JEG ER BLEVET MOSTER!

Alt forandrede sig denne weekend. Jeg er nemlig blevet MOSTER! Ikke kun en bonus-moster men en RIGTIG moster! Min søster fødte nemlig min lille niece i går og allerede i dag besluttede mormor, morfar og moster at tage på en længere roadtrip for at besøge den nybagte mor, far og lille Saga.

Jeg har faktisk været ret nervøs for at skulle møde hende, for jeg har aldrig været særlig glad for babyer. Jeg har faktisk helst ville have dem på stor afstand og ikke skulle have noget med dem at gøre. Og jeg har aldrig synes at de var charmerende eller specielt kønne hellere. Og sådan har jeg det faktisk stadig. (Hate me for it, men det vil ikke ændre på det) Det er faktisk kun her inden for de sidste par år at jeg er faldet for et par af de små skabninger. Ikke mange, men.. lidt stykker er det nu alligevel blevet til. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet lidt sær (eller normal?!) på mine gamle dage, men.. Inden for de sidste par år er jeg som sagt faldet for begge mine overbos unger, min venindes første guldklump og et par youtube-babyer. Derudover synes jeg at et par stykker mere er super kønne, men derudover? Intet har rørt på sig indeni mig. Så det kan godt være at min holdning til dem har forandret sig en smule og sikkert også vil gøre det mere fremover. Ikke så meget at jeg har fået lyst til at få mine egne - på ingen måde - men.. nu kan jeg faktisk blive helt varm indeni når jeg ser dem og når man får det største smil tilbage. Selv når overboens ældste tager fat i min hånd og vil tilbringe tid sammen med mig kan jeg blive varm indeni. Jeg ved ikke hvad der er sket, men mit hjerte er åbenbart tøet en smule op for de små skabninger. Men det er langt fra dem alle jeg føler det for. Derfor har jeg også været virkelig nervøs for om jeg ville få det sådan med min lille niece.

Men jeg havde intet at være nervøs for. Hun smeltede mig totalt. Og jeg er så på røven over hvor køn den tøs er! Hun er ikke kun charmerende men ufatteligt køn! Jeg ved godt at man siger at man altid synes at sine egne børn er kønne osv og familien har den samme holdning, men.. jeg har det slet ikke sådan. Har i hvert fald ikke oplevet det med andre babyer i familien før. Men Saga er så køn! Hun ligner ikke en typisk nyfødt og det tror jeg hjælper en del på det. Og ja, jeg forelskede mig hurtigt.

Jeg var flere gange tæt på at fælde en tåre, men jeg kunne holde dem i mig. Jeg glæder mig så meget til at se hende vokse op og være en del af hendes liv. Vi bor desværre ret langt fra dem, men jeg håber nu alligevel at vi får set dem jævnligt. Hun skal i hvert fald vide at moster altid vil være der for hende. No matter what!

Der skal nok være nogen der meget gerne vil se billeder, men det kommer I ikke til. Forældrene har besluttet at Saga selv skal have valget om om hun vil "være på nettet", og det er så cool en beslutning. Det støtter jeg 100% op om. Så det nærmeste I får af billeder er som det I ser i dette indlæg. Billeder der ikke rigtig viser hende. Såå.. Sorry not sorry. ;) Jeg beholder hende for mig selv.

Jeg er super træt nu, men det var den lange roadtrip værd. Nu vil jeg snart finde min seng, og inden jeg falder i søvn vil jeg ligge og nyde de mange billeder jeg fik taget af Saga-pigen i dag. Godnat!

1 kommentar:

  1. Stort tillykke , det er fantastisk at være MOSTER ❤️ Hilsen Lone

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)