Resultat af Personlighedstest : INFJ-T

Jeg har op til flere gange taget denne berømte Personlighedstest, og jeg har fået det samme resultat hver gang - mere eller mindre i hvert fald. Det er ikke alt jeg har valgt at tage med her, men det er det meste. Jeg synes personligt at resultaterne er skræmmende korrekte. Så hvis I ønsker at lære mig meget bedre at kende så er dette helt klart et læs værd. Hvis I ønsker at finde jeres egen "Personligheds Profil", så kan I tage testen her.


Individuelle træk:
● 97% Introvert - Introvertede personer foretrækker ensomme aktiviteter og bliver udmattet af social interaktion. De har tendens til at være meget følsomme over for ekstern stimulation (fx lyd, syn eller lugt) generelt.
● 70% Intuitiv - Intuitive individer er meget fantasifulde, åbne og nysgerrige. De foretrækker nyhed over stabilitet og fokus på skjulte betydninger og fremtidige muligheder.
● 72% Følelse - Følende individer er følsomme og følelsesmæssigt udtryksfulde. De er mere empathiske og mindre konkurrencedygtige end tænkningstyper og fokuserer på social harmoni og samarbejde.
● 60% Dømmer - Dømmende individer er grundige og velorganiseret. De værdsætter klarhed, forudsigelighed og afslutning, foretrækker struktur og planlægning fremfor spontanitet.
● 96% Turbulent - Turbulente individer er selvbevidste og følsomme for stress. De vil sandsynligvis opleve en bred vifte af følelser og være succesdrevne, perfektionistiske og ivrige efter at forbedre sig.

Personlighedstype:
"Advokaten" (INFJ-T) - Advokaten er stille og mystisk, men alligevel meget inspirerende og utrættelige idealister. Advokater er meget sjældne og udgør mindre end én procent af befolkningen, men sætter ikke desto mindre deres aftryk på verden. Advokater deler en unik kombination af egenskaber: Selvom de er lavmælte, har de meget stærke meninger og vil kæmpe utrætteligt for en sag, de tror på. Folk med denne personlighedstype er beslutsomme og har en stærk vilje. De vil handle med kreativitet, fantasi, overbevisning og sensitivitet, ikke for at skabe en fordel, men for at skabe balance.
For Advokater er det nemt at komme i forbindelse med andre, og de har talent for et varmt sensitivt sprog, hvor de taler ud fra almenmenneskelige betingelser, frem for ren logik og fakta Det giver mening, at deres venner og kolleger opfatter dem som relativt sociale personligheder, men det er vigtigt at huske, at Advokater har brug for tid alene til at slappe af og genoplade – der er ingen grund til bekymring, hvis de pludselig trækker sig. Advokater er meget varsomme over for andres følelser, og de forventer at dette gengældes – det betyder til tider at give dem den plads, de har brug for i nogle dage.
Det vigtigste for Advokater er dog i virkeligheden at huske at tage sig af sig selv. Deres lidenskab for deres overbevisninger kan sagtens føre dem forbi det punkt, hvor de har fået nok, og hvis deres ildhu ikke kontrolleres, kan de blive udmattede, usunde og stressede. Dette er især tydeligt, når Advokater kommer ud for konflikt og kritik – deres sensitivitet tvinger dem til at gøre alt, hvad de kan for at undgå disse tilsyneladende personlige angreb, men når omstændighederne er uundgåelige, kæmper de imod på yderst irrationelle, uhjælpsomme måder. Advokater skal blot huske, at mens de har travlt med at tage sig af verden, skal de også huske at tage sig af sig selv.

Styrker:
Kreativ - De kombinerer en levende fantasi med stærk sans af medfølelse. Advokater bruger deres kreativitet til at løse ikke tekniske udfordringer, men menneskelige. Personer med advokatpersonlighedstypen nyder at finde den perfekte løsning til nogen, de bryder sig om, og denne styrke gør dem til gode rådgivere.
Indsigtsfuld - Ved at se gennem uærlighed og uhyggelige motiver, de træder forbi manipulation og salgstaktik og ind i en mere ærlig diskussion. Advokater ser, hvordan folk og begivenheder er forbundet, og kan bruge den indsigt for at komme til kernen i sagen.
Inspirerende og overbevisende - Taler i menneskelige termer, ikke tekniske, Advokater har en flydende, inspirerende skriftstil, der appellerer til den indre idealist i deres publikum. Advokater kan endda være forbavsende gode talere, der taler med varme og lidenskab, hvis de er stolte af, hvad de taler for.
Beslutsomme - Deres kreativitet, indsigt og inspiration kan få en reel indflydelse på verden, da advokater kan trumfe igennem med deres ideer med overbevisning, viljestyrke og planlægningen er nødvendig for at se komplekse projekter igennem til slut. Advokater ser ikke bare hvordan ting burde være, de handler også på disse indsigter.
Beslutningsfast og lidenskabelig - Når advokater kommer til at tro på, at noget er vigtigt, forfølger de det mål med en overbevisning og energi. Advokater vil tippe båden, hvis de skal, noget, som ikke alle kan lide at se, men deres passion for deres valgte årsag er en uadskillelig del af deres personlighed.
Uselvisk - Disse styrker bruges til gode handlinger. De har stærke overbevisninger og tager de beslutninger de gør, ikke fordi de forsøger at fremme sig selv, men fordi de forsøger at fremme en ide, som de virkelig tror, vil gøre verden til et bedre sted.

