🙞 Fredag d. 13 - Min dag i billeder 🙜

I dag havde jeg planlagt at lave et "Min dag i billeder"-indlæg, men det gik ikke helt som planlagt. Jeg havde en virkelig dum morgen og det endte med at jeg brugte 4 timer på bare at sidde og stirre ud i luften. Det var som om min hjerne slog fra og en klap slog ned foran mig. Og jeg havde planlagt flere ting til de timer, men.. ja det blev altså ikke til noget. Og da min bostøtte ringede brød jeg fuldstændig sammen. Så min dag blev i stedet ret.... blah. Men jeg valgte alligevel at tage lidt billeder i løbet af dagen. Og nu hvor det er "Fredag d. 13" så stod den på "Friday the 13th" og "Infinite" på flimmerkassen imens jeg spiste min aftensmad. Her til aften har jeg snacket lidt og læst og læsningen fortsætter indtil sengetid. Så det blev ikke ligefrem spændende ting jeg kunne vise jer i dag, men sådan går det når psyken spænder ben for en. Håber dog at det lykkedes mig næste gang. ;)

Men nu vil jeg holde weekend. Og give hovedet lidt tiltrængt ro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)