Skønhed findes i alle Former, Størrelser og Farver!

"Undskylder på forhånd det meget lange indlæg, men synes vi trænger til at få prikket hul på den byld her én gang for alle!"

Det er både med angst og oprejst pande at jeg vælger at skrive dette indlæg og dele det med jer. Jeg ved at jeg ikke kan få skrevet det helt 100% så alle forstår mit budskab, men jeg håber at I ikke vil misforstå mig og hade mig efter dette. For jeg prøver bare at forklare at vi alle fortjener accept og ros for dem vi er på hver vores måde. Og bare så I ved det - direkte hate der ikke har noget konstruktivt i sig bliver slettet med det samme. Og da det er min blog, så vælger jeg selv hvad der skal være offentligt herinde. Som sagt så vil jeg bare have at alle begynder at behandle hinanden pænt.


Forskelsbehandling er en grim ting
Jeg synes det er uhyggeligt hvor stor forskel der er på den måde man behandler folk ud fra deres udseende. Jeg har selv været slem til det tidligere, og tager også mig selv i at gøre det nogle gange - men oftest er det folks personlighed jeg synes er "grim/utiltrækkende". Det er lidt svært at forklare, men når folk ikke kan snakke pænt til en, eller lyver eller i det hele taget bare er et svin overfor en anden person, så synes jeg de har en grim personlighed. Det har derfor ikke noget at gøre med deres udseende. Det er det der bliver sagt/skrevet eller måden man behandler et andet menneske på, der gør at jeg kan synes mindre om en person. At det så kan forstærke ens syn på det ydre, det er jo så bare uheldigt, for det burde ikke være det man burde ligge vægt på, men det kan være svært. Men det er forkert uanset hvad!

Der er mange der går rundt og tror at verden ikke længere går op i hvordan man ser ud, og at medierne ikke længere fortæller hvordan man ser rigtig og forkert ud og fortæller hvad man må spise og ikke må. Men der tager de altså fejl. Der er stadig meget modstand mod folk der ikke følger disse "regler". Og det kan måske være at ikke alle kan se det, men for dem der ikke er hoppet på den bølge, der er det stadig meget tydeligt.
Store og meget tynde mennesker bliver ikke accepteret som alm. bygget mennesker gør, og en plus-size er ikke en stor krop, men en sund krop. Jeg bliver så irriteret når jeg hører at plus-size personer burde tage sig sammen og tabe sig - JAMEN DE HAR JO EN UDEMÆRKET SUND KROP!!! Så os der er FEDE ryger jo HELT ud af skalaen og bliver kaldt for grimme, klamme, utiltrækkende osv personer. Hvad har vi dog gjort? Ja vi har måske levet lidt godt og spist lidt ekstra, eller også så har man en sygdom der gør, at man altså bare ser sådan ud!
Det samme gælder meget spinkle personer. Det er da heller ikke sikkert at det er selvvalgt, at de vejer langt under det som bliver accepteret af omverdenen. Det kan også være sygdom eller måske bare et meget højt stofskifte. Men det gør dem da ikke til grimmere mennesker end andre!? Spørger I mig, så er mennesker i ALLE størrelser fantastiske! Det er da fedt at vi ikke alle går rundt og ligner hinanden.

I bund og grund så er vi alle stort set ens indenunder alle lagene. Vi har alle et skellet og indmad. Hvad der så er udenpå, er det der gør os unikke og spændende. Så når man sidder og sviner en anden person til pga. dets udseende, så burde man virkelig have i tankerne, at hvis man skræller alt det ydre af, så er man faktisk stort set ens.

Og én ting skal man især huske - andre kopierer din opførsel (ISÆR BØRN) så tænk over hvordan du behandler og omtaler andre mennesker. Så vær mod andre, som du selv ønsker de er imod dig!


Især et problem på nettet
Dette er især noget jeg kan se er et problem i bloggerverdenen. Det er meget nemt at sidde og gemme sig bag sin computerskærm og smide grimme ting efter folk på en anden side af en skærm et sted i verden, men synes bare det afspejler personligheden hos ophavsmanden eller -kvinden, af det der er blevet sendt afsted. Føøøj siger jeg bare. Sikke dog en grim mund (overført til tasterne) den person render rundt med og sikke dog en grim misundelse der må være grund til dette hate.

