Jeg tror jeg befinder mig midt i et blackout

Kan stress skabe blackouts? Altså mørklægge en hel uge? Så man slet ikke kan huske hvad man har foretaget sig? For sådan føles det at den sidste uge har været. Ét stort blackout. Jeg kan huske meget små detaljer, men derudover så er alt bare sort. Selvom jeg har skrevet et par ting ind i kalenderen, så husker jeg dem ikke rigtig. Og jeg er ikke helt sikker på at jeg har fået de forskellige gøremål gennemført, selvom de er krydset af. Og der er også nogle ting der ikke er blevet krydset af og jeg er i tvivl om om de skulle have været det. Det er skræmmende at ens hukommelse kan være sådan. Jeg hader det. Og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at ændre på det.

Jeg har dog besluttet mig for, at nogle af mine ting på to-do-listen denne måned skal rykkes til i næste uge. For jeg er simpelthen bange for, at jeg ender med at brænde mig selv helt ud, hvis jeg prøver at nå det hele. Det er pænt frustrerende, fordi jeg har virkelig brug for at få det hele ordnet. Men.. jeg bliver også nødt til at passe på. Så det bliver stille og roligt i denne uge.

Jeg har også forsøgt at læse lidt, men det er sku ikke altid at jeg har koncentrationen til det. Så jeg har også haft nogle kreative projekter som jeg kunne tage fat i i stedet for, og det er der kommet en drømmefanger til min mor ud af. Jeg håber også at jeg snart modtager de sidste materialer til en drømmefanger til min lille niece, så jeg kan komme igang med den. Det har kunne hjælpe en smule på humøret at jeg havde noget kreativt at rode med. Jeg regner med at tage billeder af de færdige resultater så jeg kan vise dem frem her på bloggen, og det gælder også mine egne som jeg arbejder på en gang imellem. Dem mangler jeg også at modtage materialer til, men det kommer forhåbentlig snart. Såå.. Det kan I se frem til. :D Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg blevet en hel del bedre til det siden den første (og eneste) drømmefanger jeg har lavet tidligere. (Har den ikke længere da den har fået en upgrade) Så jeg glæder mig til at vise dem frem når de er done.

Nå.. jeg må hellere komme igang med noget aftensmad så jeg kan komme tidligt i seng. Har jo et kursus jeg skal stå op til i morgen og kunne gennemføre. Ha' en fortsat god aften alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)