Et tilbageblik på en ret hård Juni måned + En masse bog-trøsteshopping


Min Juni måned:

● Jeg fik langt om længe fjernet det meste af tæppet i stuen.
Projekt "fjern-det-klamme-gulvtæppe" blev sat igang i starten af måneden. Jeg har i flere år ønsket at få det enten fjernet eller skiftet fordi det var så fandens slidt og klamt, og jeg var begyndt at nyse en del når jeg sad inde i stuen. Så i denne måned skulle det altså være. Og det var et langt større projekt end jeg havde forventet. Det var det rene støv under tæppet, plus at der var så mange steder hvor der har været spildt ting hvor selve gummiet var klistret fast til trægulvet. Så det tog virkelig lang tid at fjerne og feje op. Og jeg var DÆKKET af støv fra top til tå. Så klamt. Men til trods for den ekstreme varme, sveden og de voldsomme smerter, så fik jeg endelig fjernet 95% af tæppet, fejet, støvsuget og vasket gulv. Og da jeg endelig fik alle mine ting på plads igen så kunne jeg langt om længe slappe af. Og det havde jeg brug for da kroppen bare ikke kunne mere. Jeg håber at rengøringen bliver nemmere fra nu af, og at min nysen og hosten langsomt stopper helt.

● Der er også sket et par andre små ændringer i hjemmet nu jeg alligevel var igang.
Jeg fik fjernet min falske pejs omkring TVet i stuen og den er nu blevet erstattet af to hylder som naboen havde liggende og flyde. Så dem tog jeg taknemmeligt imod, da jeg faktisk havde planer om at købe netop sådan et par og hænge der. Så det var jo perfekt.
Derudover så har jeg også langt om længe fået et større TV sat op inde i soveværelset. Min forældre skulle af med det, så det fik jeg med hjem og det har fantastisk lyd i forholden til det gamle. Det havde seriøst en slem form for "kasse"-lyd så jeg havde det aldrig i brug. Men nu kan jeg endelig nyde lidt serier osv i soveværelset takket være en chromecast.
Se billeder af både gulvtæppe-projekt og de nye forandringer i mit Facebook-oplæg her.

● Jeg fik udskiftet min gamle TVboks og Modem i denne måned.
Hvilket var tiltrængt da de gamle var fra dengang Fullrate var a thing. Vi blev smidt over til YouSee da de stoppede med at fungere og jeg har lige siden haft de gamle systemer. Så nu har jeg fået helt nyt. Det nye modem er dog utroligt stort - det kunne de sku godt lave meget mindre - men ledningerne er lange nok til at jeg kunne finde et nyt sted til det, så det ikke skulle stå og optage plads i min bogreol. Så nu er der plads til flere bøger i det rum. ;) Og efter jeg fik fjernet min falske pejs er der nu plads på TVbordet til det. Så det er super rart.
TVboksen er skrumpet til 1/4 af den gamles størrelse så den er helt perfekt. Og jeg blev positivt overrasket da jeg opdagede, at jeg nu ikke kun kan logge ind på min Netflix fra TVboksen men også YouTube. Det er jeg virkelig glad for. Og til de andre ting har jeg mine chromecasts i både stue og soveværelse, så jeg har nu alt hvad jeg skal bruge.

● Jeg havde et ret heftigt skænderi med vores støjende overbo.
En aften midt på måneden endte overboen med at komme ned og skrige mig ind i ansigtet, fordi jeg havde banket i væggen for at få dem til at stoppe deres flere timers larm. De har været et problem lige siden de flyttede ind. Havde det bare været lidt småløben rundt, dæmpet lyde fra TV osv, så havde det ikke været så slemt da det jo er normalt i sådan en boligblok som denne, men flere timer i streg med høj musik, trampen, stampen og hamren i gulvet er bare ikke acceptabelt på daglig basis. Og da slet ikke om morgenen, ved aftensmadtid og efter kl 22:00-23:00. Der er gerne støj til langt over midnat fra dem. Og den aften fik jeg bare nok efter at blive råbt lige ind i ansigtet.

Forsøgte at forklare ham, at jeg ikke er den eneste der er træt af deres støj, og at de bliver nødt til at tage hensyn til deres naboer - som vi gør ved alle andre inkl. dem - da vi alle skal kunne være her og at væggene er papirstynde så vi kan høre ALT som hvis de stod i samme rum som os. Og til det sagde han bare "Vi betaler for at bo her, så vi må gøre hva der passer os." Dér var jeg sku sådan lidt paf. Tror idioten at vi andre bor her gratis? Så derfra steg min stemme lige et par trin opad og jeg fik gentaget mig selv så ham ikke kunne overdøve mig med sit "Nej, nej, nej...Fuck dig!" Kæft en idiot. Jeg finder mig i meget og bider meget i mig, men fra den dag fik jeg simpelthen nok. Og tror I ikke at de forpulede *biiiip* efterfølgende begyndte at kaste ting i gulvet, trampe og slå i vægge og radiatorer med vilje? Jeg var RØDGLØDENDE!!!!! Jeg håber fandme at karma bider dem i røven på et tidspunkt og jeg hjælper den gerne på vej.