De meget tynde og meget tykke bloggere bliver ikke rigtig accepteret ind i fællesskabet, fordi man måske ikke lige går med det samme tøj, måske ikke lige føler for at vise sin krop frem på nettet pga. tilsviningerne, man så ved kommer ens vej osv. Det synes jeg virkelig er synd! En meget tynd eller tyk person kan da have lige så meget på hjertet og fortælle spændende ting på bloggen, som de "accepterede" kan. Hvorfor skal der gøres så stor forskel på det?

Et stort problem er også at folk går meget imod folk der - måske udover at have den forkerte kropstørrelse - ikke har en perfekt hud. Eller måske har skæve øjne. Måske endda pigmentfejl i huden eller en hudsygdom som jeg selv. Det er noget man bliver svinet meget til med, og det er simpelthen IKKE IORDEN! Der er altså ikke noget der er smukkere end noget andet. ALLE er unikke på hver deres måde når det kommer til det ydre og meget ens når det kommer til det indre - og det burde folk bare indse og acceptere i stedet for at kalde folk for grimme ting! OGSÅ UANSET HUDFARVE!

Man kan da sagtens se op til en blogger der måske ikke lige har den perfekte krop eller har det perfekte udseende. Det er da pisse stærkt at en sådan person tør stille sig frem og sige "Se mig!" i en verden af kritiske mennesker. Dét er da det første man burde beundre sådan en person for. Eller?


Misforstå mig nu ikke!
Ved at der nok skal være nogen der misforstår det jeg har skrevet her ovenover, men i grove træk så er det jeg prøver at sige, at det er okay at være anderledes udenpå, men vi skal huske at vi er stort set ens indeni - både tynde, alm., tykke mennesker - og folk med andre ting de slås med udseende-mæssigt. Vi har alle et hjerte og følelser der kan blive såret. Vi burde alle blive accepteret for hvordan vi ser ud, for det ville satme være en kedelig verden hvis vi alle gik og var ens. Vi er nogle fantastiske skabninger alle sammen og det burde vi være lykkelige over. Tænkt sig hvis mennesket ikke var blevet udviklet? Tænk på hvad vi er blevet udstyret med. En hjerne der gør at vi er toppen af fødekæden. Vi kan udvikle os, bygge, skabe fantastiske ting og der sker en udvikling hele tiden. Vi er da pisse fantastiske!!!!

Ja verden er blevet bedre til at acceptere forskelligheder, men det er godt nok ikke et særligt stort skridt der er blevet taget endnu. Det kan vi alle - inklusiv mig selv - altså godt blive bedre til.


Jeg er en STOR blogger
Jeg er en af de overvægtige bloggere her på nettet, og det er jeg ikke bange for at indrømme. Jeg kender ikke til ret mange udover mig selv, men tror det er fordi at dem der så er, måske ikke er meget for at stille sig frem og skille sig ud af mængden. Det synes jeg er synd.
Det ville da være fedt hvis der var flere der kunne være en inspirationskilde for de lidt større piger og drenge der følger blogs. Jeg kunne i hvert fald godt selv savne lidt flere større bloggere der kunne vise mig noget fedt tøj til større kvinder, eller komme med idéer til andre ting vi kunne få glæde af, men det er desværre ikke tilfældet.

Det er mere udbredt i udlandet, og der følger jeg et par stykker som jeg simpelthen synes er helt igennem fantastiske! Så synes godt at vi i DK kunne blive bedre til at lade de større bloggere komme ind i billedet og være med på samme niveau som de andre. Det samme gælder selvfølgelig for de meget tynde bloggere. De er jo heller ikke alene.


Det kan være utroligt hårdt
Jeg oplever desværre ret ofte at folk sviner mig til pga. min størrelse, mit skæve øje og min psoriasis. Jeg kan ikke forstå hvorfor det skal have så meget fokus for deres hate. Det er jo ikke ligefrem noget jeg kan ændre på. Mit øje og psoriasis er jeg født med og min størrelse kan jeg takke en hård barndom for, samt en sygdom nu og resten af livet som gør at jeg ikke rigtig kan blive meget tyndere end jeg er nu. Så alt det jeg bliver svinet til på er noget jeg ikke selv kan gøre noget ved. Og derfor gør det pisse ondt når man skal læse om hvor klamt folk synes det er.

