Der skal bruges noget tid på at blive virus-fri

Jeg troede jo faktisk at jeg kunne slippe udenom at blive syg dette Efterår, men der blev jeg snydt. Jeg har gået og skrantet lidt i en lille måned, men uden rigtig at blive syg - derfor troede jeg at jeg kunne slippe - men det er slut nu. For en uge siden vågnede jeg op og var rigtig skidt og det har kun fortsat lige siden. Desværre. For jeg havde faktisk noget jeg skulle i dag, men det måtte jeg desværre aflyse. Min lille niece fylder 1 år i dag, og jeg skulle have været med de gamle til Jylland, men fordi jeg ikke ville risikere at smitte hende og de andre, så valgte jeg at blive hjemme.

Men nu skal det fandme være slut. Jeg gider ikke rende rundt med hovedpine, konstant hoste og ondt i halsen og snot i hele kraniet længere. Jeg skal have givet den virus en røvfuld, så jeg igen kan holde ud at lave noget og kan have aftaler med folk igen. Så den står på suppe og varme drikke det næste stykke tid. Også selvom jeg er ved at være godt træt af suppe nu. Har spist det jævnligt de sidste par uger. Men sådan er det bare.

Det betyder selvfølgelig også at jeg har været i vandret stilling det meste af tiden og jeg har fået set lidt film/serier og fået læst lidt bøger. Og det er jo ikke helt skidt. Jeg ville bare ønske at jeg havde haft lidt mere energi til at komme ud også. Jeg har godt nok været ude på cyklen et par gange - også selvom det var med livet som indsats. En af mine eger i mit cykeldæk er enten knækket eller klippet over, men jeg tog alligevel chancen og cyklede ned i byen med det sådan. Da jeg kom hjem forsøgte jeg at vikle noget gaffa om, men ja.. Nu ser vi. Skal på et tidspunkt forbi cykelhandleren for at høre hvad sådan noget kommer til at koste. Mit dæk har ikke normale mål, såå.... det bliver nok ikke nemt og ej hellere billigt. Så der kommer nok til at gå længe før det bliver ordnet.

Især fordi jeg har besluttet mig for at have no-shopping-at-all resten af året. Selvfølgelig skal jeg handle mad og andre fornødenheder og Julegaver, men derudover? Ingen shopping. Jeg må nøjes med det jeg allerede har på vej. Hvilket også er rigeligt. Det er en skidt vane jeg har når jeg har det dårligt. Så forkæler jeg mig selv, og det er sket alt for mange gange denne måned. Så kontoen er stort set tømt. Og det er skidt! Derfor skal der spares resten af året. På alt!

Så ja. :P Det er hvad der sker hos mig lige i øjeblikket. Alt for meget shopping, alt for meget sygdom, alt for mange uheldige hændelser og alt for lidt der går min vej. Jeg håber det går bedre hos jer. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)