Jeg er blevet gennembanket i forbindelse med træning

Denne uge har været meget blandet. Jeg startede Mandag med at være i godt humør og meget optimistisk, men som dagene gik, så gik det bare ned af bakke. Jeg havde et møde i sidste uge hvor det blev besluttet at jeg igen skal igang med noget træning og derved få noget hjælp til genoptræning af mit knæ og det blev jeg vældig glad for, da det jo er noget jeg har ønsket i over et år nu. Så jeg så frem til trænings-start i Tirsdags. Men det er åbenbart noget rygtræning jeg er blevet tilmeldt - hvilket jeg godt kan bruge - men mange af de stillinger vi skal lave er liggende på mit meget ømme lænd og mine smadrede knæ. Så jeg endte med at have mange smerter allerede om aftenen.

Udover træning er jeg også blevet tilmeldt noget undervisning om Onsdagen og allerede første gang måtte jeg aflyse. Pga. voldsomme smerter havde jeg stort set intet sovet om natten, og da jeg vågnede om morgenen havde jeg den værste hovedpine. Bare det at kigge på mobilskærmen var som at få stukket issyle igennem øjnene og kraniet. Og smerterne i ryg og ben var også virkelig slemme, så jeg var ret meget i en vandret stilling hele dagen da jeg ikke kunne holde andet ud.

Smerterne var de samme i dag, så jeg kunne ikke deltage i dagens træning og igen måtte jeg aflyse. Så som I nok kan fornemme så er det virkelig bare gået ned af bakke. Og jeg har virkelig dårlig samvittighed, men smerter er altså bare noget jeg ikke kan styre. Jeg har også noget træning i weekenden så der håber jeg at jeg er klar igen. Men jeg kan allerede nu mærke at jeg er blevet startet alt for hårdt op med det hele. Jeg prøver næste uge af med hele skemaet fyldt, men hvis det også går skævt der, så skal der ændres i det. For udover træning og undervising har jeg jo også mine alm. møder med div. folk. Jeg har ikke længere en dag fri på noget tidspunkt hvor jeg kan lade op og få det bedre igen. Og det kommer til at knække mig totalt hvis ikke der bliver gjort noget ret hurtigt.

Men i dag kunne jeg bruge dagen på at sunde mig lidt inden møde i morgen. Jeg har også 5 andre punkter i kalenderen der skal klares i morgen, så jeg skal altså bare være klar til at komme ud af døren. Så jeg fik puttet lidt med Cosmo i dag og fik læst lidt. Alt det praktiske blev droppet. Kunne jo heller ikke rigtig lave noget med den stive ryg og totalt hjernedøde trælår jeg render rundt med. :P Hvornår lærer jeg at lytte til min krop? Når den siger nej så skal jeg sku stoppe med at presse på. Så i næste uge må jeg tage mindre hårdt fat med træningen. Skal ikke igennem det samme igen.

Slut med alt det negative! Nu til noget positivt. Kan I se de tre bøger på billedet her? Det er bøger jeg har ledt efter virkelig længe, men simpelthen ikke kunne få fingerne i - indtil at jeg opdagede at jeg kunne få dem igennem Saxo. De skulle godt nok bestilles fra England, men da det er igennem Saxo så skal jeg ikke tænke på import, told og alt det pis der, så derfor besluttede jeg mig for at forkæle mig selv lidt. Nu skulle de bøger altså være mine!

Der er tale om trilogien "The Cousins O'Dwyer" af Nora Roberts. Jeg har set flere nævne den på nettet og anmeldelserne er meget forskellige. Men det der tiltaler mig er at det foregår i mit elskede Irland og så virker det til at være med "hekse" som tema. Måske ikke den klassiske type heks som man læser om i fantasybøgerne, men hekse findes jo i så mange forskellige slags. Så uanset hvad, så er jeg sikker på at denne serie nok skal blive noget for mig. Jeg elsker Nora Roberts bøger i forvejen, så det kan jo ikke gå helt galt. Og se dem lige! De er så mikro små! Lige til at have med i håndtasken eller baglommen. De er perfekte at have med på en lille tur ud i det grønne. :D Så dem glæder jeg mig voldsomt til at læse. Kender I dem?

Nå, men når planerne og mødet i morgen er overstået så ser jeg satme frem til en rolig weekend. Eller.. udover den smule træning jeg skal lave, så har jeg ikke andre planer. Og det bliver skønt. Hvad er jeres planer for weekenden? Skal I noget hyggeligt? Jeg håber selv at vejret bliver godt nok til at jeg kan sidde lidt ude på altanen igen. Nu hvor den er blevet gjort klar, så kan jeg ikke vente med at tilbringe en masse tid derude. ;) Så det krydser jeg fingre for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)