En spontan kreativ idé blev til "Botis"

Jeg har længe gerne ville prøve at lave en pelset ven - og her forleden fik jeg så idéen til en. Han er nu færdig og derfor kan jeg præsentere jer for "Botis". Botis er en lille demon som jeg har haft i tankerne i noget tid nu. Jeg vidste ikke helt hvordan han så ud, men jeg fik pludselig en "åbenbaring" her i Onsdags og jeg måtte derfor straks prøve det af. Jeg fik nemlig inspiration fra nettet og ud fra den udviklede Botis' udseende sig.

Jeg havde en gammel og alt for lille heksehat fra Føtex som var i dette fluffy sorte stof, og det skulle så ende med at blive "pelsen" på Botis. Derudover så havde jeg noget sort filt tilbage, som jeg tænkte kunne blive nogle vinger og så ville jeg prøve at lave et "ansigt" med cernit. Jeg ville gerne have et "skull"-look men ikke et man har set før. Han skulle være unik. Så jeg sad i flere timer og fedtede rundt med cernitten og pludselig havde jeg så et billede i hovedet af ham. Og det prøvede jeg så at lave. Det blev ikke helt som ønsket, men jeg er nu ret tilfreds med resultatet alligevel. Der er flere detaljer i det end det I kan se på billederne, og de er lidt mørkere og giver mere dybde end I kan se. (Jeg vil prøve at tage billeder en anden dag hvor I måske bedre kan se dem.) Jeg overvejede også nogle dybtliggende øjne, men da jeg fik syet kraniet på, så synes jeg det ville være synd at putte mere på ham. Han har fået spidse øre, en fluffy hale og nogle flagermus-agtige vinger, og jeg elsker ham allerede. Og han har den helt perfekte størrelse. Jeg var faktisk lidt bange for at kroppen ville blive for lille, men det endte med at passe perfekt sammen det hele.

Hvis I skulle få lyst til at lave sådan en pelset ven selv - lige så dyster eller måske mere cute - så er det faktisk ret simpelt. Find noget stof der er super fluffy og sy den ønsket form sammen. Oval, firkantet, kegleform, med øre.. mulighederne er mange. Og skal der vinger eller hale på, så kan I bruge en masse forskellige ting. Måske endda noget stift filt som jeg også har brugt. Og så kan I vælge at bruge cernit, som jeg har, eller I kan købe knapper der ligner øjne i stedet for. Det overvejede jeg faktisk med Botis, men jeg synes det ville ødelægge hans lidt dystre og mystiske look. Men der findes jo så mange forskellige slags øjne-knapper derude, så det er bare med at finde de rette. Og så skal den jo bare fyldes med noget vat. Måske endda også en ris-pose i bunden så den kan stå op uden at vælte. :) Det har Botis.

Man kan selvfølgelig også finde shops på Etsy osv som sælger noget lignende, men jeg synes nu alligevel det er mere personligt og specielt at lave dem selv. Havde jeg mere stof og hvid cernit, så kunne jeg godt have fundet på at lave nogle flere, men der blev kun nok til Botis. Og det er egentlig også helt okay. For så kommer der ikke flere af ham. :D Han er og vil altid være unik.

Mon han bliver gode venner med Cosmo?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)