Det er også derfor jeg ikke smider billeder op af mig selv uden makeup, da min psoriasis sidder meget i ansigtet, og jeg derfor ikke har en særlig pæn hud, samt at jeg har mistet mine bryn pga. den sygdom. Det er slet ikke kønt, og det er ikke det folk skal bedømme mig på.
Størrelsen ses ikke på mine billeder da jeg gang på gang får at vide at jeg er klam, fed, helt igennem ulækker og slet ikke burde være blevet født. Så får man jo ikke ligefrem lyst til at vise billeder af sig selv og sin krop på nettet. Men jeg har valgt at tage modet til mig og stille mig frem og vise min krop!


Sådan ser jeg altså ud!
Så here we go. Folk der ikke kan klare store mennesker kan lige så godt lukke deres internet-vindue ned, for nu kommer der billeder, og I vil nok ikke synes om det. BUT I DON'T CARE! Jeg ser sku ud som jeg ser ud. :D

Nu hvor jeg alligevel var henne og tage et par billeder til det budskab jeg gerne vil ud med, så valgte jeg at tage nogle billeder i fuld figur med tætsiddende leggings og en stram top, så man virkelig kan se min størrelse. Hængemave og det hele. :P Og nej man kan ikke se at jeg er så stor på de billeder jeg normalt smider på bloggen, men som sagt så har jeg ikke været meget for det, da jeg de gange jeg har taget modet til mig og gjort det, så er jeg blevet svinet til. Men nu får I mig altså at se i fuld figur. :)

Jeg har en stor røv, et stort brystparti, store arme, store lår osv, men det gør mig ikke til en dårligere person. Og det er det folk ikke kan forstå. De ser kun på min størrelse og det dømmer de mig ud fra. Når folk derimod lærer mig at kende INDEN de ser mig, så får de et helt andet synspunkt på mig. Så det er trist at udseendet skal betyde så meget i de fleste's øjne. For jeg er sku den samme uanset hvad.

Så ja... Her er jeg så! Take it or leave!

Det billede jeg så har valgt at bruge til mit budskab, er et lidt mere grænseoverskridende et. Jeg er totalt nøgen, men viser ikke noget, så det bliver ikke pornografisk. Jeg har forsøgt at holde det pænt men stadig uskyldigt på den nøgne måde. Har set noget alla blevet lavet før, men har ikke kunne finde det, og da jeg alligevel selv ville lave det, så blev det altså lavet i dag. Det bliver slutningen på indlægget, og jeg håber at I forstår mit budskab og ikke vælger at hate på mig, for det bliver bare fjernet. :DEnglish version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

36 kommentarer:

 1. Hvor er du sej! Godt gået:)

  SvarSlet
 2. Du er virkelig modig, jeg syntes det er utrolig flot at du står frem med dit budskab på den måde :D for du har fuldstændig ret, alle er smukke uanset størrelse, der er bare en del smålige mennesker der ikke har opdaget det endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak. Nu havde jeg bare fået nok, så nu skulle min mening altså frem i offentligheden.

   Slet
 3. Så sejt gjort *Thumbs up*, og har jo hele tiden sagt at uanset hvordan du ser ud er du en smuk og skøn pige, og så f*ck hvad alle andre tænker og siger om det! Du er nu en gang som du er, og ikke som alle andre, du er nemlig helt og aldeles dig selv! - Og må også lige give Cathrine ret her, i er sku nogle smukke tøser begge to!

