Månedens Favoritter - Juni 2019

(Produkter markeret med * er ting jeg tidligere har fået tilsendt til test/anmeldelse)

Så er det blevet tid til at kigge på mine måneds-favoritter igen. I denne måned har der været alt for mange, så jeg er blevet nødt til at sortere lidt ud i dem. Men det er nok også for det bedste. Ellers ville dette indlæg nok ende med at blive en hel roman. ;)

Lad os starte med bøgerne. :) Jeg blev genforenet med "Royals"-familien* da jeg fik tilsendt de sidste to bøger i serien og hold da nu op hvor har det været skøn læsning. Det er så spændende en historie og I kan læse min anmeldelse her. Det er så meget en serie som jeg synes alle skulle prøve at læse. Den er vanedannende. Så er I advaret.
Jeg fik også tilsendt "Tilstå" af Colleen Hoover* og ohhhh my hvor er den fantastisk! Min anmeldelse af den er endnu ikke kommet på bloggen, men det kommer den meget snart. Jeg vil ikke afsløre for meget, men jeg skal da lige love for at den kom ind under huden på mig og fik alle mine følelser på overarbejde. Helt klart også en must-read.

Og nu hvor vi er ved bøgerne, så har jeg også været virkelig glad for det nye booksleeve jeg fik lavet til mig selv i denne måned. De andre jeg har er ret store, og jeg manglede et lidt mindre et til de mindre bøger. Og da jeg lige havde fået dette stof med flagermus hjem med posten, så var det oplagt at bruge det til sådan et. Samt at jeg havde en rest af det orange velour så det blev til et lille Halloween-ish booksleeve. Jeg elsker det!

Jeg var også et smut i IKEA i denne måned sammen med en af de skønne kvinder fra mit ADD-hold, og selve turen er faktisk også en del af mine favoritter i denne måned. Vi hyggede os og det var så skøn en dag. Og af de ting jeg købte så er jeg især glad for den nye falske plante jeg fik købt derinde. Det var faktisk slet ikke denne jeg skulle have, men den jeg havde kigget på var simpelthen alt for stor. Og en del dyrere end denne. Såå.. jeg er glad for at jeg endte med at ombestemme mig for denne er perfekt! Og så elsker jeg simpelthen de stål-krukker man kan få derinde. Det giver et skønt råt look. Jeg er fan. :D

Har I set filmen "Murder Mystery" på Netflix? Hvis ikke, så skulle I prøve. Det er ikke fordi den er fantastisk, men hold nu kæft hvor er den underholdende. Rigtig mange anbefalede mig at se den, men jeg fik først set den sidst på måneden, men jeg er glad for at jeg langt om længe fik taget mig sammen til det. Adam Sandler og Jennifer Aniston er simpelthen så gode sammen. *Haha*

Åhhhh hvor jeg dog elsker de skønne Ferskner fra Haribo! Jeg har ikke kunne få fingrene i dem i lang tid, men Føtex har dem endelig i poser for sig selv nu. De har dem ikke engang i "bland-selv-slik"-sektionen længere, så jeg er glad for at jeg nu kan købe dem sådan her. Også selvom de bliver dyrere af det. Men så må jeg bare nyde dem det mere. :) Og jeg glæder mig meget til at tage hul på denne pose. ;) Den bedste kombi er lidt chokolade sammen med disse ferskner. Mmmmm! Ja tak!

I starten af måneden købte jeg mig også en ny nøglering i Føtex. Ikke fordi jeg havde brug for en ny, men farven på denne pelsbold er intet mindre end perfekt! Jeg elsker denne mørke og støvede grønne farve. Jeg forsøger at finde en masse ting i den nuance, men damn det er svært. Jeg er nemlig begyndt at inkorporere lidt farve i min indretning igen, så det ikke kun er hvid, beige, sort og grå. Men det er så ikke kun i indretningen jeg forsøger at få farven ind. Det er også tøj, smykker osv. Såå... ja.

Nu hvor det er Sommer så bliver der også nydt lidt mere bobler og jeg prøvede denne Verdi "Sour Apple" for første gang her i denne måned og ohhhhh my hvor er den dog bare lækker! Jeg har ikke set den før, så jeg ved ikke om den er ny, men det er helt klart ikke sidste gang at jeg skal have købt den. Dog venter jeg på at der kommer tilbud på dem igen og så håber jeg satme at denne stadig er der. :) Har I prøvet den?

Sidst men ikke mindst, så er der mine nye Sigil Inspired pigmenter. Jeg købte fire, men disse to er simpelthen bare... FANTASTISKE! Det er også de dyre pigmenter, men de er simpelthen så smukke. De går fra 3-5 farver alt efter lyset og hvilket pigment det er. Disse to hedder "Appeasement" og "Favors" og er begge fra hendes "Chromatic"-serie. Desværre kan jeg ikke fange farverne på mit kamera, så jeg vil anbefale jer at smutte forbi hendes hjemmeside og se dem selv. :) I kan finde "Chromatic"-serien her (Derinde har de nogle andre navne end på hendes gamle etsy-shop - don't ask me why?). Alle hendes pigmenter er så fandens smukke! Bare en skam hun ikke længere har en etsy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)