Endnu en dåbstavle er blevet lavet

Det er vist blevet lidt af en tradition for mig at give dåbstavler i gave når en der står mig nær får et barn. :) Min søster har fået en til min lille niece, min barndoms veninde Mette har to drenge, og hun har fået den ene af de to jeg har lavet til hende (Jeg har stadig den ene liggende til den dag vi ses igen og hun kan få den) og nu har Jeanette også fået en lille dreng. Såå.. Hun skulle selvfølgelig også have en. Jeg kunne desværre ikke komme til navngivnings festen i weekenden, men da jeg alligevel skulle på sygehuset i går, så kunne vi lige ses derefter og hun kunne få sine gaver. Hvoriblandt denne dåbstavle var. :) Den er lidt anderledes end de andre jeg tidligere har lavet, da jeg gerne ville prøve noget nyt. Jeg synes selv den er blevet ret god. Eller hvad synes I? ;)

De andre dåbstavler kan I se her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)