Feriestart og update fra privaten

Kender I det at man kan blive helt opgivende og tom når folk bare skuffer en gang på gang? Well.. Jeg var pænt træt af maleren før hun kom og gik igang med malerarbejdet, men selv efter hun er blevet færdig så er jeg bare så pisse irriteret på hende og træt af at hun skal lave så meget lort i det hele. Hun kan ikke kalde sig for maler, lad mig bare sige det som det er.

For det første skulle hun have været her i Februar, men dukkede aldrig op. Så dukkede hun op midt i Maj og kiggede på det hun skulle lave og lavede så en aftale om malerarbejde dagen efter. Der dukkede hun igen ikke op. Over en måned senere - sidst i Juni - dukkede hun så endelig op igen og begyndte på vandskade-reperationerne. Men dukkede så igen ikke op dagen efter. Efter en kæmpe klage til udlejer fik de skubbet hende ud på tredjedagen hvor der så igen blev spartlet lidt og to dage mere stod på malerarbejde. Et arbejde der kunne have været klaret på 2 dage tog hende 4(5) dage. Og nu viser det sig så at hun ikke har brugt den rigtige maling og væggene på badeværelset er begyndt at boble fordi der kommer vand ind bag ved malingen. For fanden hvor elendig kan man lige have lov til at være?!?! Hun skulle også have ordnet vandskaden i stuen, men på nuværende tidspunkt er jeg glad for at hun ikke har fucket mere op i min lejlighed. Og hun skal IKKE sættes på reparationerne efter endnu en ny vandskade som er kommet igen nede i mit kælderrum. Jeg gider ikke se den kost længere. Der skal bare stoppes for vandet i mit kælderloft (som kommer af underboens badevand og vand fra håndvasken) og fra altanen over mig og så må det sku være nok med alle de fandens vandskader. Jeg er pisse træt af det. Der har ikke været andet end vandskader siden 31. December/1. Januar. JEG GIDER IKKE MERE!

Derudover så har jeg også været til møde med praktikstedet som jeg skal starte på i slutningen af denne måned. Jeg vil ikke komme nærmere ind på det i dag, men jeg fortæller nok lidt mere om det jo tættere på opstart jeg kommer. Nu vil jeg nemlig ikke tænke mere på al den slags. Nu vil jeg sku holde ferie. :) Eller min ferie starter først på Mandag, men jeg starter lidt op allerede i dag.

Jeg har nemlig haft en afslappende dag og er ved at få styr på de ting jeg gerne vil nå de næste par uger. Jeg skal dog lige have givet OUH et møgfald på Mandag, da jeg stadig ikke kan få udleveret medicin, og hvis jeg ikke snart får det fikset, så mister jeg det tilskud jeg får til medicin fra kommunen, og så mister jeg helt min mulighed for at holde min psoriasis nede og fremtidige medicinering af ADD osv. Så det skal der fandme rettes op på. Men derudover så har jeg kun hyggelige ting planlagt. En masse afslapning, læsning, serie-hygge osv.. Jeg kommer i hvert fald ikke til at kede mig.

Det er også snart blevet tid til at brainstorme lidt Blogtober- og Julekalender indlæg. Det plejer jeg altid at finde idéer til på denne tid af året, såå.. det kunne være at jeg skulle bruge noget af min ferie på det. Hvis I har nogle ønsker eller idéer til hvad jeg kan skrive om, lave osv, så smid endelig en besked til dette indlæg. Jeg har brug for al den indput I kan dele af. For jeg må ærligt indrømme at jeg er ved at være helt tom for idéer hvis jeg skal lave noget nyt. Og jeg vil jo også gerne lave/skrive noget som I ønsker at klikke ind på, såå.. please help. :P

Nå.. jeg tror at jeg vil lukke computeren ned for i aften og læne mig tilbage i sofaen med en bog. I morgen skal jeg på en lille tur med en af ADD-tøserne og så står den på rengøring og indkøb til weekenden. Jeg glæder mig helt enormt til at kunne sove længe på Lørdag og bare dovne hele dagen. *Hehe* Hvad har I af planer for weekenden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)