Det lykkedes os endelig at fuldføre vores roadtrip

For lidt under 3 uger siden forsøgte mine forældre og jeg at tage på et lille - okay langt - roadtrip for at besøge min søster og min skønne lille niece i Jylland, men som jeg fortalte i mit indlæg om den dag, så lykkedes det os ikke rigtig. *Hehe* Så vi besluttede os for at prøve igen, og det var så her i går. Jeg bad mit evige uheld om at blive hjemme, og så tog vi afsted.

Vi nåede derop uden uheld. Yaih! Men vejret? Vi troede seriøst at det ville være blå himmel og sol som på Fyn, men jeg skal da så sandelig sige at "Det Mørke Jylland" levede op til deres "navn". Det var så overskyet og... mørkt! Men det forhindrede os ikke i at få en hyggelig dag! :)

Min lille niece endte faktisk med at smelte mit hjerte - igen. For det første så kravlede hun op på skødet af mig på et tidspunkt og puttede sig helt ind til mig, hvilket åbenbart ikke er normalt for hende. OMG! Og jeg lå også og puttede med hende for at få hende til at sove - hvilket hun bare ikke ville, fordi hun hellere ville være vågen og hygge med os andre nu vi var på besøg. Og vi fik set hendes FØRSTE SKRIDT!!!! Jeg troede seriøst ikke at jeg ville være med til at opleve det, men jep. That happened. Så næste gang vi ser hende er hun nok allerede igang med at gå rundt. Det går altså alt for stærkt nu! Især fordi vi bor så langt væk, og derfor ikke ser hende ret ofte. Så der sker meget på meget kort tid nu og vi skal være heldige hvis vi vil kunne være med til det. Der går dog ikke så længe før vi skal se dem igen, så forhåbentlig oplever vi nogle af hendes små gåture alene - uden støtte osv.

Vi kom hjem omkring midnat, så jeg nåede ikke ret meget inden sengetid, men jeg fik da åbnet en pakke som lå og ventede på mig. Jeg havde nemlig efter mange års søgen fundet en waxburner som jeg har drømt om i evigheder, men ikke kunne finde en nogen steder - vidste faktisk ikke om nogen lavede en som denne - men pludselig en dag så jeg den på en Britisk Halloween shop og jeg måtte bare have den inden de skrider ud af EU. Og ohhhh my god den er bare perfekt! I kan se en lille video af den på min Instagram. Det er en lille heksekedel og den har den helt perfekte størrelse.

Såå.. Det endte med at blive en rigtig skøn dag. En masse putten og nussen med niecen og så en skøn pakke da jeg kom hjem. Fantastisk! Nu skal jeg bare slappe af i denne weekend. Næste uge bliver travl, så jeg skal have ladet op. I andre må have en fantastisk weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)