  SvarSlet
 4. Super godt indlæg! Og ikke mindst velskrevet.. Dertil må jeg også lige tage hatten af for din modighed! Det tror jeg godt nok ikke at jeg nogensinde havde turdet, så godt gået! ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Well.... Jeg havde bare fået nok, så nu skulle det frem sammen med mig selv. :D

   Slet
 5. Synes det er SÅ fedt du tør stå frem på den måde. :) Det er noget, som jeg nok desværre aldrig selv vil komme til, men har stor respekt for det!
  Forstår ikke og kommer nok aldrig til at forstå folk der ser ned på folk med en "anderledes" kropstype. Om man så er utroligt tynd, en smule stor eller noget helt tredje, så er man jo stadig lige så meget et menneske som alle andre og smuk på sin egen måde! At have behov for at nedgøre andre ligger mig så fjernt, for jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvor store eller små andre er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber da at du en dag kommer til det. Det er faktisk lidt af en befrielse. :D
   Præcis! Jeg kan ikke se hvorfor der skal være noget forkert og rigtigt ved kroppe. Der er ikke 2 der er ens, så alle er jo perfekte på hver deres måde.

   Slet
 6. Angående at folk hater på dig:
  Nu har jeg jo ikke selv læst kommentarerne, da du altid sletter dem. Men, jeg forstår godt hvorfor folk synes du er et let offer for deres modbydeligheder.
  Du skriver så meget med dine følelser, at det for mange er en åben invitation til at prikke til dig og komme med modbydelige kommentarer. Det er så ganske absolut ikke i orden, at nogen skriver grimt til hinanden, men det er noget som aldrig vil forsvinde; internettes anonymitet er simpelthen for stor en fristelse for for mange mennesker. Internettet er en legeplads for psykopater.
  Jeg tror at en stor fejl som du gør, er at du ret tit meget følelsesladet, skriver et indlæg om at 'haters gonna hate' og om hvor ligeglad du er med dem. Med massere af bold, italics, smileyer og udråbstegn.
  Jeg er bange for, at det blot er som at hælde benzin på et bål. Du kæmper for at fremstå stærk og ligeglad.

  Men, man er ikke ligeglad når man føler, at man skal forsvarer sig imod dem. Og slet ikke når man føler et behov for at gøre det offentligt. Det aller bedste man kan gøre er at ignorere dem fuldstændig. Det kan tage lang tid, med ingen trolls bliver hængende hvis de aldrig bliver anerkendt af deres offer. Så råber de bare under vandet.

  Men du forsvarer dig tit, og på en meget følelsesladet måde. Det opildner troldene til at prøve igen, til at prøve på at slå igennem den glasfacade af selvsikkerhed der er blevet opbygget. Og de forsøger at slå hårdere og hårdere hver gang, for at få et reaktion.
  Og hvis jeg skal være 100% ærlig, så synes jeg ikke at du fremstår stærk. Det kan godt være, at jeg ikke forstår den måde du skriver på, men jeg synes tit at dine indlæg bunder i en stor usikkerhed pga al den tumult du har i din hverdag omkring helbredet, penge, job, kommune, læger og hvad du ellers slås med.

  Jeg siger ikke, at du ikke er stærk. Blot at hvis jeg kan få det indtryk, så får nogle af de trolls som plager dig, det sikkert også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er rigtig rigtig rigtig mange som jeg bare ignorerer, men når det bliver meget personligt, så er der INGEN der bare kan ignorere det, for det rammer uanset om man vil det eller ej. Derfor knækker filmen også en gang imellem. Jeg er altså også et menneske - jeg er ikke en robot der bare kan være kold og ligeglad.

   Så jo jeg er stærk, men i visse situationer er jeg lige så skrøbeligt et menneske som alle andre, og derfor kommer der en gang imellem nogle knæk. Og fordi jeg vælger at være så åben, så kan det godt se svagt ud, men bare det at tage op i det og skrive om det, mener jeg ikke er svagt. Jeg gør da opmærksom på det i stedet for at gå og gemme på det. Det er for mig ikke et svagt tegn.