Svagheder:
Sensitiv - Når nogen udfordrer eller kritiserer advokaters principper eller værdier, vil de sandsynligvis modtage et alarmerende stærkt svar. Personer med advokatpersonlighedstypen er yderst sårbare over for kritik og konflikt, og spørgsmålet om deres motiver er den hurtigste vej til deres dårlige side.
Ekstremt privat - Advokater har tendens til at være meget påpasselig med at åbne sig op. Advokater er yderst private når det kommer til dele af deres personlige liv, og holder sig helst fra at skulle åbne op for det private af frygt for at blive såret. At stole på en ny ven kan være endnu mere udfordrende for advokater.
Perfectionistiske - Advokater forfølger deres idealer med hud og hår. Selv om dette er en vidunderlig kvalitet på mange måder, er en ideel situation ikke altid muligt - i politik, i erhvervslivet, i romantik - og advokater taber ofte eller ignorerer sunde og produktive situationer og relationer, idet man altid tror at der kan være en bedre løsning ned ad vejen.
Altid nødt til at have en årsag - Advokater bliver ofte så fanget i deres lidenskab for deres sysler, at alt hvad der er af besvær besværlige administrative eller vedligeholdelsesarbejde, der kommer imellem dem, og det de er igang med, er voldsomt uvelkommen. Advokater vil gerne vide, hvor det fører hen og at de skrift de tager er i retningen af deres mål. Og hvis rutinemæssige opgaver føles som om de kommer i vejen eller endnu værre, er der slet ikke noget mål, de vil derfor føle sig rastløse og skuffede.
Kan nemt brænde ud - Deres lidenskab, dårlige tålmodighed overfor rutinemæssig vedligeholdelse, tendens til at præsentere sig som et ideal, og deres ekstremt private personlighed, kan efterlade advokater med meget få muligheder for at afreagere. Personer med denne personlighedstype vil sandsynligvis udkøre dem selv på kort tid, hvis ikke de finder en måde at afbalancere deres idealer med virkeligheden i det daglige liv.

Forhold:
Når det kommer til romantiske forhold, tager advokater processen med at finde en partner seriøst. De er ikke meget for løse forhold, men sætter i stedet stor pris på dybde og mening i deres forhold. Advokater vil tage sig tid til at finde en person, de virkelig forbinder med - når de har fundet personen, vil deres forhold nå et niveau af dybde og oprigtighed, som de fleste mennesker kun kan drømme om. At komme til det punkt kan nogle gange være en udfordring for potentielle partnere, især hvis de er utålmodige, da advokater ofte er perfektionistiske og kræsne. Personer med denne personlighedstype er ikke nemme at lokke ind i noget, de ikke ønsker, og hvis folk ikke opfatter det, så er det en overtrædelse som ikke er nemt at ændre på – især i de tidlige stadier af dating. Endnu værre er, hvis en bejler forsøger at ty til manipulation eller løgn, som advokater vil se lige igennem. Og hvis der er noget, de har en dårlig tolerance overfor i et forhold, er det uærlighed.
Advokater går meget op i at finde ud af om de kan stole på folk. Om de er ærlige eller ej. For når det kommer til en partner er det vigtigt at det er oprigtigt og at man ikke ender med at fortryde det. Det er vigtigt for dem at der er ægte følelser indblandet. Når det kommer til intimitet, søger advokater en forbindelse, som går ud over det fysiske, og omfatter den følelsesmæssige og endda åndelige forbindelse, de har med deres partner. Personer med advokatpersonlighedstypen er lidenskabelige partnere og ser intimitet som en måde at udtrykke deres kærlighed på og gøre deres partnere glade. De værner ikke bare om at være i et forhold, men hvad det betyder at blive en med en anden person, i tankerne, krop og sjæl. Men ødelægges denne kemi så er løbet kørt.

