Mælkeskummer og andre lækre sager fra RealCoffee.dk

Reklame for RealCoffee.dk - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger.
Jeg har tidligere skrevet om RealCoffee.dk her på bloggen, og det var da jeg fik lov til at prøve deres Dolce Gusto kapsler og en afkalker, som jeg endte med at blive ret vild med. Så da jeg blev spurgt om jeg ville prøve deres mælkeskummer, takkede jeg straks ja tak. Jeg har nemlig ledt efter sådan en i lang tid. Jeg har tidligere haft købt en billig håndholdt fra eBay og.. lad mig bare være ærlig. Den er virkelig elendig. Jeg har så set en af mine favorit YouTubere bruge en magen til denne, så jeg måtte altså bare prøve den. Udover mælkeskummeren ville de sende nogle flere kaffe kapsler med i pakken - JA TAK! - og jeg fik så lov til at bytte lidt af dem ud med noget sirup.

Jeg er vild med den med saltkaramel (Den har jeg snart fået brugt op), så jeg ville gerne prøve den med alm. karamel og chokolade, så dem fik jeg med. Jeg kan nemlig ikke drikke kaffe for sig selv, men blander jeg noget kakao og/eller sirup i så smager det altså bare helt fantastisk. Og jeg har allerede fået testet den med chokolade og ohhh my den er god. Er så glad for at jeg fik dem med.

Jeg fik som sagt også nogle kaffekapsler med, og jeg forelskede mig jo i deres Latte Macchiato og Cappuccino sidste gang, så dem ville jeg gerne have med igen. Og derudover så valgte jeg den der hedder Americano, som jeg tænkte kunne være perfekt at teste sammen med mælkeskummeren og mine nye sirups. Jeg mener ikke at jeg har prøvet den kaffe før, men nu tog jeg chancen og jeg fortryder intet! Jeg har prøvet den sammen med en kakaokapsel (Som jeg havde i mit "lager" i forvejen) og med den sirup med chokolade og selvfølgelig noget fluffy mælk og det var fantastisk!

Og nu hvor vi er ved det "fluffy mælk", så kunne vi jo passende lige kigge lidt nærmere på den mælkeskummer jeg skulle teste. Først.. Se lige hvor fin den er! Den fylder ingenting og så er den simpelthen så smart! Der er fire funktioner i den: Man kan lave alm. varm mælk uden skum, varm mælk med luftig skum, varm mælk med tyk skum og så laver den også kold mælk med skum. Så der er til både de varme og kolde drikke i denne smarte lille sag. Der medfølger to forskellige dimser til den - et piskehoved (som der faktisk er et ekstra af med i pakken) og et rørehoved. Og så kan man stort set ikke høre den når den er tændt. Jeg var faktisk i tvivl om om den var igang da jeg tændte den, men jo.. den var i fuld gang med at fluffe mælken op. Den er jo skide smart!

Jeg prøvede at lave varm mælk med en luftig skum og det var bare at trykke to gange på knappen og så fandt den den rigtige funktion. Trykker man én gang laver den tyk skum, to gange er den luftige, tre gange er til den varme mælk uden skum - her med rørehovedet i maskinen i stedet for piskehovedet - og sidst men ikke mindst fire tryk er til den kolde mælk med skum.

Der følger en brugsanvisning med i pakken, så det hele står beskrevet tydeligt, og der er også en guide til hvordan man rengøre den, for det er vigtigt at gøre det rigtigt med sådan en her.

Efter 80-120 sekunder stod jeg tilbage med en fin luftig skum og hold da op hvor var det smart og nemt. Mine varme drikke er lige steget voldsomt i graderne og jeg glæder mig virkelig til at nyde en masse lækre kaffe-drikke med div. skønne sirups og fluffy mælk fremover. Og den varme kakao får også lige et ordentligt step up. Aih men jeg kan næsten ikke få armene ned igen. Mange mange mange tak til RealCoffee.dk fordi jeg måtte teste denne skønne gadget, og til jer andre - test den ud! Hvis I er til den slags, så er denne maskine et must i jeres køkken.

Nu er mit kaffe-hjørne næsten perfekt. Jeg vil nemlig gerne have en lidt mindre Dolce Gusto maskine (Den jeg har er lidt voldsomt stor til den smule plads jeg har) og så vil det være i tip-top. Måske den der hedder "Piccolo"?! I don't know. Det skal i hvert fald bare være en der er mindre og kan tage de samme kapsler. :) Det ville være helt fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)