Vind din egen goodiebag med Pink Ticket-jagten (LUKKET)


Så er det blevet tid til at lave en GiveAway mere her på bloggen. Denne gang er det i samarbejde med Libresse og deres Pink Ticket-jagt. Det I så kan vinde er en identisk goodiebag som den jeg har fået fra dem, som I kan se et billede af herunder. (: Super lækre ting.

GiveAwayen vil kun køre indtil på søndag, så I skal skynde jer at deltage hvis I vil have chancen for at vinde denne. Det I skal gøre er at I skal skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle hvem I ville tage med til New York hvis I vandt den store konkurrence de har kørende og hvilke steder I så ville besøge når nu I var derover på shoppingtur. (:

I skal huske at skrive jeres navn og mail-adresse så jeg kan komme i kontakt med jer.

Der bliver fundet hele 2 vindere i denne GiveAway. :D

Held og lykke alle sammen!

Update: Ved ikke om folk har misforstået denne giveaway?! Jeg udlodder en goodiebag og dette er ikke konkurrencen om NY-rejsen. Det er en I skal deltage i på facebook. (: Dette er kun goodiebagen. (:

58 kommentarer:

 1. Jeg ville tage en veninde med hvis jeg vandt. :)

  Jeg ville ud at spise på nogle fine restuaranter, besøge seværdigheder, shoppe en masse lækkert tøj derover fra, og bare nyde at være på ferie. :)

  SvarSlet
 2. Hvis jeg vandt ville jeg tage min mor med. Hun kunne godt trænge til en omgang forkælelse. Vi ville nok se på seværdighederne, og nyde hinandens selskab.

  Gullmai Cæcilia
  gullmai@outlook.com

  SvarSlet
 3. Med til New York? Den er nem: Min skønne veninde der drømmer om at se USA og deres kultur og seværdigheder. Og som fortjener rejsen. :)

  SvarSlet
 4. Hvis jeg vandt ville jeg tage min bedste veninde med... Vi har virkelig snakket så længe om, at vi rigtig gerne ville se New York!! :)

  Altså selvfølgelig ville der blive shoppet i New York... det SKAL man bare! ;)
  New York er også kendt for at være en by, der altid er vågen... Så vi skal i byen om aftenen, drikke drinks, have kjoler på osv...
  En rigtig tøse-tur!! :)

  Seværdighederne som Central Park vil vi rigtig gerne besøge, Times Square, Frihedsgudinden, Empire State Building, Fifth Avenue og Ground Zero...

  Og selvfølgelig skal vi på prøve flere café'er og restaurant'er... Det hører med !! :D

  Mie Kristiansen
  MieKristiansen255@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg ville tage min veninde med som er den bedste rejsebuddy! Vi skal i hvert fald se en Broadway-musical og så besøge en af de butikker der fører Elie Saab, som er min yndlingsdesigner :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er lidt i vildrede om bedste veninden eller kæresten skulle med - ville nok lade dem slås om det ;)
  Men vil i hvert fald gerne se og opleve Central Park.
  Ellers bare hele atmosfæren :)

  Katja KH
  katjakh@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ville vælge enten min veninde, min søster eller min mor. Nok sidstnævnte, da hun aldrig har været i USA og heller aldrig kommer det, hvis hun selv skal betale. Så skulle vi se broadway-shows og kigge i alle de fantastiske butikker på og omkring Times Square <3

  SvarSlet
 8. Cecilia cecilia.gonzalez1990@hotmail.com jeg ville tage min søster med, da vi aldrig har haft fornøjelsen af at rejse sammen. Hun fortjener mere end nogen anden, hun er sådan et menneske som altid er der for alle andre, med så smukt et sind, og kunne aldrig finde på at tale dårlig om nogen mennesker, hun skal altid sørge for andre har det godt, og er der altid med eb hjælpende hånd,et kram , opbakning, osv. Jeg ville vise hende new York på både godt og ondt samt besøge vores farmors søster som bor i slummen af newyork , som vi aldrig har haft råd til at besøge. Det ville betyde alverden for min søster og jeg ' da vi begge har haft en del nedture og turbulens på det sidste ' og begge godt kunne bruge en pause fra alting :)

  SvarSlet
 9. jeg ville tage min store datter med,besøge seværdigheder,cafeer,butikker,og shoppe løs. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg ville tage min bedste veninde Michelle med :) vi ser ikke hinanden så tit for tiden så jeg synes det ville være perfekt for os med en tøsetur :)

  Maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg ville meget gerne tage min mand med på shopping og kærlighedsudflugt til New York. Vi skal shoppe igennem og nyde bylivet .

  Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

  SvarSlet
 12. Den person jeg ville tage med til New York er min mor. Jeg ville shoppe, spise lækkert eksotisk mad og besøge alle de verdens kendte steder :) krydser fingere :)

  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 13. Hvis jeg vandt en tur til NY, så havde jeg taget min mor, søskende eller min kæreste med. (kommer an på hvem der har lyst) Men for over en måned siden mistede jeg min far i en alder af 18 år. Det var også mig der fandt ham, da han havde fået en blodprop i hjernen, men før min far gik hen og døde han havde i mange år snakket om at vi skulle spare sammen til en tur til USA. Det har vi ikke råd til nu, og derfor vil det være den bedste mulighed at kunne vinde sådan en tur! Jeg tror bestemt også at min mor og mine søskende har brug for at komme lidt væk fra Danmark, og forkæle os lidt selv, da vi ikke har haft lyst og muligheden for det. Jeg har ikke selv været i New York, men min bror har, og vi har fået anbefalet af skulle se frihedsguiden, time square, central park, og alle de smukke bygninger der er. Hvis vi vandt en tur til NY, vil vi være evige taknemmelige for at have fået sådan en fantastisk gave, når vi selv står på bunden af havet.


  Camilla Schmidt
  camilla3y@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg ville tage min kæreste med, så vi kan komme ud og opleve verden sammen. En tur til NY er ikke noget der er billigt og ikke noget der bare lige sker, så det ville da være fedt med sådan en tur. Vi har også selv planer om en roadtrip gennem USA, så NY ville være en start! Hvis ikke min kæreste, så ville jeg tage min mor med. Hun fortjener også en rejse.

  Aldina Strasevic
  aldinastrasevic@me.com

  SvarSlet
 15. Hvis jeg vandt en tur til New York, ville jeg tage min mor med. Hun er simpelthen bare det mest fantastisk menneske, og er der altid for mig, og jeg ville gerne kunne gøre noget for hende. Vi skulle se de klassiske ting :) Frihedsgudinden, time squre, Empire state building, central park og meget meget mere :)

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 16. Hvis jeg vandt så skulle min kæreste med! Jeg vil gerne besøge alle de typiske new york steder: 5th avenue, frihedsgudinden, times squarie osv :-D

  Maria - mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 17. Hvis jeg vandt, så ville jeg tage min søster med! Vi har været der en gang, så derfor har vi set alle seværdighederne. Turen vil derfor skulle bruges på shopping og afslapning :-)

  Mvh Maria Elmelund
  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 18. Eigil Kjærulff3. juni 2013 kl. 22.36

  Jeg ville tage min bedste ven med, og vi skal besøge alle seværdighederne og drikke øl :-)
  //Eigil
  eigilak@live.dk

  SvarSlet
 19. Jeg ville tage min elskede mor med, og give hende lidt tilbage da det jo altid er hende der tager mig med på ferie;) vi ville få en helt fantastik tur og oplevelse. Vi skulle helt sikkert se: central Park, Times Square, NY Skyline, Empire State Building, Frihedsgudinden, Allé lækre butikker og self de aller lækreste cupcakes i verden <3 Jeg håber så meget jeg vinder. Krydser fingre!

  Olivia- olivzz@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Hvis jeg vandt ville jeg tage min elskede storesøster med og vi skulle helt sikkert ud og så en hel masse seværdigheder og shoppe til vores fødder ikke kan mere. Ud og spise på alle de forskellige spisesteder og nyde lidt amerikansk kultur.

  - Charlotte
  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Hvis jeg vandt en tur til New York ville jeg tage min bedste veninde med, vi har så meget tilfælles og er begge besatte af New York og alt det den smukke by byder på! Også ville vi skulle ud og shoppe i alle de lækre butikker og se Central Park, Times Square, Empire State Building, Frihedsgudinden.

