Nytårs GiveAway : #GoodieBoxDK December 2018 - "The Reflection Box" (LUKKET)

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Årets sidste Goodiebox er dumpet ind af døren, og i dag afslører jeg hvad den gemte på. Og lad mig først lige kommentere farven på boxen. OHHH MY!!! Den har den smukkeste grangrønne farve - den helt perfekte form for grønne farve hvis I spørger mig. Desværre er pletterne på den i guld, men det er typisk den kombination når det har med den grønne farve at gøre. Den havde været perfekt hvis det var sølvpletter. Men jeg kan godt overleve denne kombination. For jeg kan altid vente kassen om så pletterne er skjult. :P

Temaet på boxen denne måned er "The Reflection Box". Den minder os om at det er godt at reflektere lidt over tingene og ikke altid køre på auto-pilot. Prøv noget nyt og vurder om det du i forvejen gør, dine rutiner osv, om det egentlig er sådan som de burde være, eller om du skulle prøve noget nyt. Og det skulle produkterne hjælpe os med. Så lad os kigge på dem. :)

Hov nej! Vent! Ved I hvad? Goodiebox har faktisk været så skønne at give mig lov til at give en box væk i en Nytårs GiveAway, så hvis I synes om produkterne i denne box, så læs reglerne sidst i dette indlæg og smid et lod i puljen. Nu.. lad os kigge på produkterne...

● Dennis Knudsen - Styling Kam & Hairspray - Jeg bruger faktisk kun en kam når jeg klipper hår, såå.. ved ikke lige hvor brugbar denne bliver for mig. Og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre med den anden ende på den. Ved den kan hjælpe en med at få fylde i ens frisure, men jeg har ikke rigtig håret sat op i smarte frisurer, såå.. tja.. Men den er da fin at have i samlingen til når man en dag får lyst til at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Hårspayen har jeg dog mere nytte af. Desværre er der kun til et par gange i denne lille størrelse, men jeg er spændt på hvordan den er efter den er kommet i håret. Og nej jeg har ikke testet den endnu, for så ville jeg ikke have noget tilbage til når jeg faktisk får brug for noget hårspray. :) Men "Dennis Knudsen" lyder da lovende, ik? ;)
Travel size - Vejl. pris 80 kr for 250 ml - kam ca 45 kr

● The Body Shop - Festive Body Butter - Åhhh hvor jeg dog elsker The Body Shop og deres produkter, og jeg er så glad for at det var en body butter fra dem og ikke den fra Nivea, som andre har fået, som var med i min box. Jeg ville dog have været ovenud lykkelig hvis det havde været den der hedder "Peppermint Candy Cane", men jeg fik i stedet "Vanilla Marshmellow". Den er ikke dårlig, men det er den jeg synes mindst om ud fra de tre varianter de har haft lavet til Julen i år. Men den er bedre end ingenting. :D Og jeg har jo denne i forvejen, så jeg skal ikke være bange for at løbe tør for den lige foreløbigt. Og hvis I ikke har prøvet body butters fra The Body Shop før, så synes jeg helt sikkert at I skulle prøve dem, for ohhh my de er skønne. :D
"Full" size - Vejl. pris 45 kr for 50 ml

● James Read - H2O Illuminating Tan Mist - Vi har før fået en tan mist fra James Read, men den var til ansigtet. Denne er til kroppen og indeholder noget shimmer. Denne skulle give en gradvis, jævn og flot kulør og virker efter 3-5 timer efter den er påført. Tannen holder i op til fem dage, så det er ikke helt skidt hvis man gerne vil have en skøn glød til Julefrokosterne. Og ikke nok med det, men shimmeret giver en flot highlight på huden. Jeg har igen ikke testet denne, men det er mere fordi jeg ikke rigtig går ind for at have en tan når det er Vinter. Jeg rocker min blege og gennemsigtige Dansker-hud på denne årstid. Men den vil da helt sikkert blive testet en gang til Foråret eller Sommeren.
Travel size - Vejl. pris 79 kr for 30 ml

● Lord & Berry - Paillettes Eye Pencil - Jeg har egentlig rigeligt med sorte eyelinere, men.. denne er med glitter! Vi har tidligere fået flere forskellige produkter fra Lord & Berry og jeg har faktisk været ret glad for dem - og er det stadig, så denne tager jeg imod med åbne arme. Især nu hvor der er glitter i den. Det gør altså en sort eyeliner det mere sjov og smuk når den er i brug. Og det fantastiske ved denne er at den også kan bruges i den våde vippekant. Jeg kan ikke fortælle hvordan holdbarheden på den er, da jeg ikke har prøvet den i den våde kant endnu, men hvis den bare holder nogenlunde der, så er jeg sikker på at den er helt perfekt. Men som alm. eyeliner er den virkelig smuk!
Full size - Vejl. pris 119 kr

● Rituals - The Ritual of Sakura Hand Balm - Åhhh ja! Et Rituals produkt! Jeg bliver altid så glad når vi bliver forkælet med noget fra det brand i boxen, og denne gang er vi blevet forkælet med en håndcreme. Jeg mangler på ingen måde håndcreme, men.. jo mere forskelligt jeg har at vælge imellem jo bedre. For så kan jeg bruge dem efter humør og efter hvilke dufte jeg er mest til i den pågældende periode. Denne dufter skønt af kirsebærblomst og rismælk. Det lyder måske som en sjov kombination men det dufter faktisk overraskende lækkert. Og det fantastiske ved deres håndcremer er at de ikke fedter og trænger super hurtigt ind i huden og gør den lækker blød. For mig er det ikke en "Vinter duft", men den vil være helt perfekt til Foråret. Så den skal helt sikkert gemmes og tages frem når vi går varmere tider i møde.
Full size - Vejl. pris 85 kr

