Personen bag bloggen

___
Navnet er Anne-Mette Højbjerg, også kaldet "GiZmo" - et kælenavn jeg har haft siden jeg var helt lille. Jeg er født i 1984 og bor i en lille lejlighed sammen med min frække hankat, Cosmo, i den skønne havneby, Faaborg, i det Sydfynske.

● Jeg lever til hverdag med min diagnose ADD - inkl. alle de dertil medhørende diagnoser - og en krop ramt af psoriasis. En cocktail som ofte gør livet svært.
● Jeg elsker at være kreativ og læse en masse gode bøger. Som I får glæde af herinde på bloggen.
● Jeg er en gal Fox-lady. Ræven har fulgt mig siden jeg var barn og er blevet mit sjæledyr.
● Jeg er en "INFJ-T"er og det kan I læse mere om her.
● Jeg er Introvert på fuld hammer.
● Jeg er helt pjattet med Efteråret og dets gyldne farver.
● Skoven - og især granskoven er noget jeg finder super smuk og mystisk. Elsker de mørke og dystre grønne farver og stemningen på en tåget morgen under nåleskovens grene. Og så knuselsker jeg duften af gran. Og min indretning i lejligheden afspejler også min kærlighed til grantræerne.
● Jeg hader varme og derfor er frost noget jeg ser frem til hvert Efterår/Vinter.
● Jeg har en stor svaghed for duftlys, glitter og makeup.
● Jeg elsker alt der har med det paranormale at gøre.
● Jeg vil beskrive min egen stil som witchy, Skandinavisk og.. ja. Bare lidt anderledes. ;)
● Jeg er overbevist om at jeg i et tidligere liv har levet i Irland. Landet har en stor plads i mit hjerte - især den smukke og idylliske by Galway.___
Min blog er mit eget lille online fristed, hvor jeg åbent og ærligt har blogget om mine erfaringer, tanker, anmeldelser, vist mine billeder, kreative idéer, mine makeup looks og selvfølgelig en masse om mit liv generelt i mange år efterhånden. Så der er en del at læse om herinde. Men nu er bloggen blevet en ren bogblog og I vil derfor fremover kun få boganmeldelser og andet bogsnak herinde. Men I kan stadig finde mine gamle indlæg under mine øvrige kategorier.

Jeg har blogget siden slutningen af 90'erne - uden nogen pauser overhovedet - så jeg har efterhånden en del år på bagen som blogger. Bloggen har altid været en meget stor hobby for mig og den indeholder alt hvad jeg holder af i mit liv - og det knapt så gode. Der skal nemlig være plads til det hele. Jeg har altid gået meget op i at holde min blog 100% personlig og ærlig, så I har altid fået min ærlige mening uanset hvad jeg skrev om. Her på bloggen vil I derfor kunne finde en masse forskelligt - samt en røvfuld personlige indlæg, som helt sikkert vil lade jer lære mig rigtig godt at kende - til tider endda bedre end dem der kender mig personligt.___
Jeg er at finde ret mange steder på de sociale medier (som I kan finde links til flere steder på bloggen), men der er et par stykker af dem, som jeg bruger mere end andre - og det er altså der I nemmest kan komme i kontakt med mig hvis det er I vil det. Jeg har stort set altid Twitter åben og tjekker flere gange dagligt min Instagram. De to sociale medier er helt klart mine foretrukne. Så smut endelig ind og følg mig begge steder. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)