● Sankt Hans Aften blev fejret i det jyske.
Det var tæt på ikke at blive til noget, men det blev det så heldigvis alligevel. For jeg ville så gerne se min søster og min elskede lille niece. Så jeg stod op før Fanden fik sko på og gjorde mig klar til at tage afsted når de gamle kom forbi og hentede mig. Vi troede at det ville være overskyet hele dagen, men jeg skal da lige love for at vi blev overrasket. Ikke nok med at vi fik en masse sol fra en skyfri himmel, men der blev også skruet gevaldigt op for varmen. Og behøver jeg at nævne at jeg freaking hader Sommer? Shit hvor var jeg bare udfordret. Men vi fik skabt noget skygge, så det ikke var helt så ulideligt resten af dagen. Og så stod den ellers bare på grill og hygge. Vi kom ikke ned og så på Sankt Hans bål, da vi fik at vide at der var ret mange mennesker, men det gør mig egentlig ikke noget. Jeg havde det... varmt! Og når jeg står i sådan en situation så ønsker jeg ikke at skulle være iblandt en masse andre varme og svedige mennesker og stresse mig selv yderligere. Såå.. vi blev på terrassen og hyggede indtil vi igen skulle køre mod Fyn. Og da jeg først var hjemme efter midnat hoppede jeg lige på hovedet i seng og var totalt energiforladt resten af weekenden. Men det var det hele værd. Vi hyggede og det var det vigtigste.
Mine køb i Juni måned:

Tilbage i Marts måned forudbestilte jeg bogen "The Nature of Witches" af Rachel Griffin igennem Saxo, men de glemte alt om min bestilling, så jeg fik ikke tilsendt bogen da den var tilgængelig. Jeg skrev til dem for at høre hvorfor min ordre ikke blev behandlet og et par uger efter fik jeg endelig svar tilbage om at de havde bestilt den hjem fra fjernlageret. Jeg ville dog ikke kunne nå at få den hjem i sidste måned, så det er først nu jeg kan vise den frem her på bloggen. Jeg glæder mig meget til at komme igang med at læse den, og det er planen at jeg vil have en anmeldelse af den klar her på bloggen i Oktober. :) Så hold øje med bloggen når #Blogtober går igang herinde.

I slutningen af Maj besluttede jeg mig for endelig - efter mange års overvejelser - at bestille nogle samlede værker hjem af nogle af de forfattere jeg gerne ville læse bøger af. Jeg ønsker mig stadig "The Brothers Grimm" og nogle andre, men det må blive på et andet tidspunkt. Og for at det ikke skal være løgn, så kunne min tålmodighed ikke modstå chancen for et tilbud her i Juni, så jeg endte med at købe endnu en samling hjem, da jeg fortrød at jeg ikke bestilte den hjem sammen med de to andre. Men nu har jeg "The Complete Tales of H.P. Lovecraft" og "The Complete Novels of Jane Austen" og så har jeg stadig "The Complete novels of Sherlock Holmes" på vej, som jeg ikke har kunnet vise på billedet her, da den endnu ikke er nået frem, men jeg håber at den kommer om en uges tid eller to. Så måske viser jeg den her på bloggen i næste måned. Alle tre er købt igennem CDON.dk. OH MY hvor er de bøger smukke!!! Jeg er så glad for at jeg investerede i dem. For det var i den grad en investering - det er ret dyre bøger! I hvert fald til mit budget. :P

Og nu hvor vi snakker om min svaghed for gode tilbud og bøger.... så endte jeg senere på måneden med at bestille flere hjem. Hele 12 stk af slagsen. Tellerup havde nemlig et sindssygt godt tilbud som jeg ikke kunne stå for. Jeg fik i den forbindelse købt alle bøger i "Blodets bånd"-serien af Pernille Eybye og trilogien "Haunting Emma" af Lee Nichols. Bøger til 5-10 kr stykket er jo vildt!!! Men nu må jeg hellere stoppe med mine bogkøb. Jeg ender med at ruinere mig selv med dette tempo.

Men inden jeg stoppede mine bogkøb, så faldt jeg over bogen "Mordet på en havfrue" af Rydahl & Kazinski i Rema da jeg var til Sankt Hans hygge i det jyske, og jeg har villet læse den siden den udkom i 2019, så nu skulle det altså være da den kun stod til 59 kr. Jeg har hørt meget godt om den, så jeg glæder mig meget til at komme igang med den.

Det er virkelig længe siden at jeg har købt mig selv nogle nye krystaller og i Juni faldt jeg så igen i fælden. :P Jeg har længe gerne ville handle hos Soulful.dk, så denne gang skulle det altså være dem. Og jeg endte med at købe disse krystaller hjem - en grøn månesten, en mos agat og en kvarts med turmalin. Der var også en smaragd calcit med da det var en ekstra lille gave hvis man bestilte inden et bestemt tidspunkt, og det ville jeg da ikke gå glip af.
Jeg havde lidt håbet at mine tre selvvalgte krystaller havde lidt mere "spil" i dem, men det er jo risikoen ved at bestille online. Jeg ville have elsket hvis mos agaten havde flere klare "huller" man kunne se igennem, hvis der var flere sorte detaljer end den ene i min kvarts og sidst men ikke mindst at der var lidt mere brune detaljer i min grønne månesten samt lidt "glitter flager" som man ofte ser i dem. Det er der desværre intet af i min. Men igen.. det er risikoen ved ikke selv at udvælge dem. Måske jeg en dag får mulighed for selv at vælge nogen som er mere perfekte. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)