Venskaber:
Der er et gentagende mønster med advokater, og det er en længsel efter ægthed og oprigtighed - i deres aktiviteter, deres romantiske forhold og deres venskaber. De søger gerne folk, der deler deres lidenskaber, interesser og ideologier. Folk som de kan udforske ting sammen med som er meningsfulde for dem. Fra starten kan det være en udfordring at lære advokater at kende, da de er meget private, endda gådefulde. Advokater deler ikke frivilligt ud af deres tanker og følelser, medmindre de er komfortable overfor den de taler med. Og da disse tanker og følelser er grundlaget for en advokats venskaber, kan det tage tid og tålmodighed at lære dem at kende. I mellemtiden er advokater meget indsigtsfulde og har en særlig evne til at se ud over andres facader, fortolke hensigt og har nemt ved at fjerne dem, der ikke ønsker dem noget godt. Når det kommer til venskaber søger advokaten en sjæleven.
Advokater er ofte perfektionistiske og søger kompatibilitet hos en person, men er også på udkig efter en person, som de kan vokse og forbedre sig sammen med. Det er overflødigt at sige, at dette er et højt krav, og advokater skal forsøge at huske, at de er en særlig sjælden personlighedstype. Så det kan være svært at finde andre med fuldstændig samme interesser. Hvis de ikke lærer at møde andre halvvejs og anerkender, at de sagtens kan nøjes med lidt fælles interesser og måske ikke nødvendigvis skal finde en de skal vokse sammen med, kan det være udmattende for mange typer. Derfor vil det ende med at advokater sandsynligvis ender med at måtte opgive sunde venskaber i jagten på det perfekte venskab.
Når en advokat har opbygget et sådan venskab åbner de sig hurtigt op, og jo mere der er tilfælles jo stærkere et bånd kan der bygges op. Et sådan venskab kan holde i mange år og overleve selv de værste forhindringer. De vil hellere have et par ægte venskaber end en masse ubetydelige og løse.

Konklusionen af Advokaten:
Få personlighedstyper er lige så følsomme og mystiske som advokater. Din fantasi og empati gør dig til en person, der ikke kun værdsætter integritet og dybt holdte principper, men er i modsætning til mange andre idealistiske typer også i stand til at omdanne disse idealer til planer og udføre dem. Som advokat vil du sandsynligvis let blive opsplittet i områder, hvor idealisme og beslutsomhed er mere en forpligtelse end et aktiv. Uanset om det er at navigere medmenneskelige konflikter, konfrontere ubehagelige fakta, forfølge selvrealisering eller finde en karrierevej, der passer godt sammen med din indviklede indre kerne, kan du stå over for mange udfordringer, som til tider endda kan gøre dig i tvivl om hvem du virkelig er.


Rolle:
Diplomat - De har en tendens til at være varme, omsorgsfulde og gavmilde individer. De kan være aggressive over for kræfter, som de opfatter som onde. Diplomaternes følsomme følelser kan blusse til stridslyst hvis de bliver provokeret længe nok. De kan godt lide at udforske andre kulturer og folks farverige måder at leve på. Disse personlighedstyper er kreativt tilbøjelige, praktiserer ofte kunstneriske udtryk i forskellige former og ser magisk skønhed, hvor andre ser almindelig dagligdag. Diplomater kan lidenskabeligt inspireres af oplevelser: musik, teater, natur og alt andet end det åbenlyse kan stige til guddommelig kunst i deres øjne. Diplomater føler sig forbundet med kræfter, som de måske ikke fuldt ud kan forstå, en dyb følelse af tro, der kan udtrykke sig selv, om ikke altid gennem traditionel religion, som åndelig tro. Diplomater forfølge ting med en underliggende idealisme og en følelse af højere formål; aktivisme, spiritualitet, helbredelse, kunst og velgørenhed er fælles interesser for disse personligheder. De har en overbevisning om at tjene et større mål, motiveret af immaterielle belønninger følt i hjertet og sjælen.

Strategi:
Konstant Forbedring - Personligheder med denne strategi er følsomme og kontemplative individer, der nyder at have deres egen plads og frihed. De er ofte dybe og kreative individer, dog mest spændte og mere komfortable på egen hånd end i den dømmende og virkelige verden. Med de to personlighedstræk, der er mest repræsentative for deres følsomhed - Introversion og Turbulens – er de forbeholdte, når de beskæftiger sig med fremmede eller nye situationer, og vil ofte vende indad eller fokusere på overlevelse i stedet. Deres forsigtighed i forhold til ukendte udfordringer kan undertiden ligne manglende motivation, men det er normalt bare tvivlen på dem selv. Den årvågenhed, der læres af et liv i op- og nedture giver disse personlighedstyper en mulighed for at opdage problemer. Dette er en strategisk opmærksomhed, der kan være ganske nyttig i situationer, der skal balancere risiko og belønning, hvad enten det er en finansiel investering eller en romantisk mulighed.
Selvom de kan virke frustrerende over-forsigtige overfor andre, betyder det oftes at de så heller ikke vil blive udsat for ulykker, så de udmærker sig ved at undgå det med forebyggende indsigt. Da stræber efter at mestre hobbyer og andre selvudfoldende ting, og det skaber ofte imponerende og smukke resultater. De er ekstreme perfektionister og det kan være en bremseklods for dem selv. De stræber også efter at andre skal synes godt om dem. Derfor kan de føle sig lidt akavet og usikre i sociale aktivieter. Det kræver enorme kræfter at få disse personer til at få dem til at tro på deres eget værd og gode træk. Behandles disse personer med respekt og ægte interesse så begynder de at afsløre deres venlighed, indsigt og hjertelige støtte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)