   Slet
 7. Angående selve emnet du skriver om:
  Jeg tager toget hver dag til arbejde, og ser alle slags mennesker. Store, tynde, grimme, smukke.
  Og ja, nogle mennesker er grimme. Det er en fakt vi ikke kan komme udenom. Både fysisk og psykisk kan mennesker være grimme.
  Når jeg ser kraftig overvægt (bmi +30) hos folk, så er min tanke automatisk på et individ med manglende kontrol. Mest fordi jeg selv har været der, og fordi min bror døjer med sin vægt pga lavt selvværd.
  Det irritere mig grænseløst når folk iføre sit dårligt tøj, uglet hår og har en konsekvent mine af ligegyldighed. Og så er det lige meget om de er tynde, tykke, slanke eller hjulbenede.
  Pænt tøj er en form for gode manerer.
  Jeg ville elske hvis tøjbutikkerne delte deres tøjudvalg op efter kropsform så dem med de brede hofter ikke fik kvalt selvtilliden ved at prøve at tage et par slimfit jeans på, og så de tynde ikke fik oplevelsen af at rende rundt med en sæk over hovedet i stedet for en pæn kjole.
  Der er så mange mennesker, der slet ikke kan finde ud af at klæde deres krop så den ser fantastisk ud. Og alle kroppe kan se fantastiske, de skal bare iklædes det rigtige stof med de rigtige syninger på de rigtige steder. Og pæne sko for guds skyld! Pæne sko kan redde et hvert outfit.

  Kampen om kroppen raser, og jeg tror ikke at den vil falde til ro indenfor de næste mange år. Men, der sker alligevel småting hele tiden. Nye skuespillere, der kæmper imod hollywoods idealer. Nye modeller der viser rigtige mennesker. Nye tiltag i videnskaben, der peger på at en slank krop ikke er det samme som en sund.
  Den største bevægelser ligger jo helt klart hos os som forbrugere. Det er udbud og efterspørgelse. Så længe folk køber magsiner med modeller med en bmi på 17.5 (der lige er røget en tur gennem photoshop for god ordens skyld) ligeså længe vil producenterne levere det. Det er noget som kun vi som forbrugere kan ændre på. Simpelthen ved at ændre vores købevaner. Køb fra de mærker der producere produkter tiltænkt alle, og ikke kun et nøje udvalg. Gå i de butikker der bruger mannequiner med almindelige kropsformer.
  Og for ved guderne, så skal danskerne virkelig til at stramme deres tøjstil op og lærer at pænt tøj ikke kun er for eliten og de slanke.


  (Et langt indlæg kræver en lang kommentar, og blev nød til at dele den i to. Jeg håber ikke at have fornærmer eller stødt dig. Hvis jeg har, må du endelig give mig besked så vil jeg forsøge at forklarer mine synspunkter anderledes.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh hvor har du ret. Enten så har man noget tudegrimt at vælge imellem eller også er det super smart, men man kan ikke passe det. Det er så synd at Danmark og butikkerne ikke har fået øjnene op for muligheden og målgruppen for de kunne tjene super godt på det hvis bare de tænkte på alle mennesker.

   Og jeg er træt af modeller og modeblade, for det er dem de unge mennesker forsøger at sammenligne sig med, og det er bare så meget et urealistisk billede af det virkelig menneske. Sørgeligt. Men de forsvinder nok aldrig.

   Så ja... Danmark er virkelig bag ud når det kommer til det.

   Igen sure miner her. :)

   Slet
 8. Virkelig virkelig fedt indlæg... Er jo selv en af de knap så tynde, så kan virkelig sætte mig ind i de ting du skriver...
  Stor ros for dette hudløs ærlige indlæg <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skatter. :D Jeg må jo tage kampen op for os alle én gang for alle. :D

   Slet
 9. *pffffft*
  Der er intet i vejen med din krop! Eller den kunne måske trænge til en omgang olie og et par hænder ;)
  Og det er jo ikke bare én gang den skal have det ;)

  SvarSlet
 10. Du har alle dage været en smuk pige/kvinde skatbas. Og du ved jeg mener det 1000 %


  Kh din kusine Dorthe der også er en plus pige.

  SvarSlet
 11. Jeg tager sgu også lige hatten af. Det er et rigtig godt indlæg. Jeg synes du er smuk som du er! Alle kan ikke bare være åle slanke. Det er jeg heller ikke - og jeg synes det er helt fint. Jeg kan godt lide at bloggere tør skilde sig ud. Ellers ville det også være alt for kedeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde. :) Præcis! Og nu vil jeg ikke gemme mig mere. Folk der ikke kan klare det falder forhåbentlig fra med tiden, og så kan der være plads til os lidt større bloggere også. :D