● Balance Me - Vitamin C Repair Serum - Jer der har fulgt med i noget tid nu ved at jeg slet ikke kan klare Balance Mes produkter. De fungerer på ingen måde med min meget olieret hudtype, såå.. tja.. Jeg blev ikke voldsomt begejstret for at se dette produkt i boxen, men da det ikke er et full size produkt, så gør det faktisk ikke så meget. Jeg har ikke testet denne - grundet mine tidligere erfaringer - men da jeg testede den på hånden virkede den faktisk ikke så slem som frygtet, såå.. måske denne skal have en chance? Det må tiden vise. :) Det bliver nødt til at være i en periode hvor jeg ikke skal noget, i tilfælde af at huden går amok. Og jeg må indrømme at den faktisk dufter ret godt.
Travel size - Vejl. pris 110 kr for 10 ml

● Studio 10 - Liquid Foil I-Radiance - Sidst men ikke mindst, så har vi fået endnu mere glitter med i boxen. Jeg er fan! Glitter glitter glitter.. Give me all of it! Denne flydende øjenskygge er i en flot gylden farve. Normalt er guld ikke noget for mig, men det er så smukt til blå øjne, så når det er makeup, så gør det mig intet. Og denne er simpelthen så flot. Glitteret er meget fint i konsistensen og ser fantastisk ud for sig selv eller ovenpå øjenskygger. Den føles kølende når den påføres og tørre hurtigt. Så man skal arbejde lidt hurtigt. For lige så snart den er tør, så rykker den sig ikke ud af stedet. Påfør den enten med applikatoren eller dup den på med fingeren.
Full size - Vejl. pris 190 kr

Endelig en box der har kunne stille mig tilfreds og som giver mig en skøn følelse i kroppen. Og det gør mig endnu mere glad at jeg også kan få lov til at forkæle en af jer derude med en lignende box. Og da temaet jo er "The Reflection Box", som handler om at reflektere om det forgangne år og glæde sig til det nye, så synes jeg at vi skal tænke lidt på hvad vi gerne vil have som et nytårsfortsæt til det nye år. Jeg vil gerne gøre mere ud af at tænke på mig selv. På mit helbred, på min psyke og endda også på det fysiske. Forhåbentlig får jeg lov til at træne på egen hånd i det nye år, så jeg vil forsøge at gøre noget mere ud af det i 2019. Jeg laver aldrig nytårsfortsæt, men i 2019 bliver målet "Jeg kommer i første række". Noget jeg ikke er så god til, men jeg vil prøve så godt jeg nu kan.

Men hvad skal I så gøre for at vinde denne box?
● Først og fremmest synes jeg at I skal smutte ind på Goodieboxes Facebookside og like den. Derinde får I sneakpeeks af fremtidige boxe samt at de kommer med en masse praktiske tips, tilbud og skønne motiverende opslag.

● Og så skal I skrive en kommentar til dette indlæg hvori I fortæller mig hvad jeres nytårsfortsæt for 2019 er. :) Og HUSK fulde navn og email så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.
Denne giveaway får lov til at løbe i en hel uge, så den slutter d. 2. Januar 2019. Vinderen bliver derefter trukket, offentliggjort i bunden af dette indlæg og vinderen bliver selvfølgelig kontaktet på mail. Derfor er det vigtigt at I husker at skrive den i jeres kommentar. Hører jeg ikke far vinderen inden for et par dage, så bliver en ny trukket. Så held og lykke alle sammen!
Vinderen er nu blevet trukket og det blev Maja Holmgren. Tillykke! ;) Der er blevet sendt en mail afsted til dig og Goodiebox får besked lige så snart jeg har hørt tilbage fra dig.

10 kommentarer:

 1. Mit nytår fortsæt er at jeg skal ned i vægt. Spise sundt og få en bedre motion så min hverdag bliver lettere og så elsker jeg at lægge en pæn make-up og gør med glæde meget ud af mig selv 😀
  GLÆDELIG bag jul og Godt Nytår 😀🍾🥂✨

  SvarSlet
 2. En lækker box 😀 jeg har som sådan ikke noget nytårs forsæt andet end at jeg skal slappe mere af.

  Marie // Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 3. Mit nytårsforsæt er at finde ro i mig selv og lytte til min krop ��.
  Sabrsabrinerasmussen91@gmail

  SvarSlet
 4. Mit nytårs forsæt er
  Mere motion og sundere kost
  Flere ture med manden på vores mc
  Vil blive glad for at blive forkælet med den gave 🥂🎉🥂godt nytår 🎊✨🎊
  Jsne@team-tvede.eu

  SvarSlet
 5. Lade være med at bekymre mig så meget om fremtiden men leve mere i nu'et.

  SvarSlet
 6. Jeg skal til at dyrke motion - jeg er simpelthen i SÅ dårlig form :O

  Glædelig jul og rigtig godt nytår :)

  Camilla Hovej
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg tror ikke på nytårsforsæt. Vil jeg noget gør jeg det før eller siden, det eneste er at jeg bare gerne vil gennemføre mit kørekort og komme ind på en uddannelse, og det er nok mere mål og drømme frem for et nytårsforsæt. :)

  Maja Holmgren
  majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 8. Mit nytårsfortsæt er at være mere social.
  Lisa Svendsen :)

  L.svendsen@postkasse.net

  SvarSlet
 9. Mit nytårsforsæt er at tabe mig 10-12kg inden April - hvilket burde være realistisk hvis jeg føder til tiden 😂 Ellers bruger jeg ikke nytårsforsæt, da jeg ender med at have urealistisk høje forventninger, og fejler voldsomt indenfor kort tid 🤷🏻‍♀️😂

  lonnie@lonnies.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)