Lidt skidt og lidt godt nyt - Svar fra hospitalet og skønne Julebøger på vej

Jeg har ventet et par dage på at kunne se min journal fra privat hospitalet på nettet, og i dag lå den der endelig. Jeg var nemlig i tvivl om, om det jeg kunne huske at jeg fik at vide derinde nu også var det rigtige. Men det var det. Nu har jeg det så også på skrift.

Den første mistanke var at det var menisken den var gal med, men efter en tur i MRskanneren så har jeg nu svar på hvad der er sket og hvad der skal ske fremover. Det vrid jeg lavede i knæet d. 23 December 2019 resulterede i at jeg fik revet det forreste korsbånd over. Og det er derfor at jeg har den der fornemmelse af at benet nogle gange forsvinder under mig eller at benet bliver vippet for meget frem når jeg går i et normalt tempo. Altså er mit ben nu ret ustabilt. Og når jeg vrider rundt en gang imellem eller er gået for meget rundt i løbet af dagen, så har jeg ret store hævelser i knæet i flere dage efter og ret så voldsomme smerter og stød i benet.

Derudover så er der "bone bruises" på knoglerne. Man kan altså se at der har været skade som har givet skade på knoglerne. Og det er derfor også skyld i at der er en vertikal flænge på menisken. Så menisken er altså også skadet. Og så er der bruskforandringer. Dels pga. overbelastning men nok også noget der er blevet værre den dag det gik galt. At jeg så efterfølgende har været vredet voldsomt om et par gange, så har det jo ikke ligefrem gjort det bedre. Der er altså ikke noget at sige til at jeg har haft problemer med min gang siden den aften og stadig har det i dag.

Så hvad skal der ske? Well.. jeg blev frarådet at gå for meget på trapper og belaste knæet for meget. Og hvis jeg alligevel ikke kan undgå det, så er det vigtigt at jeg tager nogle dage med benet oppe, med noget koldt på og med en form for kompresforbinding om i den tid der er koldt omslag på. Men for at styrke knæet ville det være en god idé at få en fysioterapeut ind over og give mig nogle træningsmetoder. Men det er der stadig lidt knas med at finde ud af hvordan vi lige gør. For hvis det var privathospitalet der gav mig et træningsprogram, så kunne jeg få det dækket af kommunen og hvis det er lægen der henviser mig så er der egenbetaling. Og det sidste kan jeg ikke på nuværende tidspunkt. Så lige så snart jeg kan komme i kontakt med lægen - hun har været fraværende de sidste par dage - skal jeg se om ikke vi kan finde på en løsning. Måske at hun kontakter hospitalet og beder om et træningsprogram og så kan vi komme videre med det der. Ellers skal der undersøges om der er andre løsninger. For noget skal der ske. Hvis ikke så vil det kun gå én vej fra nu af og det er ned af bakke. Og det ønsker jeg ikke.

Så det er ret meget noget lort - og ret meget så typisk mig at komme så galt afsted.

Men som et lille plaster på såret så dumpede der en rigtig god besked ind på Instagram i går. Jeg deltog for noget tid siden i en konkurrence om at vinde tre Julebøger af Jenny Colgan, og jeg var sørme en af de 4 vindere de havde trukket. Jeg har i flere år gerne ville læse hendes bøger, men der er bare så mange! Så jeg har aldrig fået købt mig nogle af dem. Men nu hvor jeg har vundet tre Julebøger fra tre forskellige serier, så kunne det være at det bliver startskudet til at få dem købt hjem. Men nu må vi se om de tre bøger falder i min smag. Gør de, så skal jeg helt sikkert på jagt efter de andre bøger i de tre pågældende serier.

Nå.. jeg vil lige puste ud efter samtale med sagsbehandler og så vil jeg smutte ud på en kort køretur (jeg får et hurtigt lift af underboen) efter en pakke der igen igen igen er blevet sendt det forkerte sted hen. Det er altså ikke kun PostNord der fucker i det - det gør GLS og Bring så sandelig også. *Suk* Dét er sku op af bakke!

Ha' en fortsat god dag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)