  -Nanou
  nanouenghave@gmail.com

  SvarSlet
 22. jeg har forstået og jeg ønsker at vinde en goodiebag :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 23. Sådan en goodiebag vil jeg gerne deltage i konkurrencen om ;)

  Hvis jeg skulle til NY ville jeg tage min lillesøster med :)

  Maja/maja3012@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg ville ta' min mellemste datter - Freya - med. Og vi skulle helt sikkert se Frihedsgudinden, stedet hvor Tårnene stod´+ en bunke andre ting.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 25. Min mor og søster :-)
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg ville tage min kæreste og lille datter med.
  Vi skulle i central Park og hygge i det tivoli der er derinde :-)

  Mvh. Mette mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg ville tage min mor og min farmor med. En rigtig tøsetur :)
  Frida
  fridasofiaekstrom@gmail.com

  SvarSlet
 28. Hvis jeg vinder Libresse's store konkurrence om en tur til NY, så skal min bedste veninde med! Hun flyttede sidste år til Jyllanf for at studere, så vi ses sjældent mere, da det jo er dyrt at rejse mellem Jylland og Sjælland og dette ikke er penge man har så mange af, når man er studerende! Vi skulle klart have en tøsetur, se en masse seværdigheder, shoppe og gå på café! <3

  xoxo,
  Sam Conradsen
  Samconradsen@live.dk

  SvarSlet
 29. Hvis jeg vandt en tur til New-York ville jeg tage min mor med :)

  lifeasizzie@gmail.com

  SvarSlet
 30. Jeg ville nok tage min mor og min bedste veninde med :)
  Anna Hansen
  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 31. God giveaway som jeg gerne vil vinde. cruskjaer@gmail.com

  SvarSlet
 32. frederikke sunde4. juni 2013 kl. 22.51

  Hvis jeg vandt, ville jeg tage min veninde Cecilie med.
  Har kendt hende i 11 år og vi kan altid snakke sammen selvom vi ikke har set hende i laaang tid.

  Og har aldrig været ude og shoppe med hende, plus han er mega god til engelsk så vi ville nemt kunne finde rundt! (:
  Frederikkesunde@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Jeg ville slæbe min kæreste med. Vi var derovre sidste år med hans 2 børn, men det ville være rart at komme derover igen bare mig og ham.

  Vi skulle se mere af Central Park, end vi nåede sidst, og så skulle vi ned og se det nye Freedom Tower og mindeparken.

  hdl1010@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg vill helt sikkert tage min bedste veninde med som jeg ikke har set i lidt over et år med:) vi kunne godt bruge lidt tid sammer der. Vi ville tage i central park og kikke på butikker i byen!

  Mette Nielsen: mette.nielsen153@gmail.com

  SvarSlet
 35. Den fine goodiebag vil jeg gerne vinde :)
  Hvis jeg var så heldig at vinde en tur til New York, ville jeg invitere min moar med ;)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Ej en lækker give away :)
  Hvis jeg vandt en new yorker tur ville jeg lave en mor-datter tur :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Mit valg står mellem bedsteveninden og min kæreste
  - vi skal helt sikkert shoppe en masse og så skal jeg bare se central park, times square og museum of modern art

  SofieKristineNielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Jeg vil tage min søster med og så skulle vi rundt og se alle seværdighederne! :-)

  jansegj10@gmail.com

  SvarSlet
 39. Dejlig give away for piger du har her ;)

  Hvis jeg skulle ske at gå hen og vinde libresses pink ticket konkurrence vil jeg tage min søster med til New York.
  Hun vil så gerne derover og da vil jeg jo også gerne.. Sikker på det giver nogle gode +er på søster kontoen at kunne invitere hende med derover.

  Gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 40. Jeg ville helt klart tagge min kusine med! Fordi vi tit rejser sammenog sådan noget !
  Fh2000@hotmail.dk
  Francesca mugnaini

  SvarSlet
 41. Hvem trænger ikke til en goodie-bag? jeg gør ialtfald...

  SvarSlet
 42. Hrm... shoppingtur i NY. Egentlig ville jeg jo hat kæresten med - da han aldri rigtig har været ude at rejse. Men shopping.... ville nok blitt en av mine søstre i stedet - så kan der jo riktig shoppes;) Jeg ville helt klart innom Barneys. Punktum. Ikke mer forklaring der. Og bloomingdales. Og Saks. Og HM kun for at se forskejlle. Tiffany! Virgin. Zara. Apple. Victoria Secrets. Adidas/Nike butikk! Et eller annet STOOOORT kjøpesenter. kun forbi man kan. Helt sikkert masser av turiststeder også, for litt reklame. Nintendo!! Walmart - fordi jeg er en sucker for slike steder;)

  Tror ikke jeg har råd til en NY tur liige med det første. Ellers var det jo det med at begrense sig!

