jeg det med glitter og i Bilka havde de det matte. Jeg skal ikke bruge dem til gaver, men til baggrund på mine billeder. Jeg er nemlig altid på jagt efter nye farver, strukturer osv, såå.. denne gang havde den mørkegrønne åbenbart fanget min interesse.

Dejlig dag og dejlige ting jeg fik med mig hjem. Min bankkonto bløder en smule og kroppen er godt mørbanket, men det var det hele værd. :) Dagen i dag skal bare stå på afslapning og så ser jeg frem til at tage nogle af mine nye lækre sager i brug. Og jeg håber posten snart kommer forbi med mine mange pakker (Også gerne dem der er forsvundet).

Ha' en god Onsdag alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Skønne billeder du har fået taget af dine købte ting.. :D
  Jeg elsker den mørke grønne farve, det har altid været min yndlings farve og jeg har også bestemt at når vi flytter vil jeg prøve med indretning med petroliums grøn og hvidt.

  Tak for en skøn dag.. Tiden gik igen alt for hurtig..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den grønne farve er fantastisk. :D
   Tak i lige måde. Vi har seriøst brug for nogle flere timer i døgnet. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)