   Slet
 12. Hejsa Giz.
  Min første kommentar til dig, jeg synes du er smuk, med smuk på ;-)
  Synes tit du fremstiller dig selv som en kvinde med dårligt selvværd, ønsker for dig at du kommer i gang med en uddannelse, og tænker på fremtiden og ikke så meget i fortiden, alt det der er sket for dig kan ikke gøres om, men fremtiden vælger du selv, se frem, og lad være med at ynke dig selv.
  knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark ;)
   Dårligt selvværd? Det har jeg på ingen måde. :) Jeg er glad for den jeg er og den måde jeg ser ud på. Ja jeg har nogle ting jeg godt har ville være foruden, men så sætter man pris på de gode ting i stedet og fremhæver dem. :D

   Slet
 13. you go girl! Jeg har depression og der går udover min evne til at læse og koncentrere mig, så har ikke fået læst det hele :P Men fedt indlæg, jeg har været i en anden boldtgade og været sygeligt tynd under min sygdom, nu har jeg taget to kilo på og kæmper med at accepterer at jeg er "normal" vægtig,, så dit indlæg var virkelig fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt langt. :D Men er da glad for at du har fået lidt ud af det alligevel.
   Glad for at du er kommet så langt. Det skal du virkelig have et skulderklap for. :D

   Slet
 14. Har haft planer om det i mange år selv. :P Og nu skulle det altså være.

  SvarSlet
 15. Mon min kommentar forsvandt?

  Der er to populære curvy modeblogger i DK - fx copenhagen curves og marilyns closet :) Dem kunne du kigge på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må den have gjort, for den lå ikke under dem der var til godkendelse. :)
   Er ikke så meget til modebloggere. :) Men kender godt til dem begge to.

   Slet
 16. Hej Gizmo!

  Jeg har læst hele dit blogindlæg igennem. Først og fremmest hvor er det modigt gjort af dig - og især afslutningsbillede du har lagt op!

  Personligt har jeg også prøvet at blive mobbet med mit udseende og fik en kommentar ligesom din: ''Du skulle aldrig være blevet født.'' Få år siden det skete. Men nu er jeg kommet videre. Med hensyn til min krop ligger den heller ikke i den gennemsnitlige kvindes ideal for en kvindekrop... Men folk der skriver grimme ting om andres udseende og kropsstørrelse aner ikke om man er blevet tyk på baggrund af noget psykisk eller sygdom.. eller bare fordi man ikke har det godt med sig selv eller har haft mange nedtursperioder i sit liv.. hvilket så ender med at man trøstespiser...

  Vi er allesammen unikke ligesom du selv skriver. Hvem ved egentlig hvordan den rigtige ''kvindekrop'' skal se ud.. hvis man spørg mænd så findes der både mænd der kan lide kvinder med former og nogle andre mænd kan bedst lide piger med modelstørrelser.... Men hvem skal bestemme hvordan man skal se ud? Når mænd faktisk både kan lide tykke og tynde piger... Det hele burde handle om personlighed og hvordan man er som person!

  Anne-Mette, du er unik med din form! :-)
  Når man læser din blog eller kigger på dine billeder. Så har du jo et flot talent indenfor det grafiske og det skriftlige... Du har personlighed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker mange gange. :)
   Præcis. Det burde være det indre der tæller. Selvfølgelig har det ydre også noget at sige, men det er jo ikke alle der tænder på modellerne. Der er nogen til alle. Der er bare ikke så mange der er mænd nok til at tage de lidt mere fyldige kvinder, og det gør ikke dette budskab ret meget nemmere.

   Slet
 17. SKØNT indlæg AMH!! Og dejligt at se lidt anderledes billeder af dig. Jeg forstår dig godt, for jeg har det præcis på samme måde, og det hjælper nok ikke en disse det jeg siger nu, men mange ville virkelig DØ for at have en krop som din...!!! Jeg ville give min højre arm for dine bryster, i stedet for min a-skål som jeg ikke engang kan fylde. Og min venstre arm for din mega lækre RØV!!! Den sidder sku som den skal. Min er flad og jeg kan ikke fylde jeans ud, selvom jeg også er en stor pige på over 80 kilo. du har absolut ikke noget at skamme dig over... det må haterne jo gøre, siden de vælger som de gør... kan kun sige en ting til dem. Misundelse er en grim ting...!!! Dejligt indlæg!!!

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)