En tur forbi SOZE Kaffebar og Risteri i Faaborg

Dette indlæg indeholder reklame for SOZE Kaffebar og Risteri i Faaborg - Indeholder mine egne meninger.
Så kom jeg endelig igang med mit "Mit Faaborg"-projekt her på bloggen. Som jeg skrev i dette indlæg, så vil jeg gerne lidt mere rundt i byen og kigge nærmere på de ting vi kan tilbyde vores egne indbyggere men så sandelig også dem der kommer udefra. For vi har rigtig mange hyggelige steder i byen. Caféer, restauranter osv... Og nu hvor jeg jo selv er fra Faaborg og nyder de steder, hvorfor så ikke dele det med jer her på bloggen? Måske skulle nogle af jer få lyst til at kigge herned forbi en dag og nyde Faaborg og få en bid god mad og lidt vådt til ganen? Opleve noget gammel Dansk kultur og se nogle smukke seværdigheder! Vi er ikke en hyggelig turistby for ingenting om Sommeren. ;)

Og så kan I jo passende smutte ind forbi SOZE Kaffebar og Risteri, som nu hører hjemme i det nye Helios Film- og Kulturhus.

Det gamle Helios Teater var igennem den helt store renovering for ikke så længe siden og i år overtog den nye ejer, Nathan Benson, så selve café-delen af det nye Film- og Kulturhus. SOZE er dog ikke en ny café, men er derimod rykket fra Den Voigtske Gaard til nu det nye Helios. Så os der er lokale kender den nok lidt i forvejen. Jeg har i hvert fald flere gange overvejet at skulle derind, men kom det bare aldrig. Men nu skulle det altså være.

Jeanette ville gerne med derind, så hun kiggede ned forbi i dag. Hun havde så haft skrevet lidt frem og tilbage med Nathan, og vi havde så fået lov til at prøve lidt fra deres menu. Det blev så en omgang brunch og en frisk smoothie.

Det var virkelig lækkert og jeg kunne sagtens have drukket endnu en smoothie, for den var satme god. Helt klart noget jeg godt kunne finde på at tage derned for at få igen. Og så er det friskt brød fra en af de lokale bagere de bruger, og dét er jeg kæmpe fan af! Især fordi de bagere vi har her i byen altså laver noget virkelig lækkert brød. Det var lige som det skulle være med den brunch.

Som sagt er det ikke sidste gang at jeg tager derned, og næste gang skal jeg helt klart prøve deres Latte Mocha. Jeg er ikke så god til kaffe for sig selv, så jeg skal helst have det mixet med noget varm kakao eller varm chokolade. Så Latte Mocha bliver det næste jeg skal prøve dernede. Det er jo en kaffebar, så man skal vel prøve bare lidt med noget kaffe i, right? ;) Så Nathan! Vi ses igen. That's for sure! Til jer andre - I kan læse mere om SOZE herinde.

Og så er det jo bare et super hyggeligt sted de ligger. Det ligger så man kan sidde og kigge lidt ned til vandet og det er jo en af de ting jeg elsker ved byen - at vi er en havneby og har vandet som nabo. Og ikke nok med det, men så har vi også Svanninge Bakker og masser af andet smuk natur. Faaborg er sku en Dansk lille perle på Sydfyn. Glæder mig til at vejret bliver bedre så der kommer lidt mere liv i byen og man igen kan sidde og nyde solen nede ved vandet eller oppe på Torvet. Åhhh det bliver bare så godt. Vi må håbe at Sommeren bliver god i år.

Tak til Jeanette for en hyggelig dag og fordi du kiggede ned forbi. Og tak til Nathan og SOZE for hyggelig stemning og lækker brunch og smoothie.


6 kommentarer:

 1. Halløj..

  Selv om jeg var super træt i dag, så var det bare igen igen mega hyggeligt. Jeg synes vi skal lege turist på Fyn noget oftere..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det ja. :D Næste stop er Frøken Jensens. ;) Skal nok sige til før jeg skal derned så du har en chance for at se om du kan komme med. Og ja så skal helt sikkert noget mere rundt.

   Slet
  2. Ja sig lige til, jeg vil rigtig gerne med hvis jeg kan.

   Knus <3

   Slet
 2. Det ser altså vildt godt ud!
  Gid vi havde sådan et sted her. Vi har kun steder, der emmer af snobberi. Ulempen ved at bo i Gentofte Kommune :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har heldigvis et par rigtig gode steder her i byen. :) Måske endda flere - jeg kender bare ikke rigtig til dem. Men det ændrer sig forhåbentlig.
   Åhh... troede også I havde sådanne steder der hvor du bor. Er ked af at høre at det ikke er tilfældet. *Kram*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)