Månedens Favoritter - Maj 2019

(Produkter markeret med * er ting jeg tidligere har fået tilsendt til test/anmeldelse)

Maj er fløjet afsted og jeg synes ikke rigtig at jeg har fået så meget ud af denne måned. Det var også min fødselsdagsmåned og fordi jeg ikke rigtig fejrede det, tror jeg at det derfor føles som om den bare er forsvundet utroligt hurtigt. Men jeg har dog haft nogle favoritter, og dem vil jeg fortælle lidt om i dette indlæg. Så here we go!

Den første ting jeg har været rigtig glad for denne måned er min Mælkeskummer fra RealCoffee.dk*. Jeg fik den hjem til test og jeg forelskede mig straks i den. Jeg har, som jeg også skrev i min anmeldelse, ledt efter en i lang tid, men ikke rigtig kunne finde en der levede op til mine forventninger. Men denne er helt perfekt. Nu mangler jeg bare en mindre Dolce Gusto maskine.

Her i Maj måned udkom den nye sæson af TV-serien "Lucifer" også og jeg slugte den råt! Jeg begyndte at se serien da den første sæson udkom, men fordi jeg skulle vente på de enkelte afsnit dengang, så faldt jeg hurtigt fra. Men nu hvor sæsonerne kommer på én gang på Netflix, så har jeg igen fået taget mig sammen til at se den, og jeg fortryder intet! Og jeg skal da lige love for at de forstår at slutte sæsonerne af på ekstreme cliff hangere, for hold da *BIP* hvor sluttede den nye sæson her af med... av! Den gjorde ondt. Så nu skal man igen igennem en ulidelig ventetid hvor man ikke helt ved om man får en fortsættelse og hvornår den så eventuelt vil komme. Damn!

Jeg har også haft min Midnatssten en del i brug i denne måned. Det er en flad sten som man kan sidde og holde på, gnide på - hvad man nu har brug for - for at få hænderne beskæftiget hvis man nu er meget nervøs eller psykisk sårbar. Og Maj måned har været hård. Så jeg har haft denne meget i hænderne.

Da det jo som sagt har været min fødselsdagsmåned, så besluttede jeg mig også for at købe lidt ting til mig selv. Jeg får ikke rigtig gaver på mine fødselsdage, så det må jeg selv sørge for. Derfor købte jeg mig en Personlig Coaster fra LisaAngel.co.uk og hvor er den altså bare blevet fin! Man kan få den i tre varianter og man kan få tekst på træet og et bogstav på stenen. Jeg ville dog ikke have noget på stenen, så jeg nøjedes med at få skrevet "GiZmo" på træet. Og jeg valgte også den mørke sten. Det er altså bare mere mig, og looket på den er dejligt råt og neutralt.

Jeg har også fået læst lidt her i Maj og jeg var især glad for "Ilka"-serien af Sara Blædel og bøgerne "Nomade 44" og "Liv eller død" af Karen Robards*. Jeg kan varmt anbefale begge serier. Serien af Karen Robards indeholder endnu en bog, men den er ikke udkommet på Dansk endnu, så den venter jeg stadig på. Men "Ilka"-serien er tilgængelig, så køb den! Det vil I ikke fortryde. Sara Blædel er en krimi-dronning uden lige. Elsker hendes bøger.

Jeg har også prøvet en ny is denne måned. Jeg så denne Naturli’ Cocoa Orange Crusted Chunks is i Føtex en dag jeg var nede og handle og den lød virkelig lækker. Jeg elsker jo chokolade og appelsin sammen og jeg tænkte at det nok ikke kunne gå helt galt. Og den smager skønt! Den minder faktisk lidt om min elskede Choco Orange Chai Latte fra Fredsted, så det er bare perfekt. Jeg har siden forsøgt at købe endnu en til fryseren, men jeg har simpelthen ikke kunne finde flere. Jeg ved ikke om Føtex får flere hjem, men... åhhh jeg håber det virkelig. :P

Sidst men ikke mindst, så har jeg endelig fået mig en ny Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste fra Ziaja. Jeg har længe forsøgt at købe den fra deres egen webshop, men hver gang jeg har forsøgt har den været udsolgt. Så da jeg endelig kom i nærheden af en Normal, så købte jeg en med hjem. Desværre opdagede jeg dagen efter at den kun er halvt fuld så jeg føler mig pænt snydt. Den koster ikke spidsen af en jetjager, så det gør ikke voldsomt ondt, men det er sku alligevel pisse irriterende. Såå.. jeg skal have købt en ny. For denne bliver hurtigt tom når den allerede er halvt tom. Øv øv øv.. Men den er god! Jeg kan varmt anbefale jer at prøve den. Den har en perfekt mængde korn og huden føles så lækker efter brug. Men sørg for at tjekke op på om de er fulde når I køber dem. Lav ikke samme fejl som jeg. Jeg burde have spurgt om de havde flere på lager så jeg kunne have fået en fuld tube med hjem. Men sådan er det. Mit uheld fortsætter. That's just my life.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)