Hvad skal der til for at holde gnisten ved lige i et meget langt ægteskab?

Reklame for Flamingo og forfatter Sophie Kinsella - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så er det blevet tid til at kigge på endnu en Sophie Kinsella bog. Denne gang er det den bog der hedder "Overrask mig!". Jeg modtog den fra Flamingo for noget tid siden, og jeg har tidligere været glad for Kinsellas bøger, så jeg var spændt på at komme igang med denne. Især fordi jeg havde hørt folk snakke om at den var ret underholdende og perfekt til en weekend-læsning.

Lykkeligt gift på 10. år og med 68 års ægteskab mere i sigte. Det burde da være en smal sag, right? Men for Dan og Sylvie er det lidt af et chok at få det tal at vide. For hvordan skal de dog få tiden til at gå? Hvordan skal de holde liv i ægteskabet? Liv i deres... liv? Er det nok at have to skønne børn, et hus, job, at kende hinanden på godt og ondt og kunne færdiggøre hinandens sætninger? Eller skal der mere til? Kender de egentlig hinanden så godt som de går og tror?

Der opstår vild panik og Sylvie vrider sin hjerne for at finde på idéer til hvordan de skal spice deres forhold op. For der skal ske noget for at kunne komme igennem så mange år sammen. Så hvad kræver det? Overraskelser? Ja! Overraskelser. Men hvad sker der når de ikke lige falder så godt ud hver gang? Når der dukker ting op til overfladen, som i sidste ende kan være en negativ faktor i deres forhold? Når hemmeligheder bliver afsløret og ændrer på det hele? Har det hele været en stor løgn? Vil Sylvie og Dans ægteskab gå i stykker? Vil familien blive splittet? Var det for optimistisk at tro at de kunne klare 68 år mere?

Jeg var ikke... specielt begejstret for denne bog. Jo den var underholdende, men jeg synes den var lidt kedelig også. Hovedpersonen er virkelig irriterende og jeg synes ikke rigtig at der var kød nok på selve historien. Jeg kan ikke rigtig sætte fingeren på hvad jeg manglede - det kan være det simpelthen bare ikke var det rigtige tidspunkt for mig at læse den i - who knows. For der var mange underholdende tidspunkter i bogen, men det var bare ikke nok til at holde mig til ilden og til at jeg blev begejstret for at læse den. Hvilket er en stor skam, for Sophie Kinsella skriver fantastiske bøger, men denne var bare ikke lige min kop te.

Men men men! Det betyder ikke at jeg ikke vil anbefale jer at prøve at læse den. For vi har heldigvis ikke samme smag alle sammen, og det er kun godt for de mange skønne forfattere. Det betyder nemlig at der er noget for os alle. Og der skal nok være nogen af jer derude der ville freaking elske denne bog, så giv den en chance. Det kan være at den falder i bedre smag hos jer. :)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)