Juledekor Shopping og igangsættelse af sidste del af projekt "Ryd ud i mit liv"

Min konto bløder i disse dage. Jeg har haft det ret skidt hvilket trigger mit shopping gen, og så har jeg også haft mulighed til at få fingrene i nogle af de ting som jeg længe har ville have til mine Juledekorationer, så det har været ret dyrt. Men nu er jeg også færdig! Jeg skal ikke bruge flere ting. Og da jeg har fået købt det hele her i Oktober, så bliver der mere luft til Julegaver i November og December. Det er faktisk ret rart. Så selvom det gør ondt nu, så skal det nok gå. Og det har jo været nogle super hyggelige shoppingture, så det er jo også positivt. :)

Det er rart at få sådanne ting på plads ret hurtigt. Så jeg ikke skal tænke på det mere. Derfor har jeg også besluttet mig for at mine papirer osv skal ordnes i denne uge, og måske endda gå kælderen igennem i weekenden. Simpelthen få det overstået og ikke lade det trække ud længere tid end nødvendigt. Jeg ved jo hvor rart det er når det er ordnet. Såå.. ja.. Min ferie bliver brugt på en masse praktisk, og det var ikke meningen, men jeg får ikke tid til det ellers. Så jeg må bare bide tænderne godt sammen og få det ordnet. Og så kan jeg tillade mig selv at hygge max i ReadAThon-weekenden. Fordi så skulle jeg gerne være færdig med det hele til den tid.

Derudover så er jeg så småt blevet færdig med at brainstorme indlæg til min Julekalender. Der er kun én enkelt dag jeg mangler noget til, men nu er idéerne klar, så jeg kan snart begynde at arbejde på dem. Og hvis jeg kan få nogle af dem færdige før tid ville det også være fantastisk. Ikke at jeg tror at December bliver voldsom travl, men man ved jo aldrig. Og i år VIL jeg altså gennemføre alle 25 dage, såå... Der skal planlægges og arbejdes lidt på dem allerede i næste måned.

Så ja min ferie blev ikke så afslappende som planlagt, men resultatet af de mange timers arbejde er en ret lækker bonus at få. Et 100% opryddet hjem og sortering i alt hvad jeg ejer er lige hvad jeg havde brug for. En perfekt måde at gå Julen og et nyt år i møde med.

Men nu vil jeg sku stene lidt YouTube og derefter hoppe i seng. Sover nok længe i morgen og så vil jeg sku gå i krig med oprydningen igen. Jeg håber at I har haft en god Onsdag og at I ikke er druknet helt i al den regn vi efterhånden har fået.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)