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg ville tage min bedste veninde med, hvis jeg vandt en rejse til New York. Vi skulle se Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og så selvfølgelig bare gå rundt og nyde "the city that never sleeps" og få shoppet en masse :)

  Nu hvor jeg ikke lige står og skal til New York, ville det da stadig være fedt med en lækker goodie bag

  - Olivia
  (oiiaoeieeie@hotmail.com)

  SvarSlet
 44. Ih sikke nogle fine ting! Kunne godt bruge lidt forkælelse ovenpå bacheloropgaven :-)
  Jeg ville tage Kæresten med til NY, vi har begge været derover, men med studierne og derfor har den ene siddet i DK. Ikke så romantisk, vel ;-) Vi er begge forelsket i byen og er der noget vi går og drømmer om er det at tage derover sammen :-)
  Krydser fingre.
  Hilsen Frk. Hansen
  frkhansen.dk@gmail.com

  SvarSlet
 45. Uhhh den er svær! Jeg ville nok tage min veninde med Mia, fordi jeg tror vi kunne få en vildt hyggeligt tur og hun er bare så dejlig!

  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Hvis jeg vandt en konkurrence til NY, ville jeg tage min barndomsveninde Luise med og så skulle vi besøge alle de lækre kagecaféer og nyde indkøbene i parker og på fortovscafeer. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 47. Jeg ville tage min dejlige mand med, da han ikke har været i USA før.. så ville vi gå på kompromi hvor vi ser en masse historiske ting og bagefter shopper :-)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 48. Jeg ville tage min kæreste med til NY :)

  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 49. Jeg ville tage min kæreste med.
  Jeg ville gerne se lidt af det hele! :) ..og shoppe!

  Sarahno91@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Jeg ville tage min datter med! jeg vil gerne kigge på bygninger og flot arkitektur! :-)
  lone.moeller@sa-net.dk

  Ha' en go dag :-)

  SvarSlet
 51. Jeg ville tage manden min med under armen :) det er en af vores store drømme at opleve NY.
  Krydser fingre for denne lille goodiebag :)

  Mvh idaaofa@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg ville tag min kæreste med!
  Mvh Sisse sizze86@gmail.com

  SvarSlet
 53. Jeg ville tage min veninde Louise med. Jeg ville besøge Guggenheim, Empire State building, Times Square, China Town og vi ville nok gå forbi Starbucks mindst en gang om dagen.

  Mvh Bente Fie Sørensen (bentefie@hotmail.com)

  SvarSlet
 54. Heej :-)
  Jeg vil tage min storesøster med, da jeg næsten aldrig er nogen steder med hende, og hun altid har travlt med sine eksamner, da hun bliver student iår.
  De steder jeg gerne vil hen og se, er KLART Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park, shoppe en DEL, (elsker tøøøjjj) hehehehe og bare nyde ferien over there ahhhahhah :-)
  Min email er Ayeh_aji@hotmail.com, og mit navn er Ayeh Ismail

  SvarSlet
 55. Jeg ville helt klart tage min mor med! Enhver pige ved at shopping med sin mor er det bedste ;)


  Mvh: iman.rg@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Hej
  Jeg vil tage min kæreste med til New York, fordi at han heller aldrig har været i USA.
  De steder jeg gerne vil hen og se, er helt sikkert Times Square, Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og selvfølgelig shoppe. :)

  Mhv Vibeke Nielsen (vibse01_nielsen@hotmail.com)

  SvarSlet
 57. Jeg ville tage min fantastiske kæreste med. Vi har endnu ikke været på ferie sammen uden for DK og vi drømmer begge om den helt store tur til the Big Apple, hvor vi skal se om Frihedsgudinden egentlig er så stor i virkeligheden, mærke suset på Times Square, slappe af i Central Park og tage et stile minut på Ground Zero. Det vil med garanti blive den mest fantastiske oplevelse og så skal der helt sikkert også shoppes godt og grundigt igennem :-D

  Mange solskinshilsner

  Jeannie Maria Lucas - jeanniemarialucas@hotmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)