"Smagen af aske" (Bjergtaget 2) af Sidsel Sander Mittet

Reklame for forlaget Facet og forfatter Sidsel Sander Mittet - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så blev det endelig tid til at blive genforenet med elvere og mennesker i kampen om overlevelse i menneskenes verden og Bjerget. Jeg har nemlig fået læst bogen "Smagen af aske" som er bog nummer to i serien "Bjergtaget" af Sidsel Sander Mittet. Jeg har ventet spændt på denne bog og nu fik jeg den endelig læst og er nu klar med en anmeldelse her på bloggen.

Vi efterlod Sigrid, hendes venner og de torturerede elvere da de var på flugt fra deres fjender. De er blevet afsløret og jagten er nu for alvor gået ind på dem. Jagten på efterkommerne. En krydsning af en elver og et menneske. Og det er netop hvad Sigrid er. Så hvor hører hun hjemme? Og hvad skal hun og hendes venner gøre for at finde et sted hvor de kan leve uden frygt for at blive slået ihjel? Kan de finde nogen iblandt elverne som de kan stole på, og som vil kæmpe for deres overlevelse? Og hvad med deres familier? Er de nu også i fare?

Alle er hårdt sårede og de har brug for et sted at være hvor de kan komme til kræfter igen. Men der er konstante udfordringer på rejsen og det bliver besværligt at gå ubemærket i skjul. Og de har virkelig brug for at finde en portal til Bjerget. Deres venner og allierede befinder sig i den magiske verden og de har hårdt brug for deres hjælp. Og brug for at redde dem der er blevet fanget på den anden side. Fjenden befinder sig også i menneskes verden og de nærmere sig for hvert minut der går. Ingen steder virker som om de er sikre.

Krigen er i fuld gang på begge sider og alle kæmper for deres overlevelse. Men der er hemmeligheder som er vigtige at få frem i dagens lys for at finde ud af hvem de kan stole på og hvordan de skal vinde krigen. Men når de at få svaret på disse hemmeligheder inden det er for sent? Vil de få sandheden om folk og elvere omkring dem afsløret eller vil det også mislykkedes for dem? Begge sider lider store tab og det ser ud som om der intet håb er. Eller er der?

Denne bog har været super spændende og jeg har elsket den mystik der hele tiden hænger over Sigrid og elvernes forbindelse til hinanden. Selvom vi ikke rigtig får noget svar på det hele endnu, så formår Sidsel virkelig at holde en til ilden og holde spændingen ved lige. Vi tror hele tiden at vi får hemmelighederne at vide, men så bliver vi snydt i sidste øjeblik. Selvom det kan være pænt frustrerende så er det altså også virkelig fedt! Og slutningen på denne bog er virkelig... ihhhh!!!! Hvad er det der er gået op for Sigrid? Har hun fundet ud af hvad der hele tiden lå og gemte sig i hendes hukommelse? I NEED SOME ANSWERS! Svar som jeg virkelig glæder mig til at læse mere om i den tredje og sidste bog i serien. Uhhh ventetiden bliver ulidelig. :P

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)