Altanen er blevet indviet og jeg har fået shoppet lidt lækkert

Hey yall! Det er allerede to uger siden jeg kom med min sidste update herinde. Hvor bliver tiden lige af? Den flyver jo afsted. Og det er ikke fordi der sker en masse spændende ting her hos mig, men alligevel forsvinder dagene før jeg når at se mig om. Derfor besluttede jeg mig for at dagen i dag skulle være en 100% fridag. Alt i kalenderen blev streget ud og rykket til senere på ugen.

Så det var bare mig, Cosmo, en bog og hygge. Det var derfor perfekt at jeg for ca. en uge siden havde fået støvsuget og ryddet op på altanen så jeg kunne tage den i brug igen. Jeg mangler bare lidt blomster derud til, men det må vente til efter frosten har været her. Men damn hvor skal den bare nydes fra nu af. Altanen altså. ;) Men nu skulle vejret blive rigtig dårligt det næste stykke tid, så det var vigtigt at få nydt lidt timer derude i dag. Og jeg fik faktisk også optaget en lille stemningsvideo til Instagram, som I kan se her. Så længe telefonen tillader det (den brænder på de sidste gløder før den dør helt) vil jeg lave sådanne små hyggelige videoer, så smut gerne ind og følg mig. ;)

Men hvad er der sket siden sidste update?! Jo nu skal I høre. :P Jeg har hver uge haft en masse telefon møder og i morgen skal jeg så til et fysisk møde med dem alle sammen. Jeg skal starte på noget virtuelt træning, men der er lige en masse ting der skal styr på, og det krævet et fysisk møde. Og så skal jeg også lige møde den person som jeg skal have kontakt til. Og snakke om andre problematikker. Så det er både super spændende men også ret angstprovokerende. Men jeg skal bare have det overstået.

Jeg har også haft en spontan tur ud til mine forældre for nogle weekender siden, da søs og niece pludselig var på Fyn. Super hyggeligt. :D Og den dag var jeg faktisk så heldig at min far valgte at købe lidt lækkert til mig til køkkenet. Vi faldt nemlig over disse super søde mini støbejerns pander i Aldi og jeg vidste med det samme hvor de skulle pynte herhjemme. Er de ikke bare fine?! Åhhh jeg kunne simpelthen ikke stå for dem. Og karkludene faldt også ned i bunken, så dem fik jeg også med hjem. TAK FAR! Det sker så sjældent at jeg får noget af mine forældre, så når det sker bliver jeg virkelig paf. Så jeg blev virkelig glad.

Jeg har også selv fået brugt lidt penge de sidste par måneder. Det er dog ikke det hele I ser på billedet her. Udover disse ting har jeg fået købt lidt mere rengørings-stuff, et par enkelte beauty gadgets, lidt tøj og.. tja.. praktiske ting. Men som I kan se her, så har jeg fået købt mig lidt nyt showergel. Jeg har længe kigget på den Himalayan Pine & Manuka Honey showergel som Herbal Care har lavet og som LuxPlus sælger. Jeg købte den ikke i lang tid, da det egentlig er et produkt til karbad, men efter lidt søgning så kunne jeg se at den også fungerede som alm. showergel. Så jeg bestilte den hjem. Og OMG den dufter af gran! Altså den gode duft af gran. Så jeg bestilte to flasker mere hjem. Ooooog... da jeg så at de også solgte en Lavender & Vanilla Milk fra samme brand, så måtte jeg prøve den også. Købte dog kun en flaske denne gang, men damn den er lækker! Perfekt til badet inden sengetid. Og ja, den ender jeg nok med at købe en flaske mere af på et tidspunkt. Der er meget i disse, så de holder længe. Jeg løber altså ikke tør for showergel lige foreløbigt. :P

Ugen efter turen med støbejerns panderne var jeg igen i Aldi og der faldt jeg over dette krus! Det ligner et af de der fede retro tinkrus, men det er i keramik og derfor perfekt til varme væsker. Man brænder altså ikke nallerne ved at bruge det. Man kunne få det i den klassiske hvide farve med sort kant, men jeg kunne altså ikke stå for dette i sort. Det er langt fra så stort som jeg ønsker til min "morgen choko mokka" (der skal meget til at starte min dag), men det er perfekt til chai latte choko orange. Så det bliver allerede flittigt brugt.

Og sidst men ikke mindst, så ser I her også de sidste tre bøger jeg har fået købt. "The Desolations of Devil's Acre" af Ransom Riggs bestilte jeg allerede sidste år, men den dukkede først op sidst i Februar måned. Det er sjette bog i serien "Miss Peregrine's Peculiar Children" og det skulle vist også være den sidste. Og jeg glæder mig meget til at komme igang med den. Hvilket er snart.
Den næste er "Time's Convert" af Deborah Harkness og det er lidt en "ekstra"-bog i hendes "All Souls"-serie - som jeg freaking elsker! Så den glæder jeg mig virkelig også meget til at komme igang med. Og jeg er glad for at jeg opdagede at den eksisterede.
Sidst men ikke mindst, så fik jeg også endelig købt bogen "The Mister" af E.L. James. Så imens at jeg venter på at "Freed" (Den tredje bog i serien "Fifty Shades of Grey" fra Christian Greys point of view) udkommer senere i år, så kan jeg jo læse denne.

Jeg har faktisk også en trilogi på vej med posten, men den er ikke nået frem endnu. Så jeg har været lidt bog-køb-crazy i år. Ups! Men det sker ikke så ofte, så en gang imellem er okay, right? ;)

Men ja.. Det var min lille update. Der sker som sagt ikke det store hos mig for tiden, men det bliver forhåbentlig lidt mere spændende fra nu af. Men hvis der er noget I savner eller som I ønsker jeg blogger om, så smid mig endelig en kommentar til dette indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)