Mine køb i April 2020

Endnu en måned hvor jeg har brugt alt for mange penge, men hold da op nogle lækre ting jeg har fået købt. *Hehe* I said that last month too, didn't I?! :P Men det er sandt. Det er sku nogle lækre ting jeg har fået købt mig denne gang. Og jeg har også købt mere end det jeg viser i dagens indlæg, men det er de ting jeg har været mest begejstret for i denne måned som I her kan se.

Jeg knuselsker de Liquid Crystal Eyeshadows fra BeautyBay som jeg fik købt i denne måned. Sidste måned købte jeg den der hedder "Selenite" og jeg forelskede mig så meget i den at jeg bare måtte prøve nogle flere. Så her i April købte jeg dem der hedder "Fluorite", "Peach Quartz" og "Precious Topaz". Og ohhhh my hvor er de også smukke. Nu overvejer jeg ret kraftigt om ikke også jeg skal have den der hedder "Opal". :P Jeg ved det godt. Jeg er sku lidt crazy, men jeg elsker alt der glitrer og skifter farve i lyset. Og derfor købte jeg også de næste produkter i denne måned.

Jeg købte nemlig også nogle pigmenter fra The Pastel Roses. Jeg blev kontaktet af dem over Instagram og de tilbød mig en rabatkode på 25% og lidt testere på andre pigmenter hvis jeg købt lidt hos dem. Og det kunne jeg ikke modstå da jeg nogle dage før havde været inde og kigge deres ting igennem og forelskede mig straks i lidt forskellige pigmenter. Jeg bestilte dem der hedder "Autumn Love", "Capricorn", "Orion" og "Peacock". Derudover købte jeg også en Silicone Glitter Eyeshadow Applicator med, da den så interessant ud og jeg var spændt på at se hvordan den ville fungere med disse pigmenter. Og jeg er simpelthen blevet så glad for det hele at jeg har bestilt fire nye pigmenter hjem. Og jeg får endnu en lille tester med som jeg kan tilføje samlingen af mine nye neon pigment testere. De er så fede! Kunne sagtens finde på at købe dem i full size på et tidspunkt.

I kender nok allerede til min svaghed når det kommer til duftlys og især de lækre duftvokse fra Duftverket. Da jeg så at Lene havde fået en ny vokslampe i sit sortiment måtte jeg bare bestille den hjem, for den passer perfekt ind i min stil herhjemme. Og da jeg alligevel skulle have den bestilt hjem, så bestilte jeg også lidt duftvoks. Denne gang har jeg købt to af mine favoritter - "Enchanted Forest" og "Crisp Clean Cotton" - men jeg bestilte også en helt ny duft for mig - nemlig "Lily of the Valley". Tre dufte der er sindsygt perfekte til denne årstid. Dejligt friske og rene.

Jeg købte også to sorte solcelle lanterner fra Føtex og jeg elsker udseendet på dem (I kan se et billede af begge lanterner her), men de virker ikke specielt godt. Selvom de får sollys det meste af dagen, så er lyset i dem virkelig svagt. Og de er derfor ikke pengene værd. Men de ser godt ud som decor ude på altanen, så jeg er alligevel blevet ret glad for dem. Så må jeg finde en måde at få dem til at virke på senere. Eventuelt med noget ekstra lyskæde eller noget.

Jeg har også altid drømt om at få noget nyt bestik, så jeg købte mig et enkelt sæt sort bestik fra Søstrene Grene. Jeg skulle købe tingene enkeltvis og de var ikke billige, så derfor blev det kun til en gaffel, kniv, spiseske og en teske. Ville elske at have 4-5 stk af hver, men på nuværende tidspunkt er det altså kun en af hver. Og jeg er allerede blevet ret glad for det.

Sidst men ikke mindst, så købte jeg også lidt bøger her i April måned. Det var ikke meningen at jeg skulle bruge flere penge på bøger, men da jeg så at jeg kunne få "Glasmuren" og "Ingenmandsland" fra trilogien "Exilium" af Linette Harpsøe på tilbud, så slog jeg altså til. Jeg har den første bog, men jeg kom aldrig på anmelderlisten, så jeg fik aldrig de sidste to bøger. Derfor måtte jeg selv købe dem. Det var stadig alt for mange penge jeg kom af med, men.. tja.. Nu har jeg dem og jeg glæder mig til at få genlæst den første og derefter de to sidste. For den serie er lige noget for mig. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)