Nye friske dufte til samlingen fra Duftverket.dk

Jeg elsker de rene, friske og grønne dufte, og Lene fra Duftverket.dk har lavet lidt nye af slagsen til hendes sortiment. De er ikke helt sprit nye, men de er nye-ish for mig. Det er i hvert fald første gang at jeg har købt dem hjem. Og da vi går Foråret i møde, så tænkte jeg at de ville være perfekte til skiftet fra Vinter til Forår. Og denne gang købte jeg følgende dufte hjem...

Den første duft er den der hedder "Crisp Clean Cotton". Denne er en blanding af duftene jasmin, lilje, rose, forskellige trænoter og ozon. Dette er den ultimative duft af rent vasketøj der har hængt ude i den friske Sommerluft. Det er ikke alle der er vild med den form for duft, men åhhhh jeg elsker den! Hvis mit hjem kunne dufte sådan her for altid, så ville jeg være lykkelig. Og med denne duftvoks har man mulighed for at nyde det en gang imellem. Lene har tidligere haft en lignende duft i hendes sortiment, men den udgik lidt før denne kom på banen. Den var dog mere "vaskepulver og skyllemiddel"-agtig, hvor denne nye version er mere.. ren og mere... frisk. Måske lidt mere "grøn" i duften? Det er svært at forklare. Men jeg foretrækker den nye her. Når der er penge nok på kontoen igen, så skal jeg have et par plader mere af denne. That's for sure!

Den anden duft er den der hedder "Warm Fluffy Towels". Denne er en blanding af duftene citrus, bergamotte, æble, viol, mahogni, patchouli og musk. Som jeg har nævnt i andre indlæg om Lenes dufte, så er de lidt maskuline og krydrede dufte også nogen jeg har en ret stor svaghed for, og blandet med de friske dufte er det ganske enkelt bare... perfekt. Der er noget luksus-agtigt over denne duft. Som en duft du ville kunne finde hos et spa-sted eller noget lignende. Det er en helt fantastisk duft. Frisk og krydret og lige up my ally. Og jo mere jeg dufter til den jo mere forelsker jeg mig i den. Så det er ikke sidste gang at jeg bestiller denne.

Den tredje duft er den der hedder "Pure Lavender". Denne er en duft som udelukkende dufter af lavendel. Hun har også en der hedder "LavenDemon" som dufter af lavendel og citron. Så hvis man ikke er til den rene lavendel duft, så kan man vælge den anden. Den er også super frisk og duften af lavendel med citron er virkelig lækker. Men nogle gange vil jeg også gerne bare have en ren lavendel duft, så derfor købte jeg en plade hjem af denne. Og ohh my. Det er den perfekte "lige før sengetid"-duft. Mmmm.. Glæder mig helt til at nyde den her i weekenden når der skal slappes af.
Ohhh! Og bare så I ved det. Denne "Pure Lavender" er på tilbud lige nu. ;)

Der er en masse af Lenes dufte der er udgået fra sortiment, fordi det har været umuligt at købe materialer hjem til dem, og det er virkelig trist, men det er også rart med noget fornyelse. Men der er nogle af hendes dufte som jeg har været knust over at måtte sige farvel til, da de virkelig var favoritter hos mig. Og en af dem der nu også er på vej væk er denne "Crispy Greeny Herbs". Den dufter af skønne friske og grønne krydderurter og ohhh my den er altså bare lækker. Så hvis I vil nå at prøve den inden den forsvinder, så skal I